reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
no i po zakupach już. Poszperałyśmy trochę z Anacondą w lumpku, wybrałam parę ubranek dla małego, a ludzi tyle:szok: pogadałyśmy sobie troszkę na słoneczku na ławce, ale młody zaczynał mi już kombinować i musieliśmy iść na spanie:tak:

co tu taka cisza???

Ostatnia edycja:
Witam się popołudniowo.:-)
maltanka
super że spacerek udany:-)
fornetka3 dobrze że nocka spokojna.Odpoczywaj póki masz możliwość.
A my jeszcze w domku bo Kuba sobie drzemkę urządza od 9:30:szok: Nie wiem co mu się stało, odsypia wieczór czy co. A planowałam że ok 12 będziemy już w Bugi-tak to już można sobie coś zaplanować z dzieckiem.:-) Mam nadzieję że sienio nas nie zabije...i się gdzieś wybierzemy razem.Ja już poprasowałam,pranie zrobione, obiad gotowy i czekam cierpliwie....

no i po zakupach już. Poszperałyśmy trochę z Anacondą w lumpku, wybrałam parę ubranek dla małego, a ludzi tyle:szok: pogadałyśmy sobie troszkę na słoneczku na ławce, ale młody zaczynał mi już kombinować i musieliśmy iść na spanie:tak:

co tu taka cisza???

my juz jestesmy...poszałaly maluchy w Bugi...spotkałyśmy sie z Marzenka i Mateuszkiem...zdjecia beda niedlugo w albumie:tak::tak::tak:

W
A my jeszcze w domku bo Kuba sobie drzemkę urządza od 9:30:szok: Nie wiem co mu się stało, odsypia wieczór czy co. A planowałam że ok 12 będziemy już w Bugi-tak to już można sobie coś zaplanować z dzieckiem.:-) Mam nadzieję że sienio nas nie zabije...i się gdzieś wybierzemy razem.Ja już poprasowałam,pranie zrobione, obiad gotowy i czekam cierpliwie....

Miałysmy z Marzenka takie przeczucia że Kubuś spiocha załapał...no nic szkoda mam andzieje ze w sobotę poznamy sie:tak::tak::tak:

Antuanet tak własnie z Madzią mowiłysmy jak sie człowiek umawia to dziecko zawsze numer wywinie ze spaniem:-D
Fornetka zycze wszystkich tak udanych nocek
Maltanka super ze łowy wam sie udały tez musze sie wybrac na jakis ciuch ale zawsze mi nie po drodze
A my Madzienka posiedzielismy jeszcze z 10-15min i sie zebralismy bo dzieci zabralyscie i Mateusz zaczal byc marudny i znudzony:happy:ale fajnie było fajne masz kolezanki:-)
Marta super ze kogos znalazłas kobitko co my byśmy bez ciebie zrobiły

Mateusz spi zasnał w drodze powrotnej a teraz obiadek sie szykuje.
Tak jak Madzienka pisała spotkałysmy sie w Bugi i z dwiema kolezankami a jedna z nich to nasza nowa "forumowa" mamusia:-D
Puki nie pracuje jestem chetna na takie spotkanka w tygodniu jak jest tam spokoj i okazja do pogaduch

Ostatnia edycja:
reklama
a co do aktywnych mam to nie mogę dołączyć do grupy lubelskiej nie wiem jak to zrobić. Ratunku.
a gdzie te aktywne mamy ?? :)

fornetka też już na końcówce nie mogłam się doczekać rozwiązania i powiem Ci że ostatnie 2 tygodniu mi się ciągnęły i ciągnęły :) ale będzie dobrze :) masz nas :cool:

Karlitak witaj z powrotem w Lublinie a dla Gabi tulaski i szybkie powroty do zdrówka.
cześć słodki brzuchatku :)
pogłaskaj brzusio :)

zdrówka dla Gabi dobrze, że już jesteście

dziękujemy już jest ciut lepiej bo przynajmniej nie leje jej się z nosa ...
karlita nie kuś pleaseeee
oj tam jedno można ...
wiem wiem nie można .... :angry:

slyszalam ze na Zana przy Globusie jest tez fajny klub dla dzieci 12 zl za godzine,chyba w sobote sie wybierzemy!!!
Wszystkich chorowistkom i dzieciaczkom zdrowka zycze!!!!Buziaczki

ostatnio jak byłam w mieście kobiet to przechodziłam obok tego klubu :) i miałam nawet zajść ale mała spała więc nie chciałam jej budzić ;)

zawsze możemy któryś zlot tam zorganizować ;)

marz21 dzięki :*

anaconda cieszę sie że badanie wyszło ok :) znalazłaś coś w lumpku ?? ja dziś kupiłam spódnicę i 2 pary spodni ;) niedaleko mam fajny duży lumpek i jak się pójdzie rano to można nówki z metkami kupić z wyprzedaży z Anglii ;) a chyba we wtorki mają wszystko po 1 zł :) i też czasem można coś fajnego wypatrzeć :)

co do lalki to ostatnio moja bratanica 5 letnia przechodziła ten etap .... mój brat mówił że o mało nie zwariował ;)

hej
zazdroszcze Wam tych wspólnych spacerków:)) chyba sie na Czechów przeprowadzę:):)

ja chyba też ;)

a z jakiej dzielnicy jesteś ??

Z racji ładnej pogody udało nam się zaliczyć dłuuugi spacer :)
wydaje mi się że Gabi się lepiej oddycha po takim dłuższym spacerze przespała się też pół godziny niestety przez ten zatkany nosek często się budzi a w dzień ma tak że jak się obudzi to już wstaje ...

ale już jest lepiej a to najważniejsze :)

pozdrawiam i lecę do małej bo już mi tu marudzi ...

Do góry