anaconda27
styczniówka2006
Dobry artykuł, ja codziennie czytam coś w necie na temat tej tragedii i mnie już samej nachodzą takie myśli czy czasem nie było to wszystko ukartowane

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i po zakupach już. Poszperałyśmy trochę z Anacondą w lumpku, wybrałam parę ubranek dla małego, a ludzi tylepogadałyśmy sobie troszkę na słoneczku na ławce, ale młody zaczynał mi już kombinować i musieliśmy iść na spanie
co tu taka cisza???
W
A my jeszcze w domku bo Kuba sobie drzemkę urządza od 9:30Nie wiem co mu się stało, odsypia wieczór czy co. A planowałam że ok 12 będziemy już w Bugi-tak to już można sobie coś zaplanować z dzieckiem.:-) Mam nadzieję że sienio nas nie zabije...i się gdzieś wybierzemy razem.Ja już poprasowałam,pranie zrobione, obiad gotowy i czekam cierpliwie....
a gdzie te aktywne mamy ??a co do aktywnych mam to nie mogę dołączyć do grupy lubelskiej nie wiem jak to zrobić. Ratunku.
cześć słodki brzuchatkuKarlitak witaj z powrotem w Lublinie a dla Gabi tulaski i szybkie powroty do zdrówka.
zdrówka dla Gabi dobrze, że już jesteście
oj tam jedno można ...karlita nie kuś pleaseeee
slyszalam ze na Zana przy Globusie jest tez fajny klub dla dzieci 12 zl za godzine,chyba w sobote sie wybierzemy!!!
Wszystkich chorowistkom i dzieciaczkom zdrowka zycze!!!!Buziaczki
hej
zazdroszcze Wam tych wspólnych spacerków) chyba sie na Czechów przeprowadzę
![]()