reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej

plakietki-dobry pomysł:) ja Karolina jestem:))

a widzialyscie to:)) [video=youtube;AZ5Vjjozt3I]http://www.youtube.com/watch?v=AZ5Vjjozt3I[/video]
Jakos wierzyć mi się nie che ze ten filmik może być prawda.ale jakos ciary mi przeszły, a sama dzis bo M na noc do pracy poszedł:(

kakao wypite i ide do hanki spac:))

prasowac mialam a mi sie nie chce\
a my jutro tez do rodzicow na weekend jedziemy (moj m ma raz na 3 tyg wekend wolny to trzeba korzystac:)

milej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
dziękuję za miłe przyjęcie mnie do Waszego grona :-)

Sienio bardzo chętnie spotkam się z Wami w sobotę, już zajrzałam na nasze spotkania i poprosiłam o zapisanie i nas :)

Marz21 miło było Cię dziś poznać w realu, zapraszamy jak zwykle w czwartki o 11 :tak: u nas to już taki rytuał nie Madzienka?

Madzienka ja też poproszę o ten twój spis... chętnie się poduczę bo jeszcze jedno imię na dzień to spamiętam ale więcej... myślę że może byc ciężko! :sorry: zdjęcie już zapisałam i uczę się nicków :tak:;-)

Mezatkaa współczuję ale powiem tyle - z dziećmi się człowiek nie nudzi i czas szybko leci...
Trzymaj się dzielnie!

A teraz na waszą prośbę coś o sobie... hym co ja mogę powiedzieć - jestem Magda (jak nick mówi) mam dwójkę dzieciaków - Julcia i Nelkę, siedzę z dziećmi w domu i staram się jakoś zapanować nad nimi :tak::-D
Kurcze, nie wiem czy z tego że jest późno czy mam jakieś zaćmienie umysłu ale nie wiem co jeszcze pisać o sobie - może zróbmy tak - jak coś chcecie wiedzieć to pytajcie - a ja będę odpisywała ok?

A jak na razie zmykam co coś mi się mała zaczyna kręcić...

No plakietki fajny pomysl....bo u mnie z pamiecia teraz cos nie tak...hi,hi...maz to mi mowi ze ciaza mozg mi wyzarla....

Wiecie co,moja siorka poleciala dzis na Kube(na wycieczke z pracy),i tez czekalam na wiadomosc czy doleciala,ale ona miala dopiero doleciec tam ok 24 naszego czasu.....a tu dostaje sms-a takiej tresci:"Musielismy ladowac wczesniej.Jestesmy na wyspie Hamilton na Bermudach.Mamy awarie toalet."
Myslalam ze sobie zarty ze mnie robi,dzwonie do jej meza,a on potwierdza to samo...
Kurcze co sie dzieje,no?
Az sie teraz naprawde boje.....

O matko:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Mamuski które byłyby zainteresowane otrzymaniem bezplatnie 3 kartonow wafelkow ryzowych zajrzyjcie na strone Milutkie.pl | mini-wafelki ryżowe MILUTKIE | GOOD FOOD

Maltanka
to jak wstepnie umawiamy się na spacerek???

Ostatnia edycja:
Mezatka dużo sił ci zycze chyba pierwsze dni najtrudniejsze ale pozniej napewno złapiesz rytm a czas zycze ci aby szybko zleciał
Madzienka dzieki za fotki
Madziara puki jeszcze nie pracuje postaram sie Wam towarzyszyc na Waszych tradycyjnych spotkankach
Mandziula a mije dziecie akurat dzisiaj spało krócej wyjatkowo tylko niecałe 2godz
Anet oby siostra szczesliwie dotarła i wróciła do domu

A ja własnie slucham ze jest jakis pyl od jakiegos wulkanu przez kt odwoływane sa loty gdyz samolot majac stycznaosc z nim odmawia posłuszenstwa no i boja sie o weekend kiedy to tyle luzi ma ze swiata przykeciec
My równiez jutro wyjatkowo jutro wybywamy do rodziców az do niedzieli ale pogoda zapowiada sie ladna to i na dzialeczke badz na jezioko polazic mozna takze bedzie mnie mniej
Dobranoc

Martuś plakietki jesli tylko masz czas to zrob...choc ja juz powoli zaczynam uczyc sie imion...:-D:-D:-D:-D

ja też zaczynam się uczyć :-D:-D:-D jakoś spamiętam, a Martuś to chlebki będzie piekła to na plakietki nie ma czasu:-p

mezatkaa trzymaj się:tak:
mandziula no to wracajcie szybko do nas;-)
anet oby siostra szczęśliwie doleciała
madziara witamy jeszcze raz:-) a z której cz. LBN jesteś?
kainkas:eek: coraz więcej zgadek:eek:

witajcie

miałam coś jeszcze pisać i zapomniałam:eek: nic mi się nie chce wczoraj było ładnie a tu leje dzisiaj.

madzienka
o której wy do Bugi chodzicie? jak koło 10.00 to może mi się uda wyrwać:sorry:

Witam jako pierwsza :-):-):-)
Pogoda do bani mam nadzieje że do jutra się poprawi bo my też na weekend wybywamy do teściowej na wieś czyli chcę piękną pogodę coby na świeżym powietrzu ten czas spędzić :tak::tak::tak:
Maja dzisiaj odmówiła pójścia do przedszkola ale zagroziłam jej że jak nie pójdzie to nie pojedzie do babci Tereski i migiem się wybrała :-D:-D:-D
A ja dzisiaj parasol w rękę i do centrum jadę bo muszę :sorry::sorry::sorry: - no i wreszcie dojadę :-D:-D:-D bo już tyle wam razy pisałam :-D:-D:-D

Witam kochane...
Ja dzis tez z ranca,bo u nas deszcz pada:crazy:
Anaconda,co ty tak dziecko babcia straszysz:-D,taka niedobra?
Gosia w domu dzis zostala,bo jakis katar zlapala,wczoraz z dzieciakami (meza siorki) sie tlukla na dworze,a ze wiatr u nas silny wial to ja chyba przewialo:baffled: i znow klopot,mam nadzieje ze przez wekend jej przejdzie....
Siostra sie jeszcze nie odzywala i tez sie martwie:sorry:
Tato maial wczoraj rozrusznik(czy jak to sie tam fachowo nazywa) wstawiany do serca,bo juz taka koniecznosc byla,ale mama dzwonila ze sie udalo,teraz czekaja czy organizm zaakceptuje,czy cos w tym stylu....kurcze tyle tego wszystkiego sie dzieje na raz,ze juz nie wyrabiam....

dzień dobry kochane :)

mam nadzieję że mnie dopiszą do listy na sobotnie spotkanie - zgłosiłam się a na liście mnie nie ma Zobacz załącznik 236353

a kiedy sie dowiadywalas, bo ja wlasnie zobaczylam ze od dzis sie odbywaja w kazdy czwartek Miasto Kobiet ul. Kazimierza Wielkiego 8 Lublin
antuanet hehehe ja dzisiaj tak sie zmeczylam na tej sali jakbym sama tam skakala :):) dzieki za dzisiejszy wypad:) bylo naprawde fajnie :)

o widzicie ... a jak byłam przed świętami to Pani powiedziała żeby dzwonić w maju bo teraz to jeszcze nie ma szans na te zajęcia :)
tak sobie planuję że wykupie ten karnet na 3 miesiące ogólny ale jestem ciekawa czy w tym będzie klub aktywnej mamy :sorry:
chyba trzeba się tam przejść ale nie dzisiaj bo mała mi kaszle a na dworze taka pogoda że boję się z nią wyjść ....

miłego dnia kochane :)

ja uciekam do sprzątania bo ma straszny sajgon a Gabi już jest lepiej więc już nie jest taka marudna ;) i mogę coś zrobić w domku ;)

Anet właśnie oglądałam o tej mgle - wybuchu pyłu wulkanicznego :szok::szok: normalnie szok, całe szczęście że samolot z twoją siostrą wcześniej wylądował bo mogła być kolejna tragedia :szok::szok: No i trzymam kciuki za tatę żeby organizm przyjął swego nowego przyjaciela :tak::tak::tak:
Maltanka a jednak nie byłam pierwsza bo mnie wyprzedziłaś o minutę :-D:-D:-p:-p no i super że wczoraj udało nam się spotkać bo dzisiaj pogoda znowu do d...

reklama
Witam deszczowo :crazy:- Olkowi zrobiłam dzień wagarowicza i sprzątamy mieszkanie a Julu w przedszkolu.
Anet jak chcesz to jadąc do Lublina w sobotę wzięłabym Ciebie i Gosię - po co masz pociągiem się tłuc jak u mnie 2 miejsca wolne;-):tak:.
Coś nasza guśka się ostatnio nie odzywała:no::confused::errr:?

Do góry