reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

przed ciążą chodziłam i na fitness i na siłownie
teraz chciałam wrócić ale Gabi jest za mała na mini klub nie mam jej z kim zostawić a mąż no cóż miał wracać max o 19stej ale np jeszcze teraz go nie ma :(
wiec bez sensu :( bo na 20:30 zostają mi same pilatesy ...
zaczyna mnie wkurzać moje ciało a jakoś w domu nie mogę się zmoblilizować zawsze jest coś ważniejszego ... z resztą jak jestem z małą od rana do nocy zajmij sie domem, ugotuj, ucz się ... ja nie wiem jak niektóre kobitki radzą sobie z 2 małych szkrabów....

ale moze na jakąś dietę przejdę ??
ale chyba puki mała na piersi to też nie bardzo ....

kochana jak będziesz się wybierać na GLOBUS to dawaj znać bo ja na Globus mam 30 min piechotką :-D

mezatka trzymaj się dzielnie - mój tata w sobotę wylatuje ehhh nie wiem czy przed BN się przyleci ...

czy mąż będzie miał dostęp do internetu ??
bo przy takim kontakcie jest lepiej

słonko któraś z nas taką fotkę dała z podpisami - ale nie pamiętam która z dziewczyn ;) a niestety sobie nie zapisałam fotki a szkoda ;)

hmmm a moze kupić identyfikatory ?? :) albo takie etykietki do naklejenia ;)

albo zrobić fotkę i podpisać nicami i imionami hehehe :)

moje słoneczko padło o 18:30 obawiam się ze jeszcze się obudzi ;)
ale dzięki temu mogłam do Was zajrzeć :*

karlita a moze powinnas sprobowac w tym klubie zajec Klub aktywnej mamy (Są to zajęcia dla kobiet z małymi dziećmi (w wieku niemowlęcym), polecany od 6 tygodnia po porodzie. Zestaw ćwiczeń dobrany tak, aby mama mogła aktywnie uczestniczyć w zajęciach razem ze swoim maleństwem. Jeśli zechcesz - w zajęciach możesz uczestniczyć sama i będzie to czas tylko dla Ciebie. Ćwiczenia wzmacniają brzuch, ramiona, mięśnie grzbietu. Ułatwiają szybki powrót do formy po porodzie i utratę "nadprogramowych" kilogramów. Świetna zabawa, kontakt z innymi mamami i relaks) Opisy zajęć

Ja byłam raz, zajecia super ale wypadly w porze drzemki Julci, myslałam że damy jakos rade ale marudzila wiec odpuscilam sobie bo troszke kosztowaly:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Specjalnie dla Ciebie, ponownie wstawiam to zdjęcie....
Mysle ze zrobimy podobne na sobotnim spotkaniu i wtedy dorzuce tez imiona:tak::tak::tak:

reklama
ooo dzięki za fotkę :)

co do zajęć aktywnej mamy to niestety są odwołane :( i to już od dłuższego czasu :( już wcześniej chciałam chodzić z Gabi :( nie wiem moze mają za mało chętnych :(

co do zajęć aktywnej mamy to niestety są odwołane :( i to już od dłuższego czasu :( już wcześniej chciałam chodzić z Gabi :( nie wiem moze mają za mało chętnych :(
a kiedy sie dowiadywalas, bo ja wlasnie zobaczylam ze od dzis sie odbywaja w kazdy czwartek Miasto Kobiet ul. Kazimierza Wielkiego 8 Lublin
antuanet hehehe ja dzisiaj tak sie zmeczylam na tej sali jakbym sama tam skakala :):) dzieki za dzisiejszy wypad:) bylo naprawde fajnie :)

Ostatnia edycja:
fajnie że udało się wam spotkać ja uz nie mogę się doczekać soboty żeby was wszystkie poznać, mam tylko adieje że małż nie zapomni bo musi mnie dostarczyć na miejsce:-D:-D:-D

ja mam na imię Sylwia, ale w domu wołaja na mne magda więc tez może być , jak komu wygodnie:-D:-D:-D

identyfiktory lub nalepki z imoinami to fajny pomysł, było by man łatwiej:tak::tak::tak:

mezatka trzymaj się dzielnie, napewno dasz radę a czas szybko leci :tak::tak::tak:

moję dziecie też dziś długo spało na dworze byliśy 2 godzinki a potem w domku dospał jeszcze 1,5:tak::tak::tak: chyba pogoda dziś na dzieciaki tak działa:-D:-D:-D

A tak wogóle to Aneta jestem:tak:
Ja tez,jak by ktos pytal...hi,hi....:laugh2:
ja mam na imię Sylwia, ale w domu wołaja na mne magda więc tez może być , jak komu wygodnie:-D:-D:-D
Sylwia,a ja myslalam ze Magda wlasnie ,od nicka....hi,hi....

Witajcie,cos w dzien czasu nie mam na kompa....wiosna sie zaczela i prace polowe,niestety,wiec teraz w dzien zadko bede zagladac....:-(
ale wieczorami bede nadrabila i dawala znac ze zyje....:-D
Mam nadzieje ze tesciowa nic nie wywinie i zostanie z Karolina w przyszla sobote,bo z niej to pracus straszny i tak bezczynnie z dzieckiem siedziec, toz to strata czasu dla niej...ehhh....:szok:
A tak pozatym to u mnie ok,dzis z mezastym ziemniaki sadzilismy(na sadzarce jezdzilam z tylu:szok:)
Dzieciaki juz w lozkach,Karola dawno chrapie,a gosia cos jeszcze z tatusiem dyskutuje:happy:

z plakietkami było by łatwiej przynajmniej na poczatku, tymbardziej że będzie nas dużo:tak::tak::tak:

ja dzis weny dostałam na spzatanie i umyłam częsć okien:tak:, reszta poczeka do następnego tygodnia bo jutro do rodziców jedziemy:tak::tak: wiec mnie trohę nie bedzie bo net u rodziców działa bardzo wolno;-);-);-)

lee się umyć i lulu bo mi się oczka kleją, miłego woeczorku weekendu życzę

Ja tez dzisiaj wyczytalam
Wznawiamy Klub Aktywnej Mamy!
klub_aktywnej_mamy.jpg
Zapraszamy wszystkie chętne panie na zajęcia Klubu Aktywnej Mamy. Od 15go kwietnia zajęcia będą się odbywać w każdy czwartek o godz. 11.00. (zobacz galerię zdjęć)

Super pomysl z plakietkami
Martuś plakietki jesli tylko masz czas to zrob...choc ja juz powoli zaczynam uczyc sie imion...:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
No plakietki fajny pomysl....bo u mnie z pamiecia teraz cos nie tak...hi,hi...maz to mi mowi ze ciaza mozg mi wyzarla....

Wiecie co,moja siorka poleciala dzis na Kube(na wycieczke z pracy),i tez czekalam na wiadomosc czy doleciala,ale ona miala dopiero doleciec tam ok 24 naszego czasu.....a tu dostaje sms-a takiej tresci:"Musielismy ladowac wczesniej.Jestesmy na wyspie Hamilton na Bermudach.Mamy awarie toalet."
Myslalam ze sobie zarty ze mnie robi,dzwonie do jej meza,a on potwierdza to samo...
Kurcze co sie dzieje,no?
Az sie teraz naprawde boje.....

Do góry