przed ciążą chodziłam i na fitness i na siłownie
teraz chciałam wrócić ale Gabi jest za mała na mini klub nie mam jej z kim zostawić a mąż no cóż miał wracać max o 19stej ale np jeszcze teraz go nie ma![]()
wiec bez sensubo na 20:30 zostają mi same pilatesy ...
zaczyna mnie wkurzać moje ciało a jakoś w domu nie mogę się zmoblilizować zawsze jest coś ważniejszego ... z resztą jak jestem z małą od rana do nocy zajmij sie domem, ugotuj, ucz się ... ja nie wiem jak niektóre kobitki radzą sobie z 2 małych szkrabów....
ale moze na jakąś dietę przejdę ??
ale chyba puki mała na piersi to też nie bardzo ....
kochana jak będziesz się wybierać na GLOBUS to dawaj znać bo ja na Globus mam 30 min piechotką
mezatka trzymaj się dzielnie - mój tata w sobotę wylatuje ehhh nie wiem czy przed BN się przyleci ...
czy mąż będzie miał dostęp do internetu ??
bo przy takim kontakcie jest lepiej
słonko któraś z nas taką fotkę dała z podpisami - ale nie pamiętam która z dziewczyna niestety sobie nie zapisałam fotki a szkoda
![]()
hmmm a moze kupić identyfikatory ??albo takie etykietki do naklejenia
albo zrobić fotkę i podpisać nicami i imionami hehehe![]()
moje słoneczko padło o 18:30 obawiam się ze jeszcze się obudzi![]()
ale dzięki temu mogłam do Was zajrzeć :*
karlita a moze powinnas sprobowac w tym klubie zajec Klub aktywnej mamy (Są to zajęcia dla kobiet z małymi dziećmi (w wieku niemowlęcym), polecany od 6 tygodnia po porodzie. Zestaw ćwiczeń dobrany tak, aby mama mogła aktywnie uczestniczyć w zajęciach razem ze swoim maleństwem. Jeśli zechcesz - w zajęciach możesz uczestniczyć sama i będzie to czas tylko dla Ciebie. Ćwiczenia wzmacniają brzuch, ramiona, mięśnie grzbietu. Ułatwiają szybki powrót do formy po porodzie i utratę "nadprogramowych" kilogramów. Świetna zabawa, kontakt z innymi mamami i relaks) Opisy zajęć
Ja byłam raz, zajecia super ale wypadly w porze drzemki Julci, myslałam że damy jakos rade ale marudzila wiec odpuscilam sobie bo troszke kosztowaly

Specjalnie dla Ciebie, ponownie wstawiam to zdjęcie....
Mysle ze zrobimy podobne na sobotnim spotkaniu i wtedy dorzuce tez imiona