anaconda27
styczniówka2006
Ja za to po powrocie do domu myłam Maję w balneum - tak nam doradzali w szpitalu i jak dla mnie rewelka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalka ładnie przespała noc, ale o 8 wstała i spać nie chciała jużjakimś cudem mężowi udało się ją uśpić o 9.30 i jak na razie śpi dalej
![]()
o ranyhej
hania spi na rece wiec krotko: zapalenie uszu i antybiotyk,plus zeby.. mieszanka wybuchowa.....
o rany biedna Hania oby szybko wszystko przeszło, a pewnie zapalenie ucha to przy okazji z tytułu wyżynanych ząbków.
Madziula, Misia mam pytanie do kąpieli dla takiego maluszka co używacie chodzi mi o to jak wróciłyście ze szpitala, bo wiem ze są te kosmetyki z Nivea ale one są od 1 miesiąca a nie wiem co mam zakupić dla bejbasa
Dobrze, że szybko poszłyście do lekarzawitamy
byłyśmy dziś z Amandą u lekarza bo w nocy ten kaszel to ją tak męczył że sie prawie dusiala:-( no i się okazało że jakbyśmy tak zwlekały z wizytą to zapalenie oskrzeli murowane by byłopoza tym gardło też nie za ładne jest:-(ale dobrze przynajmniej że z uszami wszystko w porządku jest
zapisała jej antybiotyk Zinnat,kropelki Nasivin(na noc),eupforbium na dzień, maść pulmex, Flavame na kaszel i calcium a w piątek mamy się stawić na kontrole
Mi też trochę witaminek przypisała i nie tylko bo mam brać Bioparox, Calcium, rutinoskorbin i Apap jak gorączka powyżej 38 stopni będziea jak to mi nie pomoże to mam dostać antybiotyk oczywiście odpowiedni dla kobiet w moim stanie
Ogólnie to czuję się fatalnie głowa mnie boli, oczy pieką z nosa cieknie, gardło boli ehhh![]()
Kainkas tulaski dla Hani na nieprzyjemne wyżynanie i bolące uszka
Anet współczuję migreny dobrze że tabletki pomogły
Marta gratulacje za piąteczkę:-):-)
biedny Juluś dobrze że nosek nie jest złamany mam nadziję że szybko przestanie go bolec
Marz fajnie że zakupki udane miałaś:-(
Dla pozostałych pozdrowionka i buziaki :-):-)
fornetka ja też oilatum do kapieli uzywam innych kosmetyków nie stosujemy, buzie myję przegotowana wda i tyle zadnych kremów czy oliwerk. mały nie ma problemów ze skóra miał tylko potówki na polikach ale juz mu zeszły
aco do karmienia to Mikołaj tylko na cycu
BioparoX mam wziewny i też nie jest za smacznyZdróweczka dla Amandzi...
Mam nadzieję że Bioparox dostałaś w tabletkach bo w kroplach to meeeega świństwo![]()
zdrówka wszystkim chorym, wiosna was nie oszczędza
my używamy sudocremu i uas sie sprawdza super, mały miał krosteczki od chusteczek z biedronki i po sudokremie sybko zniknęły, teraz smaruje mu pupcie jak się coś pojawia, inne kremy u nas nie działały
jakaś taka zmęczona jestem bo miałam jeszcze coś napisaćale mi z głowy wyleciało
lece się myć i chyba padne do spania![]()
czesc kobietki........baardzo przepraszam ze sie ostatnio nie odzywam ale mam taaaaaaaka sajgon ze szok....... moje dziecie nie chce beze mnie nic robic... nie polezy nie pobawi sie... no nic,,, cos jej sie poprzestawialo ze tylko rece i rece a ja juz rady nie daje......... chodze zmeczona i niewyspana a przy tym wsciekla niemal na wszystko.......... zwariowac mi przyjdzie jak nic.....