dzięki Madzieńka bardzo za info. ja mam dylemat bo nie wiem czy mam coś kupować M twierdzi ze już zgłupiałym z tym wszystkim ale jak wczoraj trafiłam na IP to stwierdziłam ze jeszcze jestem w lesie z kilkoma rzeczami wiec wole się upewnić.
To mam takie pytanie teraz już do wszystkich mamusiek jakie kosmetyki dla takiego małego bejbaska kupić
Fornetka pisalam ostatnio kolezance w ciązy co ja miałam więc przekopiuje Ci
do smarowania pupci na codzień polecam Ci taką maść z witaminą A - u nas super sprawdziła się;-)))
Maść z witaminą A 30 g - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
szampon w piance przeciw ciemieniuszce
Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro
Bepanthen maść - zarówno na odparzenia pupci jak i na brodawki, ja miałam 100g
Sudocream - małe opakowanie
Linomag mam, przydaje się przy odparzeniach ZIOŁOLEK Linomag maść 30 g - porównanie cen w sklepach internetowych ale nie uzywałam go na codzien
Woda Morska
Fornetka Oilatum nie jest dobre dla dzieci( zawiera jakieś składniki szkodliwe-parabeny) jak sie dowiemdokladnie to napisze, tak mowila kumpela, ktora ma alergika... i jej lekarz polecal emolium, ja tez uzywala emolium zel od urodzenia hanki choc napisane ze od 1 m-ca... bylo super , zadnych problemow ze skora...i jeszcze krem emolium mialam, ja wolalam emolium niz oilatum ze wzgledow finansowych- kupowane w aptece na nadbystrzyckiej były duzo tansze
dzieki za zyczonka zdrowia, na razie musimy sobie radzic z marudka
Naprawdę???

Ja za to po powrocie do domu myłam Maję w balneum - tak nam doradzali w szpitalu i jak dla mnie rewelka![]()
polecali nam to w szkole rodzenia

Marta miałaś nam coś wysłać na maile?
Ja tez czekam

BioparoX mam wziewny i też nie jest za smaczny![]()
Wziewny??ale na pewno lepiej smakuje niz w kroplach bleeeeeeeeeeeee
czesc kobietki........baardzo przepraszam ze sie ostatnio nie odzywam ale mam taaaaaaaka sajgon ze szok....... moje dziecie nie chce beze mnie nic robic... nie polezy nie pobawi sie... no nic,,, cos jej sie poprzestawialo ze tylko rece i rece a ja juz rady nie daje......... chodze zmeczona i niewyspana a przy tym wsciekla niemal na wszystko.......... zwariowac mi przyjdzie jak nic.....
uwierz że to mija i powraca i poziej znowu mija...
Spotkasz sie z nami, tym razem na dłuzej??szczegoły na spotkaniowym
Maltanka co z naszym spacerkiem...???Aaa i dziekuję za zdjęcia