reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam jako pierwsza! Wiecie co normalnie to jest dziwne,jakos caly czas czlowiek chodzi przybity-normalnie szok!W głowie duzo rozmyślań, a jeszcze tyle przed nami.....:no:
Ja biore się za jakies porzadki,wczoraj piopoludniu tylko poprasowalam. Musze cos na sniadanie wymyslec...:baffled: i co pracy na 11.30.:rofl2:
marz rozumiem Cie kochana doskonale...trzymaj sie i wierz w to ze dziecko wam pomoze sie odnalezc! trzymaj sie cieplutko jestem z Toba!!!:tak::tak::tak:

reklama
Witam :-):-)
Mam nadzieję że po smutnym weekendzie nadejdzie radosny tydzień, pogoda już się pięknie zapowiada tak więc początek dobry :tak::tak::tak:
Marta ale was przygody nie opuszczają :szok::szok::szok:
Maja do przedszkola dopiero teraz odprowadzona bo nam się wstawać rano nie chciało i jak to z poniedziałku czeka mnie dzisiaj sporo sprzątania bo w domu jeden wielki syf :szok::szok::szok:

Już piszę co z Julem,żebyście się nie martwiły.:tak:Do szpitala na laryngologię pojechaliśmy ze skierowaniem z pogotowia. Jak wracaliśmy ze wsi, po wejściu do klatki schodowej Julu poślizgnął się na plastikowej wycieraczce - takiej jak sztuczna trawa a pod nią był piach:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy: i noskiem uderzył w schody:-(. Po wejściu do mieszkania zaczęła lecieć mu krew z noska. Olka wysłałam do sąsiadki, Julka wzięłam na ręce i poleciałam do pogotowia - tam doktorka profilaktycznie skierowała nas do szpitala. Teraz trochę zapuchnięty i mówi że go nos boli(dałam mu Ibufen D i hydroxiziny dla spokojności bo nie mógł zasnąć) ale złamany nie jest tylko stłuczony:tak::huh::huh:.

Ojej, ależ przygody z Julem:szok::szok:dobrze,że tylko na stłuczeniu się skończyło:tak::tak::tak::tak:
Witam się,
ależ piękna pogoda:-):-):-)spacerek dzisiaj obowiązkowy tylko poczekam, aż mąż wróci z miasta, to pójdziemy we trójkę:tak::tak::tak::tak:Natalka ładnie przespała noc, ale o 8 wstała i spać nie chciała już:no::no::no:jakimś cudem mężowi udało się ją uśpić o 9.30 i jak na razie śpi dalej:tak::tak::tak:

moje dziecię własnie drzemie więc witam się z rana;-);-);-)

marta to niezła przygoda as spotkała, dobrze że tylko na stłuczeniu sie skońzyło, zdrówka życzę

pogoda rzeczywiście ładna więc i my na spacerek się wybierzemy, małż wytaskał mi huśtawkę z garażu to jak mały zaśnie na spacerkuto sobie posiedzę:tak::tak::tak:

miłego dnia kochane

Witajcie
Matra biedny ten Julu, najpierw oko teraz nos:-( dobrze, ze za kazdym razem na strachu sie konczy:tak:

Mialam sie wybrac do miasta, ale tak mnie rano glowa bolala, ze mi sie odechcialo:confused2: Teraz juz niby oki, ale i tak jakos nie mam ochoty... odezwę sie pozniej, bo narazie jakos nie mam weny:zawstydzona/y:

cześć Kobitki.
Ja wstałam po 8 zjadłam sniadanko ( jedna dykta) i poszłam spać z powrotem i obudził mnie dopiero telefon od brata 10:30 szok. ale jest taka ładna pogoda ze szybko pranie i może jakiś mały spacer.
Marta ale macie przygody, dobrze ze skonczyło sie tylko na stłuczeniu tulaski dla Julka.
Madziula, Misia nie za dobrze jaka jest godzina a dzieciątka jeszcze spią co Wy im dajecie do jedzenia.

marz tulaski, mam nadzieję, że się dogadacie. :tak:
kainkas wytrwałości w ząbkowaniu
Marta
o matko biedny ten Julujak nie oko to nos.
mandziula, misia
hehe też tak miałam, że zasypiałam przy karmieniu w nocy i budziłam się po godzinie, a tu mały śpi.:-)
fornetka no ładnie sobie pospałaś. ;)

Witajcie!

a gdzie nam Madzienkę wywiało:confused2: my po spacerku już chodziliśmy 2 godzinki i nawet 2 place zabaw zaliczyliśmy, ale krótko, bo młody na huśtawkach tak sobie chciał, tylko w piaskownicy a piasek jeszcze zimny. W cieniu tak nawet nieprzyjemnie wieje. Mnie też coś głowa dzisiaj boli, ale poczytam trochę póki mały śpi.

Witam sie z rana
Ja już po wypadzie w miasto byłąm realu po mleczko i kaszki i wstapiłąm do obuwniczeo i kupiłam sobie buciki, Mateuszowi trampeczki. Wracajac jeszcze wstapiłam po małą torebeczkę:-)A nie chwiliła sie jeszcze ze w sobote tez pozwoliłą sobie za małe szlenstwo i były spodenki i sweterek a co tam jak szalec to szalec.
W domu bez zmian:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dzieki dziewczyny za troske bardzo bym chciala zeby bylo ok ale tez nie chce aby dziecko nas godzilo bo juz nie raz malo brakowalo bo to co on ostatnio wyprawia a to kleka z nami w kosciele i sie modli a to niesi sam sobie wanienke do kapieli a Nas tak lapie na smiech ale zaraz sobie przypominami....
No nic miejmy nadzieje ze tydzien bedzie pododny bo mi nadal smutno i chyba to szybko nie minie w zwiazku z tym co sie stało wiec oby chociaz pogoda nas troche rozpiesciła:-)

pozniej wpadne i was nadrobie

Poszłam małemu umyc pupę bo nabrudził w pieluszke a on sie przytulił i wracajac do pokoju zasnał mi na ramieniu nawet obiadu nie zdarzyłam mu dac:-)tak to jeszcze nie mialam...

reklama
marz wiesz że wszystkie trzymamy kciukasu za Was, a Mateuszek to niezły aparat. A tak w ogóle to proszę się pochwalić zakupami. Ja zamierzam sie wybrać może jutro na jakieś zakupy.

Do góry