reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aluska co ty masz za ładny paseczek czyby tescik wyszedł pozytywnie??????:-D
Senio dzieki za wiesci od antuanet trzymam kciuki za Kubusia i czekam na wiesci. A co za wypadek na hustawce miala Julka nie przypominam sobie abym o tym czytała
Maltanka konfliktów z tesciami czy rodzicami nie zazdroszcze :baffled:
Fogia duzo duzo zdrowka dla Filipka a praca sie nie zamartwiaj jestes w domu bo Twoj syn tego potrzebvuje i masz do tego prawo a nawet masz taki obowiazek i jesli tego nie zrozumia to sami o sobie wystawia wizytowke:no:
Anaconda moze nasmaruj sobie ta reke jakas mascia rozgrzewajaca
Anet witaj widze ze Twoja Karola bardzo mamusiowa sie zrobila:-)

Chwila odpoczynku Mateusz spi ale byl troche dzisiaj marudny pewnie przez to co dzieje sie za oknem. Po nieobecnosci w domu musialam ogarnac chalupke z myciem podłog rowniez. No i pomyslalam sobie ze musze kupic Mateuszowi gumowce bo w taka pogode nie wyjde z nim w zwyklych butach bo on grzecznie caly czas po chodnikach chodzic nie umie a trawa mokra i pewnie troszke błoto, ale bedzie mial radoche:-)
Mimo wszystko życze milego dnia:happy2:

reklama
Hej i my przywitamy się....

Anaconda
dzisiaj wtorek!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Senio wiesz co z Kubusiem???Mam nadzieje ze to nic poważnego....

Aluśka jak się czujesz???Bylas juz u lekarza???;-)

Zdróweczka dla chorowitków....

:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:nie wiem co jeszcze miałam napisać:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Anet,Aluśka fajnie Was czytać;-):tak:.
Ja po mechaniku lżejsza o 176zł:crazy::crazy: i niewiele mi zostało więc chlebkami trzeba będzie namagać:zawstydzona/y::-(. no i przynieśli ze Spółdzielni rozliczenie centralnego 40zł dopłaty:wściekła/y:.
Aluśka pisz co to za kurs bo się nie chwaliłaś:no::sorry2:.
A tu coś na osłodę bo kazali się dzielić i żeby nie był,że samolubna jestem
tort-na-zamowienie.jpg
Kawiarnia+EUROPA-+herbata+w+slicznej+filizance.JPG

Hej dziewczynki !
marz jakis czas temu, przy okazji wizyty u tesciowej Julka spadla z huśtawki, na szczęscie nic sobie nie zrobila, ale sie przestraszyla:-p i już nie chciala sie wiecej hustac:-p
Dzwonilam do antuanet 3 razy, ale nie odbiera... kurcze, mam nadzieje, ze poprostu jest zajeta, albo zostawila gdzies telefon.

A ja skoczyłam do reala i też jestem lżejsza o 100zł a co najlepsze prawie nic nie kupiłam :szok::szok::szok: kurcze ale te pieniądze to migiem się rozchodzą :wściekła/y::wściekła/y:
Ale za to mamy na obiad dzisiaj rybkę bo bardzo mi się jej zachciało :tak::tak:
Ciekawe czy u Mai w przedszkolu dużo dzieci jest, chyba dzisiaj wcześniej po nią pójdę :tak::tak:
Fogia nie zadręczaj się niepotrzebnie, teraz Filipek najważniejszy i jego zdrowie a pracę olej, w końcu grono pedagogiczne powinno zrozumieć że dobro dziecka najważniejsze :baffled::baffled:

Witam popoludniowo w ponury dzien!!! Glowa mi peka,kawy nie pilam bo jakos dzien mi zlecial w pracy migiem,mało dzieci miałam to i troche papierkowej pracy nadrobiłam-ale i tak wzielam do domu mase tak to jest jak nowy miesiac sie zaczal!:baffled:
Marta ja sie skusze tylko na herbatkę!!:-)
aluśka jak samopoczucie?fajnie widzieć ciązowy suwaczek u Ciebie:-):tak:

Dobra moje niedowiarki oto teścik:Zobacz załącznik 232971 robiony 2 kwietnia o godz. 17.00
moja intuicja się nie myli:-p
Marta dzieki za edycje;-)a jestem teraz na kursie fryzjerskim do końca czerwca który to kończy się egzaminem czeladniczym:tak::tak:
Madzienka u lekarza jeszcze nie byłam bo z własnego doswiadczenia wiem że nie warto iść tak wcześniej:tak: wizytę mam ustalona na 12 kwietnia na 21.00 do Donna Vita:tak::tak:
Sunday a dziękuje całkiem dobre to moje samopoczucie:-) wczoraj trochę mnie mdłości męczyly ale to chyba raczej przez obżarstow:zawstydzona/y:

aluśkaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
A z jakiej części Lbn ty jesteś??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry