reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Misia cudna!!!!!Rośnij zdrowo malutka!!!

My dzisiaj po pierwszym rowerkowym spacerku...Jula zachwycona:-D

Maltanka a jak u was???Hubercikowi podoba się rowerek???

Zdrowych, radosnych świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w poniedziałek i jak najmilszych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół życzy Julcia, Magda i Paweł

BoboVita - Świąteczna Kartka Wielkanocna

witam sie i ja

misia
Natalka śliczniutka, aż miło patrzeć, duzo zdrówka dla niej i dla ciebie, czekam na relację z porodu;-);-), a jak mała podrośnie to ją umówimy z mim Mikołajem:-D:-D;-);-) teraz cieszcie sie sobą i zbierajcie siły na spacerki:tak::tak:

my jutro rano do rodziców jedziemy więc kobitki wesołych, pogodnych i rodzinnych Świąt, smacznego jajka i mokrego dygusa
http://www.grafkomp2.nazwa.pl/NASZANOWA/media/FLASH/DYNGUS.swf

Misia Natalka śliczna, ach zacałowała bym:-):tak:

Maltanka a jak u was???Hubercikowi podoba się rowerek???

Madzienka my też dzisiaj po spacerku rowerowym godzinę chodziliśmy, mały zadowolony, podoba mu się. Musimy się koniecznie razem wybrać na spacerek rowerkowy.:-):tak: W domu też na niego wsiada i chce żeby go wozić.:-)

my jutro jedziemy z rana więc pewnie po świętach dopiero zajrzę.

Zadumy u grobu pustego,
radości ze spotkania Zmartwychwstałego,

pokoju, nadziei, jajka smacznego

i udanego oblewanego!

Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek

Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek.

Życzymy Wam spokojnych, radosnych i zdrowych Świąt Wielkanocnych. Spędzonych w gronie rodzinnym z naszymi słodkimi dzieciaczkami, które przez całe Święta będą wyjątkowo grzeczne. :-);-)

Witajcie dziewczyny.
U nas dziś szaro, buro i ponuro.
Zaraz zmykam do kościoła z koszyczkiem i strasznie żałuję, że Filipek w tym roku ze mną pójść nie może. Wczoraj do późnego wieczora mały robił ze mną pisanki przy czym połowę potłukł ale ile przy tym było radości. :-)

Misia jeszcze raz gratuluję prześlicznej córeczki. Niech się zdrowo chowa i wyrośnie na tak piękną panienkę jak pięknym jest niemowlaczkiem. :-)

fogia no wlasnie mialam Ci napisac, ale wylecialo mi z glowy. Moja Julka miala jakis czas temu różyczke mimo, ze tez byla na nia szczepiona, tez bylam zdziwiona, ale lekarz powiedzial, ze mimo szczepienia dzieci choruja, na ospe, rózyczke, tyle, ze wlasnie choroba ma lagodniejszy przebieg, tak jak pisalas :):)
tak to czasem bywa. Filip mimo, że był szczepiony na rota to złapał ale przeszedł nad wyraz łagodnie, gdy tymczasem połowa rodziny w szpitalu wylądowała.

fogia życzę dużo zdrówka i oby krostki szybko Ci zginęły i nie swędziały.
dziękujemy bardzo, wczoraj zauważyłam że strupki już zaczęły odpadać więc ospa zbliża się ku końcowi:-)

aluśka :-):-):-) ale teraz już wiesz. Przecież człowiek nabywa doświadczeń przez całe życie. :-)

Wszystkim mamusiom, tatusiom, dzieciaczkom zdrowych, pogodnych i obfitych w łaski Zmartwychwstałego Świąt Wielkiej Nocy oraz mokrego Dyngusa:tak::tak::tak::tak::tak:

My te Święta spędzamy w domku, bo Natalka za malutka żeby gdzieś jechać, ale też fajnie....zwłaszcza, że w końcu we trójkę:-):-):-) Dziś nieco dała nam popalić...jak wstała o 9 tak poszła spać dopiero około 17...a tak na okrągło płacz, jeść, przytul:sorry2:
Mandziula szybka relacja z porodu...hmm....nie było łatwo (zwłaszcza faza parcia), ale nie wspominam tego jak jakiejś traumy...wszystko dobrze się skończyło dzięki położnej pani Małgorzacie P. :tak::tak::tak: a szczególy, jakby ktoś był bardzo zainteresowany są tutaj https://www.babyboom.pl/forum/marze...-bez-komentarzy-37367/index2.html#post5243542

Witam świątecznie:-).
Widać że wszystkie świętują;-):tak: bo od wczoraj wieczora pustki:-p:-D:-D. Siadłam na chwilkę bo mam podszykować obiad na jutro:tak::nerd:. Olek został u dziadków i w domu taka cisza:szok: bo tylko z Julem jestem:tak::cool::cool:.
Mokrego dyngusa babeczki:-p;-):tak::-):-).

Hej...święta, święta i po świętach...przynajmniej już u nas...my dzisiaj w domku, bo nasza rodzinka świętuje u babć a jedna i druga mieszka na 4 pietrze...dla mojego P to za duży wysiłek, więc siedzimy sobie w domciu...

Ja mam chwilkę na bb bo oboje śpią:tak::tak::tak:

Maltanka dzięki za wiadomość....na spacerek musimy koniecznie umówić się:tak::tak::tak:

reklama
Witam wszystkich!My w koncu wrocilismy do domku od piatku poza domem!!!Szoook!!!Jak tylko weszlismy caly czas na biegu sprzatam pranie wstawilam, schowalam walowke od mamusiek, i ogolnie doprowadzam dom do ladu.
misia cudna dzidzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry