reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My już z przedszkola wróciłyśmy, Maja całą rybkę zjadła i teraz trochę bajek poogląda. Mam nadzieję że dzisiaj przed godz.20 będzie już w łóżku bo nie dość ze pogoda senna to jeszcze ranna pobudka była :tak::tak::tak:
A u nas w przedszkolu dużo dzisiaj dzieciaczków było :tak::tak::tak:

reklama
my już po szczepieniu, synu dzielny był, tlko troszkę płakał:tak:;-);-),lekarka się śmiała bo on takie superaśne minki robi jak płacze:-D:-D:-D zobaczymy jak będzie jutro, narazie śpi. dziś taki dzień że na spacerku nie byliśmy i przez to marudny troche:dry:

aluśka ogronme gratulacje kreseczek na teście:tak::tak::tak: uważaj na siebie ja też miałam zawroty głowy jak tylko zrobiło mi sie gorąco więc unikałam zatłoczonyc miejsc:tak:;-)
brawa dla dzielnego zucha Mikołaja:tak::tak:
dzięki za gratulacje:tak::tak: będę się starać unikać zatłoczonych miejsc ale na zakupy dziś razem jedziemy:-p tyle ze małż dopiero po 17.00 ma wrócić więc może aż tak dużo ludzi w realu nie będzie;-)

a co do mojej ciąży to z rodziny małża nikt nie wie a u mnie tylko moja siorka (ta co ostatnio urodziła) ale jej powiedziałam żeby na razie tę wiadomość zachowała dla siebie i nikomu nie przekazała a tak poza tym to moje znajome i chrzestna Ami a moja kumpela wiedzą:tak:

najfajniejsze jest w tym wszystkim to ze będziemy miały z siorką dzieci z tego samego rocznika :)

[video=youtube;2890FeDSIWs]http://www.youtube.com/watch?v=2890FeDSIWs[/video] Zobaczcie to!!!Kto nie widzial!!!Ja jeszcze mam ciary na plecach!!!!

Dobra moje niedowiarki oto teścik:Zobacz załącznik 232971 robiony 2 kwietnia o godz. 17.00
moja intuicja się nie myli:-p
Marta dzieki za edycje;-)a jestem teraz na kursie fryzjerskim do końca czerwca który to kończy się egzaminem czeladniczym:tak::tak:
Madzienka u lekarza jeszcze nie byłam bo z własnego doswiadczenia wiem że nie warto iść tak wcześniej:tak: wizytę mam ustalona na 12 kwietnia na 21.00 do Donna Vita:tak::tak:
Sunday a dziękuje całkiem dobre to moje samopoczucie:-) wczoraj trochę mnie mdłości męczyly ale to chyba raczej przez obżarstow:zawstydzona/y:

Wielkie gratulacje!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:Życzę zdrówka i jak najmniej dolegliwości ciążowych:tak::tak::tak:

my już po szczepieniu, synu dzielny był, tlko troszkę płakał:tak:;-);-),lekarka się śmiała bo on takie superaśne minki robi jak płacze:-D:-D:-D zobaczymy jak będzie jutro, narazie śpi. dziś taki dzień że na spacerku nie byliśmy i przez to marudny troche:dry:

aluśka ogronme gratulacje kreseczek na teście:tak::tak::tak: uważaj na siebie ja też miałam zawroty głowy jak tylko zrobiło mi sie gorąco więc unikałam zatłoczonyc miejsc:tak:;-)

maltanka ale pospaliscie, ale pogoda sprzyja to trzeba korzystać,
a teściowa, cóż nie zmienę jej, jakoś muszę scierpieć

marta ciasteczko pysznościowe

no i sie młody wyspał...

Dzielny Mikołaj:tak::tak::tak:
antuanet trzymam kciuki za Kubusia:tak::tak::tak:
Fogia zdrówko dziecka najważniejsze, w pracy będą musieli sobie poradzić...nie myśl o pracy teraz, tylko spokojnie lecz synka:tak::tak::tak:
Widać, że święta się skończyły i zaczął się tu normalny ruch:-D:-D:-D:-Dja oczywiście z doskoku...tyle co Natalka pośpi:-D...ale chociaż w nocy nie ma z tym problemu:tak:
przeczytałam wszystko, ale zapomniałam co jeszcze miałam napisać:sorry2::sorry2:
wczoraj nie miałam jak zajrzeć, bo panika i chaos zapanowały....dostałam gorączki (doszła do 39,5) i pierś zaczęła boleć...więc telefony i różne porady...ojciec wieczorem nawet laktator kupował....no a w końcu o 24 pojechaliśmy na IP....żeby się dowiedzieć, że nic się nie dzieje:confused::dry:...to nie zapalenie czy coś w tym stylu...przy karmieniu może się pojawić gorączka, która powinna niedługo zniknąć:baffled:na razie więc jadę na Apapie i czekam na efekty:tak:...a w szpitalu dla odmiany zabronili odciągać pokarm...i bądżź tu mądry:dry::dry::dry::dry:

no ale za to dziś odpadł nam kikutek pępowiny :tak: :tak: :tak: :tak:

Ostatnia edycja:
Ale piszecie:-D:-D widac, ze juz po świetach. Jak mi sie dzis zachcialo normalnego jedzenia to nawet sobie nie wyobrazacie:-) tyle sie czekolady najadlam, ze jeszcze mnie brzuch boli, ale od dzis koniec:tak:
aluska gratulacje, masz racje nie ma sie co spieszyc z wizyta. Ja polecialam jak glupia a pozniej sie okazalo, ze na usg i tak bede czekala 3 tyg, bo wakacje wtedy byly i okres urlopowy:-p
fogia nie miej do siebie zalu, ze do pracy nie pojdziesz, nie jestes pierwsza matka, ktorej dziecko choruje. Prawda jest taka, ze oni wszyscy maja pracownika gdzies, obojetny jesi im jego los, byle tylko problemów nie robil:sorry2::sorry2:
misia gratulacje!! Natalka ma dopiero tydzien, a pewnie wydaje Wam sie , ze od zawsze z Wami jest :)

Własnie dostalam smska od Antuanet :) Z Kubusiem juz ok, sa juz w domku :):)

Ostatnia edycja:
[video=youtube;2890FeDSIWs]http://www.youtube.com/watch?v=2890FeDSIWs[/video] Zobaczcie to!!!Kto nie widzial!!!Ja jeszcze mam ciary na plecach!!!!

a widziałyście nową reklamę lubelli- wlasnie ta babka jest-chyba i tez maluje tyle ze mąką-dobra reklama:):):)

ja jeszcze utesciow wiec nie doczytam, moze jutro uda mi sie wpasc na dluze
zycze zdrowka i do poczytania:))

Aluśka zazdroszczę kreseczek:zawstydzona/y:;-):tak:.
U młodych w przedszkolu dzieci na 2 grupach zebrane i też nie mało było:confused2:.
Była kumpela z synem to dom wariatów miałam:rofl2:.
Antuanet, dobrze że z Kubusiem lepiej;-):tak:.
Fogia, my mieliśmy to samo ze Shrekiem i Bambi:tak::-D:-D - kaseta ze Shrekiem po 2 tygodniach oglądania non stop odmówiła posłuszeństwa:-p:tak::-D:-D:-D.
mandziula po szczepieniu większość dzieci marudna :tak:- Julu po pierwszym to nie dawał rady cyca ciągnąć:no: i ściągać mleko musiałam:blink:.

Witam się wieczorkiem.
misia2010
jeszcze raz gratuluję córeczki, jest śliczna.:tak:A opowieść z porodówki super, tylko szkoda że tak Ci to wszystko wolno szło. Ale efekt końcowy najważniejszy.A tego zastoju w piersi współczuję, mojej koleżance się zrobił też jakoś po porodzie to aż jej nacinali:baffled: Dobrze że to nie stan zapalny.
aluśka dobrze że już po świętach. A babcia bardzo rygorystyczna...
maltanka dobrze że rowerek się podoba maluszkowi. Przynajmniej dobrze wydane pieniążki, bo często tak miałam że coś kupiłam Kubusiowi i po 5 minutach już nie był zainteresowany.
aluśka gratuluję zafasolkowania. Dbaj o siebie i o maleństwo.:-):-):-)
mandziula gratuluję dzielnego syneczka. Oby następne szczepienia też tak miło przebiegały.
sienio dziękuję że przekazałaś wieści.
Dziękuję Wam że trzymałyście kciuki za naszego szkraba małego. :-)Tak jak pisała sienio my od niedzieli byliśmy z Kubusiem w szpitalu. Normalnie nie ma chyba nic gorszego niż 3 dniowy pobyt na neurologii dziecięcej, od samego patrzenia na cierpienie innych dzieci człowiek chory się robi. Na szczęście podejrzenia się nie sprawdziły i w porę zawieźliśmy Kubusia do szpitala sami (bo pogotowie nie chciało przyjechać):cool: Kubuś był bardzo dzielny, wczoraj miał robioną tomografię główki w ogólnym znieczuleniu:cool2: Ja nie spałam 2 noce więc zaraz się kładę...Pozdrowionka,miłego wieczorka:-)

reklama
Witam się po Świętach i bardzo sie ciesze ze już po. Na wagę nie staje bo sie boje;-);-);-)

Misia
śliczną masz córeczkę, życzę zdrówka i całuski dla malutkiej :-):-):-)
Maltanka fajnie że Hubercik zadowolony z rowerka, fajnie jak małemu podoba a i zabawa pewnie niezła
Fogia nie przejmuj się szkołą muszą sobie poradzić a i tak najważniejszy jest Filipek
Anaconda mam nadzieje ze ręka już nie boli
Mandziula widzisz jakie masz dzielne dzieciątko tylko pozazdrościć
Anet15 witaj już martwiłam ale najważniejsze ze się odezwałaś.
Marta ciacho pycha ale ja chyba nie spojrzę na słodkie przez kilka niezłych miesięcy.
Aluśka bardzo mocno gratuluje bo wiem co to znaczy wyczekiwać tych 2 kreseczek wiec trzymam mocno kciuki i dbaj o siebie i fasolkę
Antuanet24 trzymamy bardzo mocno kciuki za Kubusia aby wszystko było w porządku, masz bardzo dzielnego synka.

Jak coś opuściłam to bardzo przepraszam, ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić. ale bardzo się ciesze ze jestem w domu i mama już kompa.:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry