reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej widzę,że świąteczne porządki robicie. Na cmentarzu zmokłam do suchej nitki. Dzięki za pochwały koszyczka;-):-):-).
Ja z kawałów już wyrosłam:nerd::-p, nawet koncepcji nie mam na takowe.
Kainkas - żadnego maila nie dostałam od BB.
Zmykam dalej piec;-). A wieczorem na nockę do teściów.

reklama
Maltanka fajnie że już rowerek przyszedł oby szybko i bezproblemowo udlo Ci się go złożyć:tak::tak::tak:
Kainkas u mojej małej też wykryto szmery ale jak się okaząło to nic poważnego po prostu taka jej uroda i podobno duzo dzieci tak ma:tak::tak:
nie zamartwiaj się na zapas :confused::confused::confused:
Sienio oby Cię małż już nie denerwował:tak::tak:
hej:))

dostaliście maila z BB???? ma nie działać w niedziele i poniedziałek:((
pewnie to taki prima aprylisowy żart:-D:-D:-D
Hej dziewczyny
Filipek lepiej, na prawie wszystkich krostkach już strupki. No i w końcu udało mi się rozszyfrować nazwy tych szczepionek z książeczki zdrowia. Tak jak myślałam, młody był szczepiony na ospę w 2008 roku. :cool: Jutro mam zamiar pójść z nim do kontroli i przy okazji niech sprawdzą czy gardło ok bo coś mi posmarkuje. Nie wiem czy zaraził się od mojego M. czy to alergia na tony kurzu, które wygrzebałam zza wszystkich mebli.
czyli jak był szczepiony to nie ospa:dry: to może faktycznie alergia na kurz tak dała sie we znaki:confused::confused:
witam i ja z rana

my spaliśmy dziś do 8.30. dziecię chyba się za swoim łóżeczkiem stęskniło i tak długo spało, potem pogadał z nami i śpi dalej, :-D:-D
zaczął się juz uśmiechać, sodziutki jest i gada coś tam po swojemu:tak::tak::tak:
Mandziula fajnie że Mikołaj dał Wam dzi dłuzej pospać:-):-):-)
ale zimno dzisiaj mamy i tak pochmurno. My byliśmy dzisiaj w przychodni, na razie jeszcze mamy utrzymać pulneo, wapno, wit c, nasivin i mucafliud do nosa. Antybiotyki nie potrzebne jak na razie - na szczęście. Z nosa dalej leci, ale kaszlu już jakby mniej.
dużo zdróweczka dla Hubercika zycze:tak::tak:
Witam z rana :-):-):-)
A co to nikogo jeszcze nie ma? :szok::szok::szok:
Pogoda się popsuła ale za to Maja przeszczęśliwa bo mogła w kaloszach iść do przedszkola :szok::szok::szok:
Mnie dzisiaj czeka wizyta teściowej :dry::dry::dry:
Miłego dnia babeczki bo spadam głowę myć i się szykować
oby wizyta teściowej szybko przebiegla;-)
Marta bardzo ładny koszyczke:tak: i super przystojny Juluś:-):-)

Ostatnia edycja:
Witajcie my juz po Bugi!!!!Jula jak zwykle w raju...w albumie na picasa jesli chcecie zobaczyc....
Jula dalej szalaje, jeszcze nie spała wiec chyba ciężkie popoludnie przed nami!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled:

Martus
babybommowy bobas BOSKI!!!!!!!Model pierwsza klasa...a koszyczek CUDNY!!!!!!!

Maltanka my tez zamowiliśmy rowerk, zdecydowalismy sie na niebieski...bylismy tez w tym sklepie w olimpie jula piszczala z zachwytu jak jezdzilismy rowerkiem po sklepie wiec trzeba bylo kupic:-p:-p:-p
czekamy na fotki Hubercika w nowym pojeździe

Maltanka
PW!!!!!!

Zdroweczka dla naszych kochanych chorowitkow:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Sunday widzialam w gazetce reala ze 7 kwietnia pampersy w cenie 40zł jesli ich własnie uzywasz

Wiem widzialam gazetke!

Ja mam już meża i nie uwierzycie, ale już zdazyl mnie zezloscic:-p:-p na szczescie to tylko chwilowe bylo;-) Milego dnia zycze

Tak to jest jak dlugo nie przebywaliscie ze soba!

Troche sobie przy kompie po odpoczywać przyszłam bo dziś już podłogi umyłam, obiad ugotowałam, teściowej włosy pofarbowałam, pranie nastawiłam i powiesiłam a jeszcze muszę czajnik od kamienic ale to za 15 minut ;-)jeszcze mamy ze znajoma na spacerek sie wybrać tylko dziś to chyba trzeba duzo cieplej sie ubrac:dry: gdzie to wczorajsze słońce się podziło:baffled:

Ja dzisiaj swojej mamie robilam pasemka !:-)

przyszedł rowerek:-) zaraz biorę się za rozpakowywanie, tylko nie wiem czy dam radę go skręcić sama:zawstydzona/y::sorry2: a moje wstało, sie naspał:baffled: wyjęłam mu szczebelki z łóżeczka żeby sam wyszedł i dałam mu takiego chrupka kukurydzianego, wiecie takie długie, i wyszłam ten siedzi tam je, ja zaglądam a on w tym łóżku razem z psem siedzi:baffled::cool2: ale pies tylko się patrzył -wytresowany:-p

Dobra psinka!!!!:-):-):-)

Witam wszystkich ja juz mam wolne moj M tez. Jutro zabieramy sie do tesciow!Wiec dzisiaj nic nie robie, oczekuje @ i nie najlepiej sie czuje!Ciekawe co to bedzie w swieta :baffled:

ale pustki:))

my w kosciele nawet bylismy:) ale hanka od poniedzialku sama chodzi wszedzie i nie moglam jej upilnowac:))

co do maila od BB- Aluśka mnie rozgryzła:))

lece prasowac bo jutro trzeba sie na swieta pakowac:)) a tak mi się nie chce:)

dobrej nocy

Kobitki witam!!! Ja tylko na chwilke zajrzałam bo trzeba spakowac się na świeta i jakieś śniadanie dla rodzinki zrobić. Maksio od rana gada że jedzie do babci:-) M pojechał na znowu z kołęm na wulkanizacje-jak nie urok to s.....:szok::baffled: A ja musze zaczać się ogarniać, włosy umyć itp. jeszcze ostatnie pranie zdąrzyłam nastawić,żeby nie kisły brudy. Nie wiem Kochane czy bede miała możliwość zajrzenia na BB chociaż tesciowie maja neta,ale juz wam złożę życzonka:
Aby Wam było wesoło nie tylko przy świątecznym stole,
słońce świeciło, zajączki kicały, a kurczaczki żółciły...

Witajcie
Ale pusto, widac kazda zajeta przygotowaniami:blink:My tez jedziemy do tesciów, ale w niedzielę dopiero:-) Zmykam, milego dnia i...
Zdrowia, szczęścia i radości,
w pierwsze święto dużo gości.
W drugie święto dużo wody
- to dla zdrowia i urody.
Dużo jajek kolorowych,
świąt wesołych no i zdrowych.

Cześć kobitki widzę ze wszystkie już ogarnięte przygotowaniem do Świat, pakowanie, sprzatanie, gotowanie. My też sie już powoli zbieramy bo jedziemy do mojej mamy wiec jeszcze tylko ostatnie ogarnięcie domu i pakowanie i nareszcie Święta.
Kobitki dla wszystkich zaganianych mam:

Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!

Hej dziewczyny
a ja dzisiejszy dzień dołem zaczęłam :ninja2:

Fogia skąd Ty dziewczyno masz tyle zapału do sprzątania, podrzuć troszkę.
fogia co Ty takiego powera dostałaś ze sprzątaniem:-p
a sama nie wiem co mi się stało, rzadko mi się taka chęć przydarza to trzeba wykorzystać. Wczoraj do 23 łazienkę sprzątałam. :confused:

Ja z kawałów już wyrosłam:nerd::-p, nawet koncepcji nie mam na takowe.
Martusiu na kawały i żarty nie ma metryki. :-D

aluśka no właśnie to ospa na 100%. Bo i doktorka potwierdziła i z tego co czytałam na necie to wszystko się zgadza. Tylko wydaje mi się (nie mam porównania), że ma łagodny przebieg, bo tych krostek nie jest jakoś bardzo dużo i po tygodniu od pierwszego wykwitu mamy już odpadające strupki. Pewnie dzięki szczepionce. Natomiast katar na bank alergiczny, bo wczoraj podałam większą dawkę leku i dziś już młody nie smarczy.

Ok, ja zmykam. Muszę ogarnąć chatkę z wierzchu i bierzemy się za robienie stroików i malowanie jaj. :rolleyes2:

reklama
hej
ja sie biore za sprzatanie i pakowanie bo dzisiaj wyruszamy do tesciów:))

moze zajrze jeszcze ale na wszelki wypadek;-);-);-)

Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze.
W kropki, w ciapki, malowanki, bo to miały być pisanki.
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkiej Nocy.

Zobacz załącznik 232009

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry