reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-):-):-)
My dzisiaj wyjeżdżamy do mamy tak wiec przez całe święta mnie nie będzie, a co za tym idzie wpadłam tylko złożyć wam życzenia

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

reklama
fogia no wlasnie mialam Ci napisac, ale wylecialo mi z glowy. Moja Julka miala jakis czas temu różyczke mimo, ze tez byla na nia szczepiona, tez bylam zdziwiona, ale lekarz powiedzial, ze mimo szczepienia dzieci choruja, na ospe, rózyczke, tyle, ze wlasnie choroba ma lagodniejszy przebieg, tak jak pisalas :):)

Ostatnia edycja:
Witam.

Dziewczyny tyle piszecie ze za wami nie nadazam :)
Kanikas zycze zdrowka Hani. Trzymam kciuki aby to nie bylo nic powaznego..Ja bedac w szpitalu AM w wawie na kardiochirurgii (jak Ayka miala operacje i po) to widzialam wiele dzieci ktore mialy wade serca a lekarze pediatrzy albo wcale nie slyszeli nic albo po prostu stwierdzali ze to nic powaznego, a pozniej okazywalo sie ze sie mylili i zabiegi ktore zazwyczaj wykonuje sie na maluchach takich jak moja Ayka byly wykonywane na 3 -4 latkach...

Senio tak to prawda ze na Staszica robia wiele badan ale wiesz moja mala nie miala charekterystycznych szmerow jak dla swojej wady. Gdyby nie to ze jeszcze w ciazy na USG wyszlo ze ma jakies niegrozne ogniska wapniste czy jakos tak i gdyby nie to ze moja gin.prowadzacy to Prof.Kwasniewska to bym mojej malej Eccha nie robili...A tak po zrobieniu okazalo sie ze mamy przetrwaly przewod Botalla.

Ale gleboko wierze ze Hani nic nie bedzie :):)

A u nas w domu panuje choroba, ja jestem chora i Ayka zlapala jakas infekcje plucna (dobrze ze to nie zapalenie pluc ktore jest czesta komplikacja po opercajach.

Zycze zdrowka dla wszystkich chorych!!!

Witam się piątkowo :-)
fogia życzę dużo zdrówka i oby krostki szybko Ci zginęły i nie swędziały.
nadulec dużo zdrówka dla Was:tak:
sienio a jak tam stosunki z Małżem? Ja swojego wysłałam na działkę coby mi nie przeszkadzał.
Pustki od wczoraj zapanowały. Ja już większość posprzątałam, teraz biorę się za wypieki, Kubuś poszedł spać więc trochę spokój. Życzę Wam abyście szczęśliwie dotarli do celu i potem szczęśliwie wrócili z Waszymi rodzinami a także:
Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych, życzę radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół. Aby były one przepełnione wiarą nadzieją i miłością. Niech towarzyszą nam dobre myśl serca i pogodne niebo.

Od wczoraj urzeduje u mamy wiec od rana pomagam w porzadkach ale nie mogłam przejsc obojetnie obok komputera jak nałóg to nałóg....

Zyczę Wam Spokojnych Rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy oraz Mokrego Śmingusa Dyngusa

A u nas w domu panuje choroba, ja jestem chora i Ayka zlapala jakas infekcje plucna (dobrze ze to nie zapalenie pluc ktore jest czesta komplikacja po opercajach.
Nadulec dużo zdróweczka Wam życzę oby ta infekcja szybko Ayke puściła :tak::tak:
Ja dzisiaj swojej mamie robilam pasemka !:-)
w pasemkach nie mam jeszcze w prawy :-p no ale po świętach już może zaczniemy ćwiczyć;-)
co do maila od BB- Aluśka mnie rozgryzła:))
ma się ten instynkt detektywa:-p:-D:-D
aluśka no właśnie to ospa na 100%. Bo i doktorka potwierdziła i z tego co czytałam na necie to wszystko się zgadza. Tylko wydaje mi się (nie mam porównania), że ma łagodny przebieg, bo tych krostek nie jest jakoś bardzo dużo i po tygodniu od pierwszego wykwitu mamy już odpadające strupki. Pewnie dzięki szczepionce. Natomiast katar na bank alergiczny, bo wczoraj podałam większą dawkę leku i dziś już młody nie smarczy.
jak widać nie mam o tym zielonego pojęcia:zawstydzona/y:
Dobrze że to choróbsko ma łagodny przebieg:confused::confused:

:-):-)Staropolskim obyczajem,:-):-)
dużo szynki życzę z jajem
Niech zające i barany
pospełniają Wasze plany.
Święta to jest czas wyżerki,
więc porzućcie swe rozterki.
Niech to będzie czas uroczy.
:-):-)Życzę miłej Wielkanocy!!!:-):-)

reklama
Witajcie:-):-):-)

zdrówka dla chorowitków:tak:

wczoraj mieliśmy gości i już nie chciało mi się zaglądać. Ale mamy dzisiaj ładnie, my nawet byliśmy na dworze. Położyłam małego spać i miałam zabrać się za placki, na początek robię "chatkę baby jagi". Zobaczymy jak wyjdzie, omęczyłam się z kręceniem sera, ale już po. Pomalowaliśmy z Hubertem pisanki (w cebuli) i jak P wróci z pracy będziemy skrobać:-)

Rowerek złożony, ale oczywiście P złożył, siedziałam nad tym i doszłam do wniosku, że nie dam rady:zawstydzona/y:

Madzienka odpisałam:tak::-)

Anaconda widzę, że wizyta teściowej chyba bez bólu się odbyła? to dobrze:tak::-)

Do góry