reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana :-):-):-)
A co to nikogo jeszcze nie ma? :szok::szok::szok:
Pogoda się popsuła ale za to Maja przeszczęśliwa bo mogła w kaloszach iść do przedszkola :szok::szok::szok:
Mnie dzisiaj czeka wizyta teściowej :dry::dry::dry:
Miłego dnia babeczki bo spadam głowę myć i się szykować

reklama
no to jade przynajmniej sie wyspie:-D

:-D:-D:-D mój rano w sobotę jak bierze małego to góra pół godziny mam spania:-p

Maltanka ja chodze do gabriela na lipowa ale tylko dlatego że tam przeniosła się moja fryzjerka a chodze do niej juz ponad 10 lat:tak::tak::tak:

kurczę muszę się zastanowić gdzie tu pójść do fryzjera

no z kaszelkiem niby ok, jakas drobna infekcja..ale bylam u jakies bardzo mlodej lekarki bo naszej nie bylo i usłyszała jakies szmery w serduszku:(( mamy do kardiologa iść na badanie...mam nadzieję ze to nic poważnego ale boję sie;((

trzymam kciuki żeby to nie było nic poażnego

Uważajcie żeby na prima aprilisowe żarty się nie nabrać;-):tak:.

:-D:-D:-Dja się już nabrałam, ajk mi P powiedział, że jutro w pracy zostaje po godzinach do 20.00:-D

Marta o jakie babyboomowe dziecię i ładniutki koszyczek. Widzę, że interes chlebowy pełną parą idzie:-)

Witajcie!

ale zimno dzisiaj mamy i tak pochmurno. My byliśmy dzisiaj w przychodni, na razie jeszcze mamy utrzymać pulneo, wapno, wit c, nasivin i mucafliud do nosa. Antybiotyki nie potrzebne jak na razie - na szczęście. Z nosa dalej leci, ale kaszlu już jakby mniej.

zajrzę jak mały pójdzie spać, a na razie idziemy robić sałatkę

miłego dnia

anaconda wspólczuję wizyty

witam i ja z rana

my spaliśmy dziś do 8.30. dziecię chyba się za swoim łóżeczkiem stęskniło i tak długo spało, potem pogadał z nami i śpi dalej, :-D:-D
zaczął się juz uśmiechać, sodziutki jest i gada coś tam po swojemu:tak::tak::tak:

anaconda powodzenia na wizytacji

kainkas, maltanka zdrówka dla dzieciaczków:tak::tak:

Mataka współczuję teściowej, ja swoją widzę tylko kilka razy w roku a potrafi nie z równowagi wytrącić że hej, teraz komentuje imię naszego synka, że niby mogliśmy ładniejsze wybrać, no jak się zdenerwowałam co ja obchodzi jak nazwaliśmy nasze diecko, ona ma 7 synów i nazywała ich jak chciała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

lece domek ogarnac
miłego dnia kobitki:tak::tak:

Witam się czwartkowo:-)
marz21 Kubuś ładnie mi śpi odkąd mu kolki minęły. Dzisiaj spał do 7:30:tak: czyli 13,5h.
kainkas nie martw się, pewnie nic poważnego skoro dopiero teraz zauważyła. I gratuluję zakupu, oby sprawował się jak najlepiej.
marta1981 śliczny koszyczek, ale masz zdolności-jestem pełna podziwu.:-)
anaconda27 życzę miłego spotkania z teściową, tylko jej nie uduś;-) I ciesz się że nie musisz jej często oglądać.
maltanka zdrówka dla Hubercika, oby jutro już mu nic nie było.
Ja już byłam na zakupach, potem spacerek z Kubusiem,pranie zrobione, mleko nastawiłam na gotowanie a teraz biorę się za układanie w półkach męża bo zrobił graciarnię a muszę to ogarnąć zanim wróci:tak: Kubuś usnął więc muszę się streszczać z tym wszystkim. Miłego dnia.:-)

Hej dziewczyny

jestem w amoku porządkowym. Moje mieszkanie od dawna nie przeżywało takiego napadu z mojej strony. W rezultacie marzę o tym żeby jak najszybciej skończyć bo mam już trochę dosyć. :sorry2:

Filipek lepiej, na prawie wszystkich krostkach już strupki. No i w końcu udało mi się rozszyfrować nazwy tych szczepionek z książeczki zdrowia. Tak jak myślałam, młody był szczepiony na ospę w 2008 roku. :cool: Jutro mam zamiar pójść z nim do kontroli i przy okazji niech sprawdzą czy gardło ok bo coś mi posmarkuje. Nie wiem czy zaraził się od mojego M. czy to alergia na tony kurzu, które wygrzebałam zza wszystkich mebli.

Co do Prima Aprilis to chyba pierwszy raz w życiu udało mi się ponabierać trochę moją rodzinkę. A to tylko dlatego, że nie robiłam im kawałów w realu, bo tak to by od razu było po mnie widać. Starałam się żeby to były raczej przyjemne wiadomości i jak do tej pory uwierzyli wszyscy. Jeszcze tylko muszę coś wymyślić dla mojego M.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej:))

dostaliście maila z BB???? ma nie działać w niedziele i poniedziałek:((

ale my wyjezdzamy do tesciow to i tak bym nie miala jak wejsc

ok,lece robic fasolkę po bretońsku dzisiaj na obiadek:))
miłego dnia

cześć kobitki
jestem już po praniu, sprzątaniu ale takim na lajcie reszta dla M i zamierzałam iść na spacer ale mi się cholernie nie chce
kainkas, maltanka zdrówka dla dzieciaczków oby nic poważnego nie było
Anaconda nie ma to jak wizyta teściowej,trzymam kciuki aby szybko się skończyła.
Fogia skąd Ty dziewczyno masz tyle zapału do sprzątania, podrzuć troszkę.
Marta rękodzieła super.

Witajcie
kainkas mam nadzieję, ze nic powaznego Hani nie jest, i mam nadzieję, ze to tylko tak dla bezpieczenstwa lekarka dala to skierowanie, chyba w szpitalu by zauwazyli:sorry2: na staszica przywiązywali duża uwage do tych szmerów.
marta świetny koszyczek, pozazdroscic talenty, nie zazdroscic obowiązków :-p
fornetka, antuanet jak Wy to robicie, ze juz o 10 pranie i sprzatanie odhaczone?
anaconda a co własciwie Twoja tesciowa u Was robi? Nie wystarczą jej cotygodniewe odwiedziny?:szok::szok: Jakkolwiek nie daj sie:-D
marz21 a ja ciagle slucham tej piosenki :):)

Ja mam już meża i nie uwierzycie, ale już zdazyl mnie zezloscic:-p:-p na szczescie to tylko chwilowe bylo;-) Milego dnia zycze

Ostatnia edycja:
Witajcie Kobity:-)

Troche sobie przy kompie po odpoczywać przyszłam bo dziś już podłogi umyłam, obiad ugotowałam, teściowej włosy pofarbowałam, pranie nastawiłam i powiesiłam a jeszcze muszę czajnik od kamienic ale to za 15 minut ;-)jeszcze mamy ze znajoma na spacerek sie wybrać tylko dziś to chyba trzeba duzo cieplej sie ubrac:dry: gdzie to wczorajsze słońce się podziło:baffled:

reklama
mandziula teraz już coraz większy kontakt będzie można nawiązać:tak: a imię mi się bardzo podoba:-)
antuanet to rzeczywiście Ci długo śpi mój to tak 10-11 godzin w nocy

fogia co Ty takiego powera dostałaś ze sprzątaniem:-p

kainkas :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D

sienio o masz z tymi chłopami, dobrze że tylko na chwilę:-)

przyszedł rowerek:-) zaraz biorę się za rozpakowywanie, tylko nie wiem czy dam radę go skręcić sama:zawstydzona/y::sorry2: a moje wstało, sie naspał:baffled: wyjęłam mu szczebelki z łóżeczka żeby sam wyszedł i dałam mu takiego chrupka kukurydzianego, wiecie takie długie, i wyszłam ten siedzi tam je, ja zaglądam a on w tym łóżku razem z psem siedzi:baffled::cool2: ale pies tylko się patrzył -wytresowany:-p

Do góry