reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mataka chyba naprawde masz zły dzien:sorry2: Co Ty wypisujesz na temat swojego wyglądu, dla mnie wygladasz świetnie:tak::tak: a jak na mamę 3 miesiecznego dziecka wrecz rewelacyjnie:tak:. Teściowe są rózne i jakos trzeba to przezyc, w koncu przeciez nie bedziecie z nia mieszkali do konca zycia. Dzasz rade:cool2::cool2::cool2:

reklama
Witam babeczki poczytałam Was trochę ale nie poodpisuję bo małż mnie goni że bym się nie promieniowała bo to szkodzi:cool2:
a bym zapomniała
Marz21 wzruszyłam się przy tej piosence:sorry2::tak::tak:piekna:tak::tak:

Buziaki babeczki i do usłyszenia:-)

chyba mi się polepszyło po tym pseudo deszczu, i nawet spać mi się nie chce pewnie dla tego ze spalam po południu
Antuanet co do kopniaków to omija moje zebra ale jak się wyciąga tak po obu stronach brzuch to mam wrażenie ze zarz mi brzuch strzeli, najgorsze jest to uczucie nacisku na krocze jak by miał mi zaraz wylecieć a na razie główka wysoko wiec co będzie jak opadnie już się boje. M to się tylko śmieje i powtarza "a prosiłem abyś żywej ryby z zoologicznego nie jadła"
mataka współczuje mieszkania z teściową ja mieszkałam z moja 2 miesiące i to były najdłuższe 2 miesiące, powinnaś poważnie pogadać ze swoim M niech może on coś wspomni swojej mamie ze zachowuje się nie taktownie. Chociaż to jest jak grochem o ścianę.
Poszperam jeszcze trochę po necie i idę w kimono.
Życzę wszystkim dobrej nocki.

mataka chyba naprawde masz zły dzien:sorry2: Co Ty wypisujesz na temat swojego wyglądu, dla mnie wygladasz świetnie:tak::tak: a jak na mamę 3 miesiecznego dziecka wrecz rewelacyjnie:tak:.

:tak::tak::tak: zgadzam się, nie martw się jutro będzie lepiej, ja wczoraj miałam gorszy dzień

... małż mnie goni że bym się nie promieniowała bo to szkodzi:cool2:

aluśka to marsz do wyrka i odpoczywać:-p

fornetka już nie długo, mój też taki kopny był, teraz czasami muszę uważać jak mu zmieniam pampersa, żeby mi nie fiknął w zeby bo też lubi pokopać

idę w kimono

Sunday widzialam w gazetce reala ze 7 kwietnia pampersy w cenie 40zł jesli ich własnie uzywasz
Antuanat moj maly tez mial etap ze cokolwiek mial w rece odrazu klapa w gore i jeszcze cichutko zamykal ze nawet sie nie orientowalismy pozniej po otwarciu byla niespodzianka. Ale twoj mały ze spaniem jest dobry on o 18 juz komara dusil a my po 18 jeszcze poszlismy na zakupy i wrocilismy ok 20
Misia wracaj do sił i chwal sie córą
Madzienka dobrze ze szczesliwie dotarliscie do domu
Mataka nie zazdroszcze mieszkania z tesciowa jaka by nie byla dobra czy zła mieszkac najlepiej samemu pomyslcie o tym bardzo powaznie
Alusa sluchaj sie meza dbaj o siebie

Zupka mi sie konczy gotowac i ide spac. M ma juz jutro wolne a ja wieczorem z bratem jade do rodziców pomoge mamie w porzadkach przynajmniej wiec zostawiam moich Panów do soboty, a jak powiedzialam M ze moze jednak nie pojade to powiedzial ze mam jechac i koniec on chce sobie zrobic meski czas z synem no to jade przynajmniej sie wyspie:-D

Witajcie, ja jak zwykle dopiero dotarłam do kompa...U nas szalony dzien...rano spacerek, pozniej zawiozłysmy P do fryzjera my z Jula na małę zakupy, póżniej spanko, w tym czasie zrobilam zakupy w relu i na koniec dnia same przyjemności fryzjer i zakupy ciuszkowe....:tak::tak::tak:

Maltanka ja chodze do gabriela na lipowa ale tylko dlatego że tam przeniosła się moja fryzjerka a chodze do niej juz ponad 10 lat:tak::tak::tak:

Fogia
głowa do góry!!!

Misia witaj w domu!!!!

Mataka
współczuję mieszkania z teściową:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:a co do wyglądu to jest super, tylko na ta fryzurkę czekamy!!!!
Aluska na Twoja też!!!!

Zdroweczka dla Hani, oby to nic poważnego!!!

poczytałam Was ale juz sama nie pamiętam co mialam Wam napisac...wiec wybaczcie....

przede mną prasowanie wiec pożegnam się...

jutro idziemy do bugi wiec zajrze do was znowu wieczorkiem....

Maltanka
a jak Hubercik????zdrowieje czy idziesz z nim do lekarza???

hej

no z kaszelkiem niby ok, jakas drobna infekcja..ale bylam u jakies bardzo mlodej lekarki bo naszej nie bylo i usłyszała jakies szmery w serduszku:(( mamy do kardiologa iść na badanie...mam nadzieję ze to nic poważnego ale boję sie;((

samochod kupiony:)) bo to od mojego szwagra wzielismy:))

a co do prezentu na 30-stke to ja bym cos z bizuteri kupila, jakies kolczyki, bransoletka albo wisiorek..albo fajną książkę

Fornetka-moze C sie przyda te 45 pieluch....ja dokupowalam i dokupowalam...bo hania mi strasznie ulewala i pieluchy szly jak woda..no i niszcza sie a jak sie idzie do lekarza to wypada ładne miec( kladzie sie je na przewijak, wage itp)

ok lece spac

Dobrej nocy

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie. Doczytałam:tak:, widzę,że wszystkie żyją;-):tak:.
Wrrrr. Mam ochotę gryźć. Ciągle coś ktoś ode mnie chce, temu pomóż, tamtemu napisz, temu poszukaj, innemu popraw. Jakby zapomnieli, że ja mam tylko jeden łeb i tylko dwie ręce. Najchętniej to wyjechałabym gdzieś sama, zupełnie sama, przynajmniej na dwa dni! Do Krasnobrodu albo Kazimierza Dolnego. :sorry2: Wyłączyła bym telefon, nic bym nie musiała i przypomniała bym sobie jak się nazywam. Ale byłoby super, szkoda że to niemożliwe, mój M mnie w życiu nie puści na taki wypad..... :cool::sorry2:
Kochana, na spotkanie Aniaslu podrzuciła pomysł wakacji z BB a ślubnego przekonam i razem gdzieś wyruszymy. Do kontroli po ospie chodziłam :tak:.
Wybaczcie ale mam tyle na głowie, dziś wędziliśmy i w piecu chlebowym wypiek był bo na święta to chyba piekarnik mi by się spalił tyle zamówień:szok::szok::tak::cool::cool:. Jutro mam zaplanowany wypad na cmentarz do Dorohuska i po mąkę do młyna do Mojsławic i na nockę do teściów piec:tak: - normalnie jak w kołowrotku i jeszcze do tego brat na głowie:baffled::ninja2:.
A tu pamiątka ze spotkania i mój koszyczek z siana

reklama
Do góry