anaconda27
styczniówka2006
Widzicie jak się chmurzy? My dopiero z placu zabaw wróciłyśmy i Maja tosta sobie zażyczyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzicie jak się chmurzy? My dopiero z placu zabaw wróciłyśmy i Maja tosta sobie zażyczyła
i w jednej bluzce cos mi bzyczy slucham przebieram a tu bak!!!
sungay deszczu jak na lekarstwo ale lepsze to niż nic nie wiem jak tam u Was ale u nsa nawet zagrzmiało i chyba się już wszystko skończyło.
naszczęście dobrze zosi jazde samochodem,dziś prawie całą droge nie spał
maltanka u nas "łowienie" jest na porządku dziennym. Nawet te zabezpieczenia nic nie dają, otwiera sobie i robi chlapu-chlapu. Ostatnio jest na etapie wrzucania wszystkiego do pralki Ja ostatnio zaglądam a tam portfel mojego męża
Niedawno wróciłam z Biedronki, normalnie full ludzi. Myślałam że jak później pojedziemy będzie mniej ale przecież niektórzy robią zapasy na pół roku