reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie wieczorową pora
Mateusz poszedł spac dopiero po 22 bo bylismy u sasiadów ale jemu to sie nigdy nie nudzi, wczesniej jeszcze na zakupach gdzie zaopatrzylismy sie w ptzybory do piaskownicy. Chcielismy kupic pistolet na wode ale jakies duze byly. Pozniej na krotkie spotkanko do kolezanki ktora znowu biedna splakana bo bedzie sie rozwodzic ale miala nadzieje i wogole jej M to juz jakis poj.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem taka wsciekla na niego za to co z nia robi i ja niszczy i jeszcze do tego dupek oj brak slow:no::no:a najgorsze jest to ze zona nie poznaje wlasnego meza:-(
Sunday posmaruj jakims kremem
Madzienka udanego wypadu w miasto
aluska juz sobie wyobrazilam jak to mowila super:-D
senio ty to kuchara jestes ja tez czasem tak mam przypływ energi a pozniej padam na pyszczek
Maltanka ja tez tak ostatnio mialam ze szybko tracilam cierpliwosc a pozniej zalowalam i sie zle z tym czulam. Wkoncu sie pomodlilam i poprosilam o to abym byla dobra matka i miala duzo cierpliwosci i moze to glupie al eod tamtej pory jest o niebo lepiej czuje wiecej sily energi i mam wiecej przyjemnosci z bycia mama no i oczywiscie nie obylo sie bez mojej pracy nad soba:-)(tylko sie nie smiejcie bo brzmi to dziwnie)
Fogia widze ze naprawde potrzebujesz odciac sie od swojej codziennosci bo pomalu wysiadasz, szkoda ze M by ci nie puscil na taki wypad ale to w twoim przypadku bylo by super sprobuj
Anaconda jak M wrocil grzecznie czy sie bawi ach ci faceci co w nich jest ze tak ich ciagnie do rozrywek zapominajac o siwecie

A to male co nie co dla Was mamuski:-D
[video=youtube;2XDmimpyhRA]http://www.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA&feature=related[/video]

reklama
Witam porannie jako pierwsza!!! U nas nocka mineła oki wtalismy przed 7 Maks zjadl kasze (na szczescie) zaraz biore sie za ogarnianie lozka i jakis sniadanie,ale zanim to wszystko trzeba jakas kawke wypić!
marz21 brak mi słów na tą sytuację Twojej koleżanki!Biedna! Słyszałąm tą piosenkę, spoko jest!!!
Madzienka fajnie Ci ja też bym chciała pójśc do fryzjera,ale z kasą ciężko a pieluchy i herbatki i kasze trzeba jeszcze kupić :-:)baffled:
senio spotkanie krótkie ale miłe, mam nadzieje na powtórkę tylko dłuższą i może też w innych okolicznościach, jak będę "prywatnie"!:-)

napiasalam i mi sie skasowalo:wściekła/y::wściekła/y:, to teraz tak szybciutko..
marz przykro mi z powodu kolezanki, szkoda dziewczyny, mam nadzieję, ze ja tego nie doswiadcze... a piosenka świetna sluchalam juz 5 razy:-):-)
sunday tak koniecznie, mysle, ze po swietach uda sie zorganizowac jakies spotkanko z dziewczynami:tak:
fagia oby sily przybylo, przydaloby Ci sie rzeczywiscie troszke samotnosci
madzienka tylko pozazdroscic zakupów i fryzjeta:-p

Pozazdroscilyscie mi tego spania Jukli to ta dzis sie duuzo wczesniej obudzila i chciala jeszcze z zamknietaymi oczami jesc i pic:confused::confused: Zmykam na sniadanko

Witam :-):-)
Maja do przedszkola ostawiona przeze mnie bo do męża się nie odzywam, oczywiście wrócił pijany jak bela :ninja2::ninja2::ninja2:
Głowa mnie boli i płakać się chce ale trzeba ponosić konsekwencje własnych czynów więc pójdę niedługo na długi spacer może trochę mi pomoże

aluśka to dopiero widoki mialas niezapomniane:sorry2:. Kiedys byl taki zwyczaj robienia zdjec nieboszczykom w trumnach, moja babcia ma mase takich fotek. Jak bylismy mali z bracmi zawsze bralismy ten ablum i zgadnijcie co bylo hitem??

Moja teściowa też robi zdjęcia zmarłym w trumnie, jak dla mnie to głupie, ja bym w życiu takiego zdjęcia nie zrobiła ale widocznie są ludzie którzy mają inne zdanie na ten temat :confused::confused::confused:

Ciekawe czy mąż Anacondy dostał eksmisję na noc? Mój jak się pokłóciliśmy kiedyś to pojechał do mamusi spać, tylko szybciej go przywiozła niż pojechał.:-D

Jasne że dostał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam porannie:-)
antuanet e chyba nie, za daleko ma do mamusi, co najwyżej wycieraczka się do niego ładnie uśmiechnie.
maltanka ma ok.10km (Sławinek-Nałkowskich) ale moja teściowa uważa,że uciekanie od problemów nie jest rozwiązaniem...
sienio może Julka zrozumiała że już wiosna, i nie chce tracić czasu na spanie jak na dworze słoneczko? O której na spacerek śmigacie?
anconda27 nie martw się, wszystko jakoś się poukłada, święta idą-może zrozumie że źle postąpił i przeprosi? Trzymam kciukaski...
A my już po spacerku, Kuba dokuczał więc go wzięłam na podwórko. Teraz się bawi, ale zaraz trzeba będzie go położyć spać. Ja wstawiłam pranie, a zaraz chyba za kuchnię się wezmę....
Miłego dnia.:tak:

Antuanet24 juz po spacerku i już spać?!?Jejku mój dopiero dzien zaczyna,moze zaraz pojde z nim na pol godziny jeszcze przed praca na plac.

cześć dziewczyny
Ja to chyba się już nie wyśpię, w nocy budzi mnie albo zgaga albo mały buszujący w brzuchu.
Anaconda ja mojemu już zakomunikowałam ze alkohol to jak urodzę i w rozsądnej dawce bo ja się z nim szamotać nie będę a jak nie to to mamusi na spanie, a co do Twojego to zrozumie jakim jest bęcwałem przeprosi za swoje zachowanie.
Ja się zamierzam wybrać na miasto a dokładnie do ciucha na Wrońska ale mi się tak nie chce ze szok, zobaczę może sobie odpuszczę, ale na spacer obowiązkowo za ładna pogoda aby siedzieć w domu.

Witam :-):-)
Głowa mnie boli i płakać się chce ale trzeba ponosić konsekwencje własnych czynów więc pójdę niedługo na długi spacer może trochę mi pomoże
przykro mi ,ale nie przejmuj sie az tak, bo to on ma kare poniesc a nie Ty, idz lepiej na planowane od tygodnia zakupy :p

sienio może Julka zrozumiała że już wiosna, i nie chce tracić czasu na spanie jak na dworze słoneczko? O której na spacerek śmigacie?
A my już po spacerku, Kuba dokuczał więc go wzięłam na podwórko. Teraz się bawi, ale zaraz trzeba będzie go położyć spać. Ja wstawiłam pranie, a zaraz chyba za kuchnię się wezmę....
Nie mam pojecia o której wyjde, ale jakbys sie wybierala to jestem chetna, daj znac ba GG jakby co :)

reklama
Antuanet24 juz po spacerku i już spać?!?Jejku mój dopiero dzien zaczyna,moze zaraz pojde z nim na pol godziny jeszcze przed praca na plac.
sunday_ ja małego tak przyzwyczaiłam, że on ok 10 idzie spać codziennie. Tyle że u nas dzień zaczynamy ok 7;-)
fornetka3 dobrze się ubierz, bo niby słonecznie ale strasznie wieje. Dobra pogoda na pranie;-)
sienio a gołąbki już zrobiłaś?A małż o której będzie?
anaconda27 mam nadzieję że nie będziesz musiała długo czekać na tych spisujących.
Kubuś usnął o 10:15, ja rozwiesiłam pranie, wstawiłam pościel do prania, a teraz prasowanko i kawusia :-) Co robicie na obiad? Bo mi pomysłów brak...

Do góry