reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Pojechałam kumpeli 7 wypieków zawieść i na herbatkę zostałam:-p:tak::cool:.
Sunday - o wiele lepiej Kubuś i spółka prezentują się na tle Stumilowego Lasu;-):tak:. Wielki szacun dla ślubnego:tak::tak:.
Moje pachnące po kąpieli a'la Johnson bajkę dokańczają oglądać i lulki.Poczytam im 2 bajeczki i jestem;-):tak:.

reklama
sundey rysunek jest po prostu świetny jak by co to wiem gdzie uderzyć.
Anaconda my też byliśmy na spacerze nad zalwem ale tak mi głowę wywiało ze szok mam nadzieje ze mnie ucho bolec nie będzie a teraz na wieczór wsunęłam cały kubasek lodów i już mi nie jest zaciekawię na żołądku.
Życzę wszystkim spokojnej nocki i do jutra.

Sunday jestem pod wrazeniem naprawde super
Maltanka ten pierwszy dzien po zmianie czasu najtrudniejszy Mateusz dopiero probuje zasnac
Antuanet no to jak na twojego synka to naprawde pozno ze nie spi on zawsze 19 i spi
Maltanka milych spacerkow na roweryku
Anaconda potwierdzam plac zabaw nad zalewem nieprzyjemny

Ja ogladam TzG ale musze znowu posprzatac bo M usypia malego wiec zostalo to dla mnie. A nie lubie rano miec balaganu wiec nie wiem o ktorej pojde spac

Wasze dzieciaczki spać nie mogą a moja tylko się położyła i baki wysłuchała i padła momentalnie, czego to długi spacer nie robi :-D:-D:tak::tak:

Marta a ja otworzylam sobie Karmi kawowe i przegryzam chipsy i juz mi niedobrze. A jak woole twoj M dotarł bezpiecznie na miejsce?

Oczywiscie nie ogarnelam nic w domu bo mecze sie z picaso aby te zdjecia przesłąc czy ja dobrze robie bo tworze album i on mi 180zdjec az 40min chce przesylac mam wrazenie ze cos zle czynie:-Ddopiero zapoznaje sie z programem

kupiliśmy dzisiaj rowerek przez allegro ten ufo więc sienio nie musisz już iść do komisu, ale dzięki:-)

Maltanka za ile kupiliście i jaki kolor???

Oczywiscie nie ogarnelam nic w domu bo mecze sie z picaso aby te zdjecia przesłąc czy ja dobrze robie bo tworze album i on mi 180zdjec az 40min chce przesylac mam wrazenie ze cos zle czynie:-Ddopiero zapoznaje sie z programem

Dobrze...czas wysyłąnia zależy od łącza i wielkości plikow.....czekamy

Wpadłam życzyć kolorowych snów:-p
Jutro do 14 na szkoleniu więc dopiero później postaram się wpaść ile to jęczyłdło nie będzie stać mi nad uchem:wściekła/y:no tak mnie wkurzył że już miałam go palnąć :wściekła/y: jak on siedzi to jest wszystko w porządku a jak ja usiądę to wielkie halo:baffled::wściekła/y:

@nadal ani widu ani słychu z kalkulatorka wynika że jest to 4 tydzień i 2 dzień;-)

Sunday obrazki są świetne:tak: ma talent Twoj malz:tak::tak:
Maltanka może to przez ząbki taki marudny jest:confused:

reklama
Maltanka za ile kupiliście i jaki kolor???

Madzienka za 130 zł z przesyłką kolor zielony taki: ROWEREK KOŁYSKA UFO Z DASZKIEM I MODUŁEM OD SS (971311049) - Aukcje internetowe Allegro

Witajcie!

ale mamy dzisiaj ładnie, a my w domku, Madzienka nici z dzisiejszego spacerku, Hubert mi od wczoraj kaszle:-( i ma troszkę katarek, ten katarek wiążę z ząbkami, ale kaszel nie wiem, muszę zadzonić do lekarza i nie wiem czy do przychodni nie będzie kazała nam przyjść:-(

Do góry