reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana :-):-):-)
Tak tak piękny mamy dzień, moja już w przedszkolu, mąż ją zaprowadził ale jeszcze siedzi w domu bo dzisiaj ma na godz.10 do pracy :baffled::baffled:
Chyba sobie jakiś wypad na miasto wymyślę chociaż teraz chodzi mi po głowie żeby się koło południa położyć i porządnie wyspać bo ciężko mi się dzisiaj wstawało - oj ciężko :-:)-(

reklama
hej:)
my od 7 juz na pelnych obrotach:) a tez mi się strasnie ciężko wstawało:(((

jemy sniadanie:)
słoneczko tak ładnie śwoeci ale na dworze chlodno jest:)) po południu na wieś jedziemy po autko nowe:) czekamy tylko jak M się wyśpi i będzie w stanie jechać bo rano z prcay wrocił:):)

UCIEKAM PAPA

cześć kobitki
noc do d..y, zgaga to małao co nie wyszła ze mnie, dzieciątko sie rozpychało cała noc a ja najgorsze usnąć nie mogłam.
A zaraz muszę się z domku wyturlać bo banku i na pocztę a jest tak ładnie wiec z przyjemnością się wybiorę.
Życzę wszystkim wspaniałego dnia.

sundey rysunek jest po prostu świetny jak by co to wiem gdzie uderzyć.

Dziekuje wszystkim!!! fornetka bardzo prosze,jak cos bedziesz chciala!!!:-)

Moje już chrapią:-p:tak::cool::cool:. A ja sobie ajerkoniaczku polałam:-p:tak::-).

hehe....:-D ja wczoraj "Bacardi" popijalam!!! :-D

Madzienka za 130 zł z przesyłką kolor zielony taki: ROWEREK KOŁYSKA UFO Z DASZKIEM I MODUŁEM OD SS (971311049) - Aukcje internetowe Allegro

Witajcie!

ale mamy dzisiaj ładnie, a my w domku, Madzienka nici z dzisiejszego spacerku, Hubert mi od wczoraj kaszle:-( i ma troszkę katarek, ten katarek wiążę z ząbkami, ale kaszel nie wiem, muszę zadzonić do lekarza i nie wiem czy do przychodni nie będzie kazała nam przyjść:-(

Taki właśnie tez chcemy kupić,ostatnio na spacerze wielka awantura byla bo Maksio chcial jezdzic na cudzym wlasni identyczym jak Twój.
Zdrówka dla Hubercika!!!:-):-):-)

jemy sniadanie:)
słoneczko tak ładnie śwoeci ale na dworze chlodno jest:)) po południu na wieś jedziemy po autko nowe:) czekamy tylko jak M się wyśpi i będzie w stanie jechać bo rano z prcay wrocił:):)

WOW!!:szok: a jaki samochod???!!!

Witam wszystkich!Ja ogarnelam z "grubsza" pokoj,zjedlismy z Maksiem sniadanie a teraz umylam glowe i chyba wezme sie na ekspresowe odkurzanie. Mam na 11 do roboty to troszke moze zdarze zrobic, ostatnie dni w pracy :-:)-:)-( Ale juz nie mam z tego powodu takiego dola jak wczesniej, bo mysle o tym ze bede z malym-moze uda mi sie go oduczyc od pieluchy!:baffled::confused:

Witajcie
sunday dzis snilo mi sie, ze szla grupa przedszkolaków przez moja ulicę a ja wygladalam przez balkon i Ci machalam:-D:-D hihih
maltanka moja Julka tez wlasnie kaszle, ale od dzis chyb ja za letnio wczoraj ubralam, ale dalam syropki to co ostatnio miala przepisane i mysle, ze bedzie oki:tak:
kainkas no wlasnie co to za samochód? fajnie Wam:tak:
anaconda no ciekawe czy w koncu wybierzesz sie do tego centrum?:-p
My z J juz po sniadaniu, niedlugo idziemy do sklepu, mam mijsję zrobienia gołabków na środe:blink: to dopiero wyzwanie:-D:-D

Witajcie
sunday dzis snilo mi sie, ze szla grupa przedszkolaków przez moja ulicę a ja wygladalam przez balkon i Ci machalam:-D:-D hihih

My z J juz po sniadaniu, niedlugo idziemy do sklepu, mam mijsję zrobienia gołabków na środe:blink: to dopiero wyzwanie:-D:-D

Jutro ok10.30-11 jak pogoda pozwoli wychodze z dzieciakami na dwor bedziemy na duzym placu za Kosciolem.
Podziwiam zapal,ja nie biore sie za takie pichcenie!!:baffled:

Sunday i tak trzymaj, najważniejsze pozytywne nastawienie :tak::tak::tak:
Dzieki!!!:-) I bede miala wiecej czasu na BB i na spotkania z Wami w realu!!!!:-D:tak::-)

Jutro ok10.30-11 jak pogoda pozwoli wychodze z dzieciakami na dwor bedziemy na duzym placu za Kosciolem.
Podziwiam zapal,ja nie biore sie za takie pichcenie!!:baffled:
a dzis po obiadku nie idziecie? oki postaramy sie jutro byc :tak: Co do gotowania to tyulko z okazji przyjazdu P :-p Normalnie jest kotlet z surówka ze stokrotki :-D:-D

reklama
a dzis po obiadku nie idziecie? oki postaramy sie jutro byc :tak: Co do gotowania to tyulko z okazji przyjazdu P :-p Normalnie jest kotlet z surówka ze stokrotki :-D:-D

My po obiadku mamy odpoczynek,jeszcze duzo dzieci spi w dzien, a po za tym mam taka grupe co juz ok 12-13 zaczynaja sie rozchodzic do domu.

Do góry