reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Kainkas a dla kogo to nowe autko? Dla ciebie?
A czy któraś wie czy Aniaslu już wstawiła swoje fotki ze spotkania?

no zmieniamy naszą pełnoletnią Astrę na 12 lat młodszy model:)) też Opel Astra:)

Fornetka na zgage takie mleczko w aptece mozna kupic a z domowych sposobów to migdały- pomaga i jakie pyszne:)

M spi , hania tez zasnela aja biore sie za sprzatanie bo balagan sie nam zrobil...kurczak takie generalne porzadki by sie przydaly ale z hanką to nie idzie nic zrobic a jak spi to sie nie chce tłuc zeby nie obudzic i tak odkladam sprzatanie na pozniej:))

milego dnia

reklama

Chyba sobie jakiś wypad na miasto wymyślę

może do Centrum dotrzesz:-p:-D

hej:)

słoneczko tak ładnie śwoeci ale na dworze chlodno jest:)) po południu na wieś jedziemy po autko nowe:)

łał super mnie ostatnio naleciało na swój, ale jeszcze troszkę zaczekam:sorry2:

A czy któraś wie czy Aniaslu już wstawiła swoje fotki ze spotkania?

nic nie wiem:no:

noc do d..y, zgaga to małao co nie wyszła ze mnie, dzieciątko sie rozpychało cała noc a ja najgorsze usnąć nie mogłam.

zgagi współczuje, coś ten Twój mały rozpychalski:-)

TAle juz nie mam z tego powodu takiego dola jak wczesniej, bo mysle o tym ze bede z malym-moze uda mi sie go oduczyc od pieluchy!:baffled::confused:

no widziesz są pozytywne tego strony, za to mnie ostatnio znowu zdołował brak pracy:-(

maltanka moja Julka tez wlasnie kaszle, ale od dzis chyb ja za letnio wczoraj ubralam, ale dalam syropki to co ostatnio miala przepisane i mysle, ze bedzie oki:tak:

ja mam dawać mu Pulneo przez 5 dni, tyle, że on mi nie chce wziąć nic do buzi z syropków itp. dzisiaj zrobiłam to na siłę, połknął:dry:

I bede miala wiecej czasu na BB i na spotkania z Wami w realu!!!!:-D:tak::-)

:-):-):-) no właśnie:-)

Normalnie jest kotlet z surówka ze stokrotki :-D:-D

o patrz, a moje cholera co kolwiek kupię z takich rzeczy to spróbuje i z takim tekstem "to kupne jest".:sorry2:

M spi , hania tez zasnela aja biore sie za sprzatanie bo balagan sie nam zrobil...kurczak takie generalne porzadki by sie przydaly ale z hanką to nie idzie nic zrobic a jak spi to sie nie chce tłuc zeby nie obudzic i tak odkladam sprzatanie na pozniej:))

ja teraz sprzątam razem z Hubertem jak śpi też nie chcę się tłuc.

Mój też nie chce kupowanego jedzenia jeść, nawet na surówki krzywo patrzy i mi mówi że lepsza moja ale ja mu wtedy odpowiadam że nie chciało mi się robić :-p:-p
no i oczywiście do centrum nie dotarłam bo zaczęłam sprzątać a teraz głowę umyłam i trzeba poczekać aż wyschnie :-D:-D:-p:-p

anaconda27 odpoczywaj kochana, współczuję rannej pobudki.
fornetka3 ja w ciąży brałam rennie i pomagało.
maltanka mam nadzieję że wsiada i będzie chciał jeździć, Kubuś wsiada i zaraz wysiada, i ucieka.... sienio może potwierdzić.Zdróweczka dla maluszka!
sienio jednak gołąbki będą? To się zawzięłaś....
Ja już okienko wymyłam, Kuba śpi więc chwila na BB. Coś mi net dziś rano nie działał, teraz prasowanko mnie czeka. Dzisiaj chyba małża na spacer wyślę, bo siedzi w domu. Miłego dnia.

A moi będą dzisiaj jedli obiad z wczoraj bo narobiłam cały gar spaghetti z sosem a oni tylko podzióbali trochę wiec dzisiaj będą kończyć, o nie ja jedzenia wyrzucać nie będę :-p:-p:-p
Jutro mój mąż jedzie do Wa-wy na egzamin z pracy i jak wszyscy zdadzą to dostaną po 800zł ale z tego co widziałam ile mój się uczył to na pewno nie zdadzą :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć kobitki
noc do d..y, zgaga to małao co nie wyszła ze mnie, dzieciątko sie rozpychało cała noc a ja najgorsze usnąć nie mogłam.

biedna - ja na zgagę jadłam migdały :) pomagało :)

trzymaj się dzielnie :)

hej:)
po południu na wieś jedziemy po autko nowe:)

super w takim wypadku czekamy na wieści :)

Dzień dobry w ten piękny słoneczny poniedziałek my już po porannym spacerze - piękna pogoda dzisiaj byłyśmy na ścieżce rowerowej :)

Gabi teraz usnęła więc mam chwilę

miałyśmy okropną noc mała się budziła co godzinę od 2 w nocy myślałam ze mnie coś trafi... nie wiem może te górne jedynki jej dokuczają ... teraz po spacerze mam ochotę się położyć ale mam tyle roboty ze nie wiem za co mam się brać!! - okna dalej wołają o umycie!! nie wspominając o firankach i całej szafie prasowania ... muszę sobie to jakoś zorganizować bo się zakopie w tym wszystkim :)

w sobotę byliśmy na większych zakupach - kupiliśmy Gabi koszyczek i chyba będziemy robić jutro pisanki :)

wczoraj Gabi była z palemką w kościele niestety pod koniec mszy palemka już nie wyglądała jak palemka ;) hehehe niestety baterie w aparacie mi padły i nie zrobiłam fotek :no:

miłego dnia a ja zmykam do roboty

karlita moja Julka w tamtym roku bala się palmy:confused: mam nadzieje, ze dzisiejsza noc juz bedzie oki

My juz po spacerku, kupilysmy kapuste i duzą lopatke do pisaku:happy2: Pogoda troszke tka zdradliwa, na sloncu super cieplo, ale jak czasem zaszlo i zawial wiatr to nieprzyjemnie sie robiło:baffled:
Musze dzis zabrac sie za te porzadki bleee:baffled::baffled:

Witam słonecznie, cmentarze obskoczone, wypiek x3:szok:, brat pomaga koszyczki robić a ja zaraz po chłopaków:tak:.
Fornetka na zgage takie mleczko w aptece mozna kupic a z domowych sposobów to migdały- pomaga i jakie pyszne:)
Mleczko zawiera glin(aluminium) mi lekarz pozwalał Rennie ssać:tak:.
Widzę,że większość spacerkuje :tak::-)- brat wyciągnął rowerek Olka i będziemy go uczyć na 2 kółkach jeździć.:tak::cool:
Miłego dnia babeczki. Do wieczora.:-)

Hej e-girls:-D
Wstalismy dzisiaj o 9.30:-D:-D:-Dpomijajac nocne pobudki kiedy byla potrzeba na wypicie mleczka
Ale za to zasnal dopiero 15min temu i to z wielkim trudem skonczylo sie na rekach. Nadal meczy nas katar ale bez kaszlu wiec to chyba na zeby bo widzialam ze przbila sie gorna prawa trojka i idzie tez i lewa. Ciezko mu przez ten katar zasnac bo jesli sie ma nalog w postaci smoczusia:-)to przez buzie trudno wtedy oddychac i sie wkurza...

Czuje ze przez ta zmiane czasu bedziemy pozniej wstawac i pozniej wieczorem chodzic spac.
Senio zycze powodzenia w robieniu olabeczkow ale okazja jest tego warta
kainkas zycze udanego i trafneo zakupu.
karlita ja tez mam taka liste obowiazkow okna firanki itp ale nie wyrabiam i okna nie wiem czy nie umyje po swietach i tak jade do rodzicow
Sunday nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo trzeba w kazdej sytuacji doszukiwac sie pozytywnych skutkow
fornetka takie uroki tych naszych ciąz:-Dtrzymaj sie dzielnie i walcz ze zgaga migdalami badz kup cos w aptece

A ja pisze i smaze nalesniczki i ledwo mi sie udaje ich nie przypalic:-Djuz mam ostatnio dosyc tego miesa i zachcialo mi sie cos delikatnego
Jak nie bylo jeszcze Mateusza i chodzilam do pracy to praktycznie wogole obiadow nie gotowalam czasem jakas zupa czy cos ze sloika od rodzicow. Tearaz jak gotuje codziennie dla naszejtrojki i jest to praktycznie codzinnie jakies drugie danie to M na zupe juz sie nawet krzywi tak go kurcze rozpiescilam. Ale naszczescie nie placze jak czasem chce poleniuchowac i jak kupie suroweczke w stokrotce:-D:-D:baffled:

reklama
Witam poniedziałkowo:tak:
Niedawno wróciłam do domu z nowy kolorkiem włosów i nowym fryzem:-p nie ma to jak się poświęcić w imię nauki:tak:ogólnie bardzo mi się podoba bo znowu mam grzywkę;-)

Na razie nie poczytam bo idziemy zaraz z Ami na spacerek bo dziś tak ładnie na dworze:tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko:-):-):-)

Do góry