reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

aluśka trzymam kciuki żeby @ nie przyszła przez następne 9 m-cy;-) A mój mąż też planuje mi zablokować forum, bo nawet nie mam czasu przez telefon z nim rozmawiać:rofl2:
anaconda27 super że po 9 dniach się przełamała i zrobiła, Kubuś też nam nie robił po kilkanaście dni jak się urodził, byliśmy nawet u gastrologa dziecięcego ale się okazało że po prostu dobrze przyswaja pokarm.
sunday_ czekam na efekt dzieła Twojego męża.:tak:
marta1981 szkoda że bliżej nie mieszkacie, zawsze to byłoby łatwiej się spotkać.
Ja dzisiaj sobie odpuściłam uczelnię, cały dzień byłam z Kubusiem. W kościele byłam sama jak mały spał, a później na spacerku byliśmy, a jak wróciliśmy to położyliśmy się spać i tak pospaliśmy. Teraz nie wiem do której będziemy się bawić....:confused: Mój mąż wraca z Warszawki, mam nadzieję że niedługo będzie...

reklama
sunday o kurcze niesamowyty talent Twoj mąz ma:tak::tak: obrazek rewelacyjny:szok::szok::szok: idealnie jak z kreskówki:-):-) Kurcze a ja nawet kota dziecku nie umiem porzadnego narysowac i julka go tylko po wąsch rozpoznaje :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
antuanet Julka tez pospala sobie po spacerku, a jak Kubuś zjadl obiadek?
aluśka niesmialo, ale mocno trzyma kciuki :tak:

sundey :szok: jestem w szoku rewelacja:tak:

Maltanka zastanawialas sie niedawno jezdzik czy rowerek wiec mowie na 100% rower.

kupiliśmy dzisiaj rowerek przez allegro ten ufo więc sienio nie musisz już iść do komisu, ale dzięki:-)

Kurcze a ja nawet kota dziecku nie umiem porzadnego narysowac i julka go tylko po wąsch rozpoznaje :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja też nie umiem:no:

a mi mały nie chce spać, siedzi w łóżeczku, wierci się i płacze:wściekła/y:
mam nerwa dzisiaj:ninja2:

Ostatnia edycja:
reklama
antuanet Julka tez pospala sobie po spacerku, a jak Kubuś zjadl obiadek?
sienio Kubuś zjadł ładnie, chyba wreszcie zgłodniał:tak: Mimo tych ciasteczek od cioci.;-) Ale pospaliśmy godzinkę i teraz nie chce spać:blink: tylko podskakuje w łóżeczku i krzyczy "mamamama" A Jula już śpi?
sunday_ śliczny obrazek:-) Podziwiam za talent, niesamowite.
kainkas życzę wytrwałości przy gościach.
maltanka Kuba też się spać nie wybiera, nie wiem czy to ta pełnia tak na dzieciaki działa.
Ja oglądam TzG i piję kakao:-). Miłego wieczorka.

Do góry