może za dużo wrażeń miał dlatego marudny zaczął się robicMy dzisiaj odwiedzilismy Bugi była impreza urodzinowa wiec dzieci bylo sporo ale bylo ok posiedzielismy ponad 2 godz ale Mateusz jakis marudny dzisija moze ta pogoda dzisiejsza no i zeby
Chwilowo jetem sama bo siorka pojechala na miasto a M z Mateuszem do mojeo brata dobrze by bylo znowu mieszkanie ogarnac ale sil brak

sienio dziekialuska widzimy, ze jestes i cieszymy sie, ze wróciaś, nie znikaj juz na tak dlugo
Ale sie dzis napracowalamwygrabilam trawe z polowy dzialki, az mi sie odciski porobily
milego wieczorku![]()

Mataka bardzo mi przykro że specjalista nie miał dobrych wieści:-czesc dziewczynki.... nie odzywalam sie bo jestem zalamana ........ bylam u tego stylisty i,,,,,,,,, sie poryczalam po fakcie.......a pozniej przy kazdym spojrzenu w lustro lzy jakos same lecialy,,, bo slomiany jasio przy mnie jest bardziej kobiecy!!!!!!!!!!nigdy wiecej.... szkoda ze urodziny mam dopiero w czerwcu bo bym sobie peruke zazyczyla,,,,,,,,,,,
moja mala dzis szalala,,, no w penym momencie juz dosc jej mialam!!! ale dali my rade
a spotkanie bylo baardzo sympatyczne.. szkoda tylko ze musialam wczesniej wyjsc,,,, gdybym wiedziala ze tak mnie ten koles urzadzi to do wieczora bym stamtad nie wyszla........![]()
Maltanka my też poszukujemy rowerka ale już coś takiegoa my dzisiaj tak w rozjazdach, byliśmy jeszcze za rowerkami, zajrzałam do tego komisu na zana, ale nic nie było, a ruch tam jak na targupóźniej M pomagał bratu coś przy samochodzie, a my połaziliśmy z Hubertem po dworze i tak zleciało.

ROWEREK BMX 12' BOCZNE DZWONEK KÓŁKA SOLIDNY (976117537) - Aukcje internetowe Allegro
z tym ze w planach mamy powiedzieć chrzestnym żeby się złozyli na dzień dziecka;-)

Madzienka z chęcią bym się wybrała z Wami do tego Bugi

śmigamy do kościołka palemki poswięcić:-) do później jak mnie malż dopusci