może za dużo wrażeń miał dlatego marudny zaczął się robicMy dzisiaj odwiedzilismy Bugi była impreza urodzinowa wiec dzieci bylo sporo ale bylo ok posiedzielismy ponad 2 godz ale Mateusz jakis marudny dzisija moze ta pogoda dzisiejsza no i zeby
Chwilowo jetem sama bo siorka pojechala na miasto a M z Mateuszem do mojeo brata dobrze by bylo znowu mieszkanie ogarnac ale sil brak
sienio dzieki postaram się częściej zaglądacaluska widzimy, ze jestes i cieszymy sie, ze wróciaś, nie znikaj juz na tak dlugo
Ale sie dzis napracowalam wygrabilam trawe z polowy dzialki, az mi sie odciski porobily
milego wieczorku
Mataka bardzo mi przykro że specjalista nie miał dobrych wieści:--(czesc dziewczynki.... nie odzywalam sie bo jestem zalamana ........ bylam u tego stylisty i,,,,,,,,, sie poryczalam po fakcie.......a pozniej przy kazdym spojrzenu w lustro lzy jakos same lecialy,,, bo slomiany jasio przy mnie jest bardziej kobiecy!!!!!!!!!! nigdy wiecej.... szkoda ze urodziny mam dopiero w czerwcu bo bym sobie peruke zazyczyla,,,,,,,,,,,
moja mala dzis szalala,,, no w penym momencie juz dosc jej mialam!!! ale dali my rade
a spotkanie bylo baardzo sympatyczne.. szkoda tylko ze musialam wczesniej wyjsc,,,, gdybym wiedziala ze tak mnie ten koles urzadzi to do wieczora bym stamtad nie wyszla........
Maltanka my też poszukujemy rowerka ale już coś takiegoa my dzisiaj tak w rozjazdach, byliśmy jeszcze za rowerkami, zajrzałam do tego komisu na zana, ale nic nie było, a ruch tam jak na targu później M pomagał bratu coś przy samochodzie, a my połaziliśmy z Hubertem po dworze i tak zleciało.
ROWEREK BMX 12' BOCZNE DZWONEK KÓŁKA SOLIDNY (976117537) - Aukcje internetowe Allegro
z tym ze w planach mamy powiedzieć chrzestnym żeby się złozyli na dzień dziecka;-)
Madzienka z chęcią bym się wybrała z Wami do tego Bugi mam nadzieję ze termin będzie sprzyjający
śmigamy do kościołka palemki poswięcić:-) do później jak mnie malż dopusci