reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My dzisiaj odwiedzilismy Bugi była impreza urodzinowa wiec dzieci bylo sporo ale bylo ok posiedzielismy ponad 2 godz ale Mateusz jakis marudny dzisija moze ta pogoda dzisiejsza no i zeby
Chwilowo jetem sama bo siorka pojechala na miasto a M z Mateuszem do mojeo brata dobrze by bylo znowu mieszkanie ogarnac ale sil brak
może za dużo wrażeń miał dlatego marudny zaczął się robic:dry:
aluska widzimy, ze jestes i cieszymy sie, ze wróciaś, nie znikaj juz na tak dlugo:tak:
Ale sie dzis napracowalam :-p wygrabilam trawe z polowy dzialki, az mi sie odciski porobily:-p:-p
milego wieczorku:happy2:
sienio dzieki:tak: postaram się częściej zaglądac:tak::tak:
czesc dziewczynki.... nie odzywalam sie bo jestem zalamana ........ bylam u tego stylisty i,,,,,,,,, sie poryczalam po fakcie.......a pozniej przy kazdym spojrzenu w lustro lzy jakos same lecialy,,, bo slomiany jasio przy mnie jest bardziej kobiecy!!!!!!!!!!:( nigdy wiecej.... szkoda ze urodziny mam dopiero w czerwcu bo bym sobie peruke zazyczyla,,,,,,,,,,,

moja mala dzis szalala,,, no w penym momencie juz dosc jej mialam!!! ale dali my rade:)

a spotkanie bylo baardzo sympatyczne.. szkoda tylko ze musialam wczesniej wyjsc,,,, gdybym wiedziala ze tak mnie ten koles urzadzi to do wieczora bym stamtad nie wyszla........:no::wściekła/y:
Mataka bardzo mi przykro że specjalista nie miał dobrych wieści:-:)-(
a my dzisiaj tak w rozjazdach, byliśmy jeszcze za rowerkami, zajrzałam do tego komisu na zana, ale nic nie było, a ruch tam jak na targu:shocked2: później M pomagał bratu coś przy samochodzie, a my połaziliśmy z Hubertem po dworze i tak zleciało.
Maltanka my też poszukujemy rowerka ale już coś takiego:sorry2:
ROWEREK BMX 12' BOCZNE DZWONEK KÓŁKA SOLIDNY (976117537) - Aukcje internetowe Allegro
z tym ze w planach mamy powiedzieć chrzestnym żeby się złozyli na dzień dziecka;-):-p
Madzienka z chęcią bym się wybrała z Wami do tego Bugi:confused: mam nadzieję ze termin będzie sprzyjający:cool2:

śmigamy do kościołka palemki poswięcić:-) do później jak mnie malż dopusci

reklama
Witam i ja w tą piękną niedzielę :-):-)
A czy dzisiaj to nie ma czasem handlowej niedzieli?
My pospaliśmy prawie do godz.10 nowego czasu :szok::szok: Ja nie wiem jak Maja jutro wstanie do przedszkola :-D:-D:-D
Muszę się wam pochwalić bo dla mnie to wielka radość - Maja po 9 dniach zrobiła kupkę :-):-):-)
Dzisiaj po obiadku jedziemy nad zalew Zęborzycki na spacer :tak::tak::tak:
Miłej niedzieli :-):-):-)
My też chętnie spotkamy się z wami po świętach w bugi :tak::tak:

Witam.

Bardzo zaluje ze nie bylo mnie z wami w Bugi...ale nie mialam z kim mala zostawic, a ze jest tyle co po operacji to nie moglam jej wziasc ze soba. A bardzo chetnie bym sie z wami spotkala..
Aluska trzymam kciuki aby tym razem sie udalo i moze w koncu uda sie nam wyjsc na spacer,dobrze ze wiosna juz przyszla..szkoda tylko ze musze z Aya siedziec w domu, ale moze juz nie dlugo...

Misia moje najserdeczniejsze gratulacje. Natalia witaj na tym swiecie:) !!!!!

zycze milej niedzieli

Maltanka dawaj fotki my ocenimy:-D:-D:-D:-D

A co do wątku z fotkami to mi chodziło o to że nie ma zarządzania załącznikami i każde zdjęcie można wkleić oddzielnie...chyba że można a ja nie umiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p

Maltanka a co do rowerkow w Rampersie to masz tutaj Sklep Rampers.pl - Eurobaby, Bertini, Maclaren, Klupś, Canpol, Pali, Mutsy, Play kupując przez strone internetowa jest taniej niż w sklepie...a na miejscu zawsze mozna odebrac:tak::tak::tak:
My tez poszukujemy takiego...;-);-);-)

A może po świętach spotkamy sie w Bugi juz same bez organizatora...kto byłby chętny.....???

Madzienka:

1. ok wrzucę fotki, ale wieczorem, albo jutro, bo P musi mnie dopuścić do dużego kompa:tak:
2. co do zdjęć na grupie kurczę po tych zmianach nie patrzyłam nawet, ale ja wklejałam przez imageshak:tak:
3. dzięki za linka zaraz sobie pooglądam
4. ja chętna na spotkanie w Bugi po świętach tylko po 10 kwietnia, by nam pasowało:tak:

Witajcie:-)
oki to zajdziemy tam z J w poniedzialek
:tak:

dzięki, i dzięki za linka:-)

Na razie nie chce zapeszać bo to dopiero 2 dzień spóźnienia @

aluśka to tak po cichutki kciukasy zaciśnięte ciiii......

aluśka ja widziałam fajne rowerki tego typu w go sporcie w Olimpie, niestety trochę drogawe bo około 300 zł:sorry2:

A czy dzisiaj to nie ma czasem handlowej niedzieli?

Muszę się wam pochwalić bo dla mnie to wielka radość - Maja po 9 dniach zrobiła kupkę :-):-):-)

no właśnie chyba mamy dzisiaj handlową:tak:

no to super, jejku 9 dni, aż, a wiesz dlaczego tak się dzieje, że wstrzymuje, bo przez 9 dni nie wierze żeby jej się nie chciało:sorry2:

a teraz się witam
hey, hi, hello

my wstaliśmy dzisiaj o 9.00:szok: ale w nocy zmieniałam małemu pampersa, wiercił się patrzę a tu taki balon, normalnie nie wiem kiedy on to naprodukował.:shocked2: byliśmy święcić palmę, myślałam, że mi uśnie w wózku, ale gdzie tam za dużo interesujących rzeczy było. Dopiero w domu padł:-)
Też miałam dzisiaj ochotę na spacer nad zalewem, ale taki wiatr jest chłodnawy, a tam to jeszcze zimniej pewnie:dry:

Witam sie niedzielnie
Gosci porzegnalam uffff...:-Dtrzeba troche odsapnac
Maly spi my juz po obiadku jeszcze tylko Mateusz i na 16 idziemy na spotkanko z kolezanka. Ona ma corcie 2miesiace starsza, no i chce do Bugi:happy:wiec ide ostatni dzien i dluga przerwa od jutra na plac zabaw na powietrzu. Ja równiez z mila checia pisze sie na spotkanko
Aluska bardzo bardzo mocno tzrymam kciuki aby spozniajacy sie @ byl powodem spelnienia zapewne twoich marzen. Trzymam kciuki:-)
Maltanka zastanawialas sie niedawno jezdzik czy rowerek wiec mowie na 100% rower. My od wczoraj z nim spacerujemy i naprawde super frajda dla Mateusza troche w nim jezdzi troche pcha go sam i bardzo wygodny. Ja mam chyba jakis ufo ale wszystkie sa praktycznie takie same takze kupuj jak najszybciej bo warto:-)
Anaconda juz sobie wyobrazam Twoja radosc i slusznie wiec duzo luzu to moze i ona sie pomalu odblokuje jak przestanie czuc ze jest to problem:-)ale wiadomo napewno latwo mi powoedziec tez bym sie stresowala. Milego spacerku nad zalewem tylko ubierzcie sie cieplej bo Maltanka ma racje tam jest o wiele zimniej ostatnio sie o tym przekonalam

A tak wogole to zaczynam sie zastanawiac co jest Mateuszowi niby z nosa nie cieknie a nie moze jak spi bardzo przez niego oddychac zatyka go i wypluwa smoczek i oddycha buzia. Pomine to jak ciezko wczoraj zasypial placzu bylo i zalu co nie miara niedlugo ide na szczepienie to sie zapyam. M mowi ze moze to jakies alergiczne z poczatkiem wiosny a ja juz glupieje

cześć laseczki
Ja tak na chwile wczoraj sie nie pojawiałąm bo miałąm gości a trzeba było troszke dom ogarnąc przed. Byli u nas znajomi z dzieciaczkami dostalismy dla małego lózeczko i kilka gratów iec teraz w sypialni jest już taki bałagan ze zaczynamy sobie chodzić po głowach.
Aluska bardzo mocno i po cichaczu trzymam kciukasy ze będzie niespodzianka wyczekiwana.
Anakonda własnie miałąm spytać jak tam Maja i czy troszke dałaś Sobie na luz ale chyba tak.
Marz może rzeczywiście to jest alergia.
Ja już po obiedzie i zaraz uciekamy na spacer bo ju z nie mam siły w domu siedzieć. Życzę wszystkim mamuśka fajnego końca niedzieli.

Hej babeczki - palmy wyświęcone:-p:confused:;-)?
Aluśka mi ostatnio też biust się powiększył i był przez ponad tydzień wrażliwy ale raczej na @:wściekła/y: która się właśnie skończyła:tak:. Trzymam kciuki za powodzenie w starankach.
Laseczki na spotkanie się nie piszę :no::sorry2: bo nie dam rady a i finansowo to trochę mnie obciąża:nerd:.
Jeśli chodzi o zdjęcia na grupie to nadal tak samo się wstawia - ja przepuszczam je prze ^_^ Glitery.pl i tu wstawiam.:tak:

A może po świętach spotkamy sie w Bugi juz same bez organizatora...kto byłby chętny.....???

Ja byłabym chetna!!!

Na razie nie chce zapeszać bo to dopiero 2 dzień spóźnienia @ ale chyba tym razem będzie dobrze bo nie mam żadnych niepokojących objawów:-) a raczej nie mam żadnych objawów wczoraj to czułam tak jakby mi biust trochę na puchł ale teraz nic:sorry2:

Trzymam kciuki!!!!

Witam wszystkich niedzielnie,bylo tak pieknie a teraz znowu chmury-no nic wiosna w koncu!!!! :-) Ale zdazylismy ze spacerkiem a raczej z placem zabaw bo jak wyszlismy to od razu na plac pod blokiem i tam caly czas juz bylismy!!!! :-) Teraz Maksio śpi po krupniku a Wojtek maluje tło "KUBUSIA" na scianie u malego w pokoju jak skonczy to wkleje fotke zeby sie pochwalic bo pieknie wychodzi!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Witam ponownie :-):-):-)
Faktycznie nad zalewem piździ jak diabli - przekonałam się na własnej skórze :szok::szok: Do tego tam plac zabaw brudny, brzydki i zniszczony albo znów takie wysokie ślizgawki że Maja bała się wejść, w końcu pospacerowaliśmy przy brzegu i wróciliśmy do domu.
Pytacie czy odpuściłam z Mai kupką, jasne że nie odpuściłam ale rano pozwoliłam zjeść czekoladowe kuleczki a nie owsiankę :-p:-p Mam nadzieję że pomału wrócimy do normy z tymi kupkami :tak::tak:
Marz oby to nic alergicznego nie było już lepszy zwykły katar :tak::tak:
Aluśka oczywiście też po cichutku trzymam kciuki :tak::tak:
Sunday to czekam na arcydzieło twojego męża ;-);-)
Marta wcale się nie dziwię że odpadasz na następnym spotkaniu w końcu do Chełma troszkę więcej niż 10km a nikt na wodę nie jeździ :tak::tak: Chyba że przy okazji będziesz kiedyś w Lublinie to wtedy co innego :tak::tak:

reklama
Dzięki kobitki za kciukasy:tak:
Witam.
Bardzo zaluje ze nie bylo mnie z wami w Bugi...ale nie mialam z kim mala zostawic, a ze jest tyle co po operacji to nie moglam jej wziasc ze soba. A bardzo chetnie bym sie z wami spotkala..
Aluska trzymam kciuki aby tym razem sie udalo i moze w koncu uda sie nam wyjsc na spacer,dobrze ze wiosna juz przyszla..szkoda tylko ze musze z Aya siedziec w domu, ale moze juz nie dlugo...
Nadulec mam nadziję że już niedlugo się wybierzemy na wspólny spacerek:tak::tak:
Buziaki dla Ayki:tak::tak:

Dzisiaj po obiadku jedziemy nad zalew Zęborzycki na spacer :tak::tak::tak:
Miłej niedzieli :-):-):-)
[/B]
oj to długo Maja kupki nie robiła:szok:
Marta my poświęciliśmy zeszłoroczną:-p po czym Amanda zamiotła nią podlogę w kościelę:-D:-D

no i muszę iść bo stare się rzuca że mi blokadę na forum założy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i weż tu się nie denerwuj:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry