reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sienio szkoda że nie wiedziałam że Wy w ogrodzie bo bym przyszła na rozmowy;-) My byliśmy na placu zabaw, ale mało dzieciaków. Teraz odpoczywaj po tej harówce.
mataka24 a gdzie byłaś u tego stylisty?
maltanka u nas też więcej ganiania niż siedzenia, Kubusia wszędzie pełno...na szczęście jak go położę spać to śpi całą noc. Też przerabiałaś dzisiaj maraton uczelniany?

reklama
maltanka ja wlasnie tez bylam tam w tamtym roku za rowerkiem i tez nie bylo, zaszlam wiec do takiego u mnie na osiedlu i tam kupilam. Jak chcesz to zajde tam w poniedzialek, zobacze czy cos jest i dam Ci znac :) A bylas w tym Leosiu na Kompozytorów ?

sienio super jakbyś mogła zobaczyć, byłam w tym "Leosiu"
ale tam też nic ciekawego, 2 rowerki, ale takie bez żadnych świateł, czy melodyjek, mi najbardziej się spodobał ten ufo co Antuanet podsyłała linka.

maltanka Kubuś dostał na chrzciny ten rowerek to nie powiem Ci gdzie on kupiony:tak: i za ile...ale widziałam takie tam w Rampersie na Inżynierskiej jak ostatnio byłam.

Maltanka dawaj fotki my ocenimy:-D:-D:-D:-D

A co do wątku z fotkami to mi chodziło o to że nie ma zarządzania załącznikami i każde zdjęcie można wkleić oddzielnie...chyba że można a ja nie umiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p

Maltanka a co do rowerkow w Rampersie to masz tutaj Sklep Rampers.pl - Eurobaby, Bertini, Maclaren, Klupś, Canpol, Pali, Mutsy, Play kupując przez strone internetowa jest taniej niż w sklepie...a na miejscu zawsze mozna odebrac:tak::tak::tak:
My tez poszukujemy takiego...;-);-);-)

A może po świętach spotkamy sie w Bugi juz same bez organizatora...kto byłby chętny.....???

Witajcie
sienio super jakbyś mogła zobaczyć, byłam w tym "Leosiu"
ale tam też nic ciekawego, 2 rowerki, ale takie bez żadnych świateł, czy melodyjek, mi najbardziej się spodobał ten ufo co Antuanet podsyłała linka.
oki to zajdziemy tam z J w poniedzialek
:tak:
A co do wątku z fotkami to mi chodziło o to że nie ma zarządzania załącznikami i każde zdjęcie można wkleić oddzielnie...chyba że można a ja nie umiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p

Maltanka a co do rowerkow w Rampersie to masz tutaj Sklep Rampers.pl - Eurobaby, Bertini, Maclaren, Klupś, Canpol, Pali, Mutsy, Play kupując przez strone internetowa jest taniej niż w sklepie...a na miejscu zawsze mozna odebrac:tak::tak::tak:
My tez poszukujemy takiego...;-);-);-)

A może po świętach spotkamy sie w Bugi juz same bez organizatora...kto byłby chętny.....???
Co do zdjęc w grupie to ja tez chcialam dodac swoje, ale jak zorientowalam sie jak to trzeba zrobic to mi sie odechcialo:-p:sorry2:
Na spotkanie oczywiscie chętne jesteśmy z J.:tak::tak: Tym razem ja przypilnuję, zeby nie dokuczala młodzszej Julci:tak::tak:, chyba przez zimę zdziczala, bo nie miala kontaktu z dziecmi:confused::confused::confused:
A rowerki to ceny maja rooozne, w jednym sklepie widzialam te o ktorych piszecie nawet za 200zl :wściekła/y:
Patrzcie dziewczyny http://www.allegro.pl/item961220085_tanio_rowerek_dzieciecy_kotek.html z Lublina i możliwy odbiór osobisty :) a tu jest ten ufo od tego samego sprzedawcy http://www.allegro.pl/item975754865_super_rowerek_dzieciecy_ufo_tanio.html

Ostatnia edycja:
reklama
witam to ja biedronka pstra:-p
Dzięki że mnie zauważyłyście:sorry2:

Co do spotkanka Waszego to pozostaje mi tylko żałować ale i tak nie dałabym rady na nim się pojawić bo ja w tym czasie byłam na szkoleniu:no:
Na razie nie chce zapeszać bo to dopiero 2 dzień spóźnienia @ ale chyba tym razem będzie dobrze bo nie mam żadnych niepokojących objawów:-) a raczej nie mam żadnych objawów wczoraj to czułam tak jakby mi biust trochę na puchł ale teraz nic:sorry2:

Do góry