reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja się wybrałam popołudniu z Mają autem do lidla i tak sobie przyrzekłam że będę częściej jeździła bo inaczej to całkiem strach mnie owładnie :tak::tak:
I dopiero co wróciłyśmy :tak::tak::tak:
Wiecie że dzisiaj w nocy zmiana czasu? Śpimy godzinę krócej :szok::szok::szok:[/B]

My sie wybralismy spacerkiem do LIDLA ale wiatrzysko okropne!!! W koncu wiosna przyszla, dobrze ze ta zmiana czasu na wekendzie jest!!! :-)

Ps ciekawe czy któraś z Was zauważy że jestem:-(

WIDZE!!!! heheh!!!!:-)

Madzienka super fotka z podpisami! Jeszcze bardziej mi żal tego spotkania,oby do nastepnego!!!:-) (na pewno sie zjawie)

Ja mialam dzisiaj "ciche dni" z M ale jakos Maks i spacer rozladowal emocje i narazie jest "poprawnie".

reklama
MISIA OGROMNIASTE GRATULACJE ZE JUZ JESTES MAMUSIA CZEKAMY NA RELACJE I FOTKI
Madzienka ja mam fotki ale postaram wam sie je wrzucic moze jutro bo rodzinka jeszcze jest i jedzie wlasnie jutro. Super ta fotka z podpisami
Anaconda duzo zdrowka
Sunday czasem wlasnietakie wypady rodzinne potrafia pomoc na konflikty

My dzisiaj odwiedzilismy Bugi była impreza urodzinowa wiec dzieci bylo sporo ale bylo ok posiedzielismy ponad 2 godz ale Mateusz jakis marudny dzisija moze ta pogoda dzisiejsza no i zeby
Chwilowo jetem sama bo siorka pojechala na miasto a M z Mateuszem do mojeo brata dobrze by bylo znowu mieszkanie ogarnac ale sil brak

Misia2010 Serdecznie Gratuluję Córeczki! Wracajcie szybciutko do domku i szybkiego powrotu do formy.
Widziałam że spotkanie udane, tak żałuję że nie mogłam być.:-( Dzieciaczki fantastyczne, mam nadzieję że następnym razem i my się z Kubusiem pojawimy.
anaconda27 współczuję kataru. Może spróbuj Otrivin Duo, podobno daje super efekty.:confused:
sunday_ takie ciche chwile w małżeństwie też potrzebne, a później jakie godzenie jest fajne...
Ja dzisiaj cały dzień na uczelni:cool2: najgorsze były ostatnie 2 godziny:podatek rolny i leśny, normalnie wszyscy spali. A jak wróciłam jeszcze poszłam z Kubusiem na spacer, żeby go zmęczyć przed spaniem. Teraz już wykąpany śpi. :-) Jeszcze mąż mi dzwonił że jego siostry teść wczoraj umarł:-( i we wtorek jedziemy na pogrzeb:-( Tak więc jakoś mi tak smutno...bo znałam tego pana, walczył do ostatniej chwili.
Ciekawe o której wstanie Kubuś: na stary czy na nowy czas:-)

aluska widzimy, ze jestes i cieszymy sie, ze wróciaś, nie znikaj juz na tak dlugo:tak:
sunday ja nie umiem sie dlugo gniewac, no chyba, ze coś powaznego a tak to zawsze wybucham smiechm przy pierwszej próbie zalagodzenia konfliktu przez P:-D a pozniej jestem zla na siebie, ze znow sie dalam tak latwo przeprosic :-p
marz my z J wczoraj zrobilysmy taki balagam, a po powrocie nie mialam juz sily sprzatac, ze dzis jeszcze tylko szczura brakowalo:-D:-D
Ale sie dzis napracowalam :-p wygrabilam trawe z polowy dzialki, az mi sie odciski porobily:-p:-p
milego wieczorku:happy2:

czesc dziewczynki.... nie odzywalam sie bo jestem zalamana ........ bylam u tego stylisty i,,,,,,,,, sie poryczalam po fakcie.......a pozniej przy kazdym spojrzenu w lustro lzy jakos same lecialy,,, bo slomiany jasio przy mnie jest bardziej kobiecy!!!!!!!!!!:( nigdy wiecej.... szkoda ze urodziny mam dopiero w czerwcu bo bym sobie peruke zazyczyla,,,,,,,,,,,

moja mala dzis szalala,,, no w penym momencie juz dosc jej mialam!!! ale dali my rade:)

a spotkanie bylo baardzo sympatyczne.. szkoda tylko ze musialam wczesniej wyjsc,,,, gdybym wiedziala ze tak mnie ten koles urzadzi to do wieczora bym stamtad nie wyszla........:no::wściekła/y:

MISIA GRATULUJĘ CÓRECZKI Szybko wracajcie do domu
Obejrzałam zdjęcia ze spotkania swietne Strasznie wam zazdroszczę tego spotkania Może następne w weekend:-D U nas dzisiaj świeciło słonko ale mocno wiało a jutro podobno ma padać:-(

MISIA OGROMNE GRATULACJE!!! Wracajcie szybciutko do domu, czekamy na fotki Natalki i opowieści

Sunday nie martw sie napewno nie zabraknie chetnych do spotkania w bugi przynajmniej dzieci maja co robic wiec ja stawiam na to miejsce plener tez jest ok z tym ze trzeba by bardziej latac za dzieciakami a napewno za moim:-D

marz u mnie też w plenerze było by więcej ganiania za małym niż gadania, ale jak zrobi się cieplej może też być fajnie. W końcu kiedyś by się zmęczyły te chłopaki i poszły spać, a na dworku to i dłużej.:-)

Obudziłam się z mega katarem więc jestem do niczego :-:)-(

o masz oby tylko szybko przeszło.

A ten na Grupie jest beznadziejny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...tzn. beznadziejenie wkeja sie zdjecia:tak::tak::tak:wolałabym zeby byl w takiej formie jak zwykle posty!!!

a dla mnie jest ok, na lutówkach też mamy zamknięty i bardzo nie widzę różnicy poza tym, że inaczej się wchodzi;-)

Maltanka jak udał się dzisiejszy wypad do Bugi????czekamy też na fotki z Twojego aparatu:tak::tak::tak:

zdjęcie super:tak:my jednak nie byliśmy dzisiaj w Bugi, jakoś po świętach pewnie odwiedzimy:tak:
a co do fotek to u mnie nie wyszły za bardzo, miałam źle ustawiony aparat i nie zauważyłam :-:)-:)-(

Ps ciekawe czy któraś z Was zauważy że jestem:-(

:tak::tak::tak: aluśka nareszcie, mam nadzieję, że już zostaniesz i częściej będziesz zaglądała;-)

A ja się wybrałam popołudniu z Mają autem do lidla i tak sobie przyrzekłam że będę częściej jeździła bo inaczej to całkiem strach mnie owładnie :tak::tak:

potwierdzam:tak:musisz częściej jeździć.

Ja mialam dzisiaj "ciche dni" z M ale jakos Maks i spacer rozladowal emocje i narazie jest "poprawnie".

to dobrze, że lepiej, czasami i ciche dni są potrzebne.:tak:

najgorsze były ostatnie 2 godziny:podatek rolny i leśny, normalnie wszyscy spali.

skąd ja to znam:cool2::cool2::cool2:

Ale sie dzis napracowalam :-p wygrabilam trawe z polowy dzialki, az mi sie odciski porobily:-p:-p

no nieźle za jednym razem;-)to się opracowałaś

moja mala dzis szalala,,, no w penym momencie juz dosc jej mialam!!! ale dali my rade:)

niestety czasami tak bywa, cza to przetrwać.
a co do fryzjera to może nie jest tak źle, ;-)
wstaw fotke

a my dzisiaj tak w rozjazdach, byliśmy jeszcze za rowerkami, zajrzałam do tego komisu na zana, ale nic nie było, a ruch tam jak na targu:shocked2: później M pomagał bratu coś przy samochodzie, a my połaziliśmy z Hubertem po dworze i tak zleciało.

jeszcze tak odniosę się do zamknietego, .... żeby nie zrobił nam się otwarty z tego, jednak tam czasami porusza się, czy rozmawia na dość osobiste tematy.:cool:

jeszcze tak odniosę się do zamknietego, .... żeby nie zrobił nam się otwarty z tego, jednak tam czasami porusza się, czy rozmawia na dość osobiste tematy.:cool:

Zgadzam się!!!

JA tylko na chwilke zajrzalam aby zyczyc Wam spokojnej nocki, Maksio wykapany oglada z tata "Braveheart"-ulubiony film mojego meza!!!

Antuanet- zajęcia wręcz ciekawe;-):nerd:, pamiętam jak miałam zajęcia z melioracji z elementami miernictwa czy też przechowalnictwo - nazwy powalające:-D:-D - niektórzy chodzi na historię wsi i rolnictwa:baffled:.
Aluśka - widziałam Cię wcześniej:sorry2:;-):tak::tak::-).
Zmykam lulki,bo sen mnie zmaga, M dzwonił, prasowanie odfajkowane i jutro z palmą na 11-tą.
Miłej nocki i niedzieli.:-)

reklama
maltanka ja wlasnie tez bylam tam w tamtym roku za rowerkiem i tez nie bylo, zaszlam wiec do takiego u mnie na osiedlu i tam kupilam. Jak chcesz to zajde tam w poniedzialek, zobacze czy cos jest i dam Ci znac :) A bylas w tym Leosiu na Kompozytorów ?

Do góry