reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Misia GRATULACJE :) czekamy na Wasz powrót :)

Witajcie dziewczynki :)
dzisiaj jak nigdy wstałam jeszcze przed 6 ... coś mnie obudziło i już nie usnęłam ... ale dzięki temu mam za sobą już część roboty przeznaczonej na dzisiaj ;)
kuchnia doprowadzona do ładu - włącznie z umyciem lodówki ;) obiad już się partoli, większość domu odkurzona miałam myć okna to się rozpadało ...

Gabi wstała w dość dobrym humorze ale teraz coś już marudzi a na drzemkę za wcześnie chociaż teraz taka pogoda się zrobiła że w sumie i ja bym poszła spać ;)

zajrzę do Was później :)

reklama
hej
my po spacerku do carefura i kupilismy hani butki:))
pogoda do doopy wiec siedzimy w domu, hania spi a ja rosolek robie:))
a co do zamknietego to moze nie zamykac calego LBN-a tylko stworzyc taki wątek zamknięty i tam sie przeniesc..my na kwietniowkach mamy taki np:) POgaduchy a otwarty jest...

Marta a ten zamkniety dla fotek to gdzie na grupie??? ja tylko nie wiem czy pozostałe dziewczyny tez nie maja tam dostępu??

no i najwazniejsze Misia gratuluję serdecznie..czekamy na WAS I na fotki Natki:)) odpoczywajcie i wracajcie na BB:))

Witajcie, my juz po spacerku na nóżkach..troszkę deszczyk nas skropił:-):-):-)a wiatrzysko dzisiaj okropny!!!

MISIA GRATULACJE!!!!Szybko wracajcie do domu!!!!

Witam.:-)

Zamknięty dla fotek mamy na Grupie a stąd możecie już linki usunąć,bo kto chciał to już sobie zobaczył czy pobrał. Ja podeślę Wam na PW swój adres i poproszę o przysłanie płytki:-p;-):tak:.
Pisałam kiedyś o "Zamknięcie" Lublina ale nie dało rady:no::sorry2:.

Marta ja podpisuje sie dwoma rączkami pod apelem o zamkniety watek....my podobnie jak kainkas na grudniowkach mamy jeden zamknięty watek w ktorym sa posty o swoich problemach jak i albumy dzieciaczkow i na pewno na regionalnym da się to zrobic wiec PROSIMY!!!!

A ten na Grupie jest beznadziejny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...tzn. beznadziejenie wkeja sie zdjecia:tak::tak::tak:wolałabym zeby byl w takiej formie jak zwykle posty!!!

Tylko nie zamukaj całego Lublina bo wtedy nikt nas z zewnatrz nie poczyta ani nie dołączy wiec wcale nie dziwie sie ze nie dostalas zgody:tak::tak::tak:

Witam i ja :-):-):-)
Obudziłam się z mega katarem więc jestem do niczego :-:)-( Maja odmówiła zjedzenia śniadania, no nic za jakiś czas może coś innego zje :baffled::baffled:
Gratulacje dla Misi, teraz czekamy na jej osobiste relacje :tak::tak:
Marta a może teraz spróbuj ponownie napisać o zamknięcie Lublina :confused::confused::confused:

uuuuu niedobrze...zyczymy zdróweczka!!!!

Witajcie
Misia Duża Gratulacje!!!!
Misia Mała Witamy na świecie i życzymy, aby kazdy dzien niósł nowe mile niespodzianki a takze duuuzo zdrowka!!!

Madzienka swietne fotki, wlasnie zobaczylam na zdjeciach, ze moj Julka zabrala Twojej pudeleczko z narzedziami:zawstydzona/y: Przepraszam...:zawstydzona/y:

Wczoraj bylam tak zmeczona, jakbym to ja sie tam wyskakała:-D:-D. Dzisiaj bylam w realu i kupilam J trampeczki za 15 zl, tylko pozniej zauwazylam,ze sa raczj dla chlopca, bo maja takie malutkie pileczki przy sznurówkach:-D:-D ale co tam i tak zostana zniszczone na placu zabaw;-)
Milego weekendu

aaa i tez jestem za zamknietym wątkiem na fotki :)

hej
my po spacerku do carefura i kupilismy hani butki:))
pogoda do doopy wiec siedzimy w domu, hania spi a ja rosolek robie:))
a co do zamknietego to moze nie zamykac calego LBN-a tylko stworzyc taki wątek zamknięty i tam sie przeniesc..my na kwietniowkach mamy taki np:) POgaduchy a otwarty jest...

zamykanie całego Lublina jest ciut bez sensu bo ja na babyboom trafiłam właśnie poszukując mamusiek z Lublina a gdyby był zamknięty to jak bym do Was dołączyła ??

Marta a ten zamkniety dla fotek to gdzie na grupie??? ja tylko nie wiem czy pozostałe dziewczyny tez nie maja tam dostępu??
no te które są w grupie to mają dostęp te co nie jak ja to nie ;)

anaconda27 zdróweczka!!
ja wczoraj też wieczorkiem źle się czułam ale jakoś mi przeszło ... tylko ciut gardło mnie pobolewa ...

nie chce mi się myć okien ogólnie przez tą pogodę mam ochotę zakopać się pod kołdrę ;)

Madzienka swietne fotki, wlasnie zobaczylam na zdjeciach, ze moj Julka zabrala Twojej pudeleczko z narzedziami:zawstydzona/y: Przepraszam...:zawstydzona/y:

Daj spokój, niech sobie radzi w zyciu:-D:-D:-D:-D

Maltanka jak udał się dzisiejszy wypad do Bugi????czekamy też na fotki z Twojego aparatu:tak::tak::tak:
Kto jeszcze robił zdjęcia przyznawac sie:-p

Nasza piątkowa paczka.....(mam nadzieje że Was dobrze podpisałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Ostatnia edycja:
Ja w przerwie między jedną robotą a drugą. Moje fotki kiepskie wyszły a kilka wcześniej wrzuciłam:-p:sorry2:.
Jeśli chodzi o Zamknięty to po niedzieli napiszę do Anislu:tak:.
Anaconda zdróweczka dla Ciebie i oby tylko Majeczki znowu nie rozłożyło:-:)no:.

dzień dobry:tak:
z wizytą u siorki nic nie wyszło tzn pojechałam do niej ale pech chciał że nic z tego nie wyszło:no: bo domofon w jej bloku się zepsuł przez co nie słyszała że dzwonie, telefon się jej wyłączył wiec nie moglam się z nia skontaktować że jestem potem nawet serenada pod oknem nie pomogła więc stwierdziłam że pewnie gdzieś pojechali a tu jak jechałam autobusem zadzwoniła :blink:no i powiedziała że nic nie słyszała ale już nie wracałam do niej tylko na inny dzień spotkano przełożyłam bo trochę tam zmarzlam:baffled:
Za to bylismy trochę u znajomego a po 18 idziemy do tych znajomych co mieszkaja w naszej klatce:cool2:
czesc Kobitki
Lecę Wam donieść ze nasza Misia już nie jest w dwupaku. Wczoraj o godzinie 20:15 przyszła na świat Natalka przez sn waga kruszynki to 3200 g a mierzy 53 cm.
Misia serdeczne gratulacje:-):-):-):-)

Witam i ja :-):-):-)
Obudziłam się z mega katarem więc jestem do niczego :-:)-( Maja odmówiła zjedzenia śniadania, no nic za jakiś czas może coś innego zje :baffled::baffled:
Anaconda zdróweczka życzę:tak::tak:

Ps ciekawe czy któraś z Was zauważy że jestem:-(

reklama
Aluśka masz czego żałować i jasne że cię zauważyłam :tak::tak:
A ja się wybrałam popołudniu z Mają autem do lidla i tak sobie przyrzekłam że będę częściej jeździła bo inaczej to całkiem strach mnie owładnie :tak::tak:
I dopiero co wróciłyśmy :tak::tak::tak:
Wiecie że dzisiaj w nocy zmiana czasu? Śpimy godzinę krócej :szok::szok::szok:

Do góry