reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

kanikas jestem za takim zdjęciowym watkiem tylko dla nas aby tam wrzucać wszytskie nasze fajne zdjecia nie tylko z takich spotkań ale ogólnie tylko rzeczywiście musi to byc jak najbardziej dotępne tylko wtajemniczonemu gronu.
Ja wróciłam z zajęć dostałam cała torbę próbek, katalogów i książeczek o dziecku. Pisałam do Misis ale nadal cisza wiec musimy uzbroić się w cierpliwość jak tylko coś będę wiedzieć to dam znać

reklama
dziewczyny wiecie co mam pewnien pomysł,zeby zrobic wątek zdjęciowy ZAMKNIĘTY na ktory bedzie mozna foty wrzucac, linki dawac bo tak to kazdy moze sobie wejsc i ogladac lub sciagac nasze zdjecia:)) co Wy na to??? Tu Moderatorka może by podzialała:))??

jestem za!!!!!

Martus co Ty na to????

Jula nadal szaleje....:sorry2:

Gabi też daje czadu ;) czuję że to będzie długi wieczór ... ja jakoś padam ;)

jestem jak najbardziej ZA takim wątkiem zdjęciowym - myślałam że macie taki wątek w klubie :)

Witam wieczorową pora
Zdjecia super czekam na reszte ja tez postaram sie powalczyc i je wrzucic ale moze pod koniec weekendu bo mamy gosci.
Mateusz zasnal po 21 bo 3letnia kuzyneczka przyjechala ale byl juz bardzo zmeczony. Teraz siostra usypia coreczke ja w kuchni z komoem musialam do was zajrzec a naszych Panow aby nie przeskadzali w usypianiu wyslalysmy na jedno piwko do samochodu:-D:-D:-Doby tylko im sie za bardzo nie spodobalo:baffled:
Czuje ze Misia ma dzisiaj wazny dzien ta cisza nie jest bez znaczenia oby wszystko poszlo ok
Ja rowniez jestem za tym aby zdjecia umieszczac w watku tylko dla wtajemniczonych
Sunday nie martw sie napewno nie zabraknie chetnych do spotkania w bugi przynajmniej dzieci maja co robic wiec ja stawiam na to miejsce plener tez jest ok z tym ze trzeba by bardziej latac za dzieciakami a napewno za moim:-D
Dobrej nocki Wam zycze i buziaczki dla Waszych cudnych pociech bo naprawde sa ekstra;-)

Witam nocną porą:confused:
Sorki że odpuściłam się w pisaniu ale jakoś brak mi weny:zawstydzona/y: i czasu na klikanie bo jak wracam ze szkolenia to malż okupuje laptop a ja sobie mogę tylko pomarudzić:baffled:
Jutro wyjątkowo też jadę na to szkolenie:dry: ale tylko na 4 godziny a potem do mojej siorki i pewnie dopiero w niedzielę wrócimy z powrotem:cool2:

widziałam że spotkanko bardzo udane mialycie super tylko pozazdrościc:-):-)

czesc Kobitki
Lecę Wam donieść ze nasza Misia już nie jest w dwupaku. Wczoraj o godzinie 20:15 przyszła na świat Natalka przez sn waga kruszynki to 3200 g a mierzy 53 cm.

Witam.:-)
dziewczyny wiecie co mam pewnien pomysł,zeby zrobic wątek zdjęciowy ZAMKNIĘTY na ktory bedzie mozna foty wrzucac, linki dawac bo tak to kazdy moze sobie wejsc i ogladac lub sciagac nasze zdjecia:)) co Wy na to??? Tu Moderatorka może by podzialała:))??
Zamknięty dla fotek mamy na Grupie a stąd możecie już linki usunąć,bo kto chciał to już sobie zobaczył czy pobrał. Ja podeślę Wam na PW swój adres i poproszę o przysłanie płytki:-p;-):tak:.
Pisałam kiedyś o "Zamknięcie" Lublina ale nie dało rady:no::sorry2:.
Wczoraj padłam o 21:30 i jak zwykle z przerwami na chlebek. Cieszę się, że wszystkim smakował:tak::happy2::cool:.
Misia - ogromne gratulacje - w końcu doczekałaś się na swoją Natalkę:tak:.

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Obudziłam się z mega katarem więc jestem do niczego :-:)-( Maja odmówiła zjedzenia śniadania, no nic za jakiś czas może coś innego zje :baffled::baffled:
Gratulacje dla Misi, teraz czekamy na jej osobiste relacje :tak::tak:
Marta a może teraz spróbuj ponownie napisać o zamknięcie Lublina :confused::confused::confused:

Do góry