reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Dziewczyny super foty!!!!!! A jakie to fajne miejsce!!!!! Rewelacja-teraz to jeszcze bardziej mi szkoda tego spotkania!!!! buuuuuuuu!!!!!!!!! :-(

karlita to sa te same zdjecia co wczesniej wrzucilas, bo ja sobie juz sciagnełam z picassa ?
sunday mysle, ze po swietach beda chetne do Bugi, wiec sie nie martw :)

sunday mysle, ze po swietach beda chetne do Bugi, wiec sie nie martw :)

mam nadzieje!!!miejsce super jest tak po zdjeciach widać, a spotkanko z Wami to moze byc i w innym miejscu!!!!Jak bedzie cieplo juz tak naprawde to kiedys ktos wspominal o jakims pikniku nad zalewem!!!!!:-)

A my dopiero do domu dotarłyśmy bo jeszcze Maja na plac zabaw chciała iść no i tak nam się zeszło, zdjęcia oglądałam z Picassa - są super :tak::tak::tak:

mam taki komunikat jak chcę rozpakować :(

! D:\BUGI\Bugi_27.03.2010_cz.1.zip: Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone

a moje dało się ściągnąć ??

link do zdjęć:)

Picasa Web Albums - gabikatek - BUGI

dajcie znać czy macie tam gdzieś powinna być funkcja pobierz album ;)

Super juz ściągniete.....

karlita nie:no: też zrywa połączenie jakiś kiepski ten serwer wrzućcie na rapidshare

Maltanka
ten serwer ma jeden wielki minus -ograniczenia tygodniowe na sciaganie, wiec w naszym przypadku bedzie kto pierwszy ten lepszy....

U mnie P walczy, zdjecia pomniejszylam i gdzieś je umiescimy ale juz jak Jula pójdzie spać bo teraz nas męczy:-D:-D:-D:-D

reklama
dziewczyny wiecie co mam pewnien pomysł,zeby zrobic wątek zdjęciowy ZAMKNIĘTY na ktory bedzie mozna foty wrzucac, linki dawac bo tak to kazdy moze sobie wejsc i ogladac lub sciagac nasze zdjecia:)) co Wy na to??? Tu Moderatorka może by podzialała:))??

Hania w koncu padła:)) ale mia,ła wrażeń dzisiaj dzieciaki fajnie sie bawły, a ja jeszcze za prasowanie sie biore:) bo jutro gosci bedziemy miec to czasu nie bedzie:))

miłej nocy

Do góry