reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

cześć
Prosiła o pozdrowienie wszystkich Kobitek z forum wiec w jej imieniu składam pozdrowienia:-)
misia trzymaj się :) trzymamy kciuki by wszystko poszło gładko :)

hej
głupio mi troche bo Wy sie znacie a ja nikogo nie znam:(( ale mam nadzieje ze WAs poznam:))
zaraz zaraz ;)
ja też nikogo nie znam i jestem tu totalnie nowa ;)

jutro biorę aparat ;)

marty1981 biedna nadzwiga się z tym chlebkiem ;)

Gabi zaczęła raczkować do przodu :) lata jak meserszmit po pokoju ;)
dopiero sobie zdałam sprawę ze jutro kończy 9 miesięcy- uczcimy to w Bugi hehehe jestem ciekawa jak zareaguje na dzieci :)

reklama
Normalnie dziewczyny jak Wam zazdroszcze tego spotkania,nie tyle tego wykladu ale ze sie w konuc tak naprawde spotkacie i spedzicie fajnie czas. Z przyjemnościa bym poszla ale to nie dla mnie godziny, jestem w pracy do 12.30 a to juz bedzie po spotkaniu!!!!!! :-(

Madzienka, niektóre nie idą a też znają :tak: Ale Wam zazdroszczę tego jutrzejszego spotkania, tak mi szkoda...:-(
no wiesz..:-D:-D

No jak to:szok::szok::szok::szok:.....senio zdradzila????:-D:-D:-D:-D
To ciiii bo mi się oberwie!!!!
nic nie zdradzilam, tylko antuanet ma zdolności jak Edward Cullen (jesli wiecie o co chodzi) :-D:-D
sunday śliczny Maksio, super macie plac zabaw. Przez chwile myslalam, ze to u nas na Botaniku :)
Skoro wszytkie tam lubią chodzic to moze umowimy sie jakos po świetach tak, zeby kazdej pasowalo??

Ostatnia edycja:
A ja mam szpital w domu.
Choróbsko tak mnie rozłożyło, że nie miałam wyjścia - poszłam dzisiaj do lekarza, diagnoza - ropna angina i zatoki. No comments. Doktorka nawet nie chciała słuchać moich protestów - L4 do Świąt. Tymczasem wieczorkiem tknięta przeczuciem obejrzałam dokładnie swoje dziecko i na pleckach zobaczyłam piękne wykwity ospy wietrznej. Ręce opadają. Wielkanoc szykuje się po prostu "fantastyczna" :-(

Kainkas ja tez nikoo nie znam wiec chyba jest wiecej mam znajacycg sie niz tych kt jeszcze sie nie znaja
Madzienka haslo znane :-)
Sunday fajne fotki i znane osiedle:-)musieliscie byc chyba popoludniu po b.duzo dzieci w tle ja pylam przed poludniem to taki spokoj
Fogia zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka...

Dobrze ze misia na oddziale cewnik strasznie nieprzyjemna sprawa mi załozyli po 8 a ok 11 myslalam ze juz nie wytrzymam bo nieprzyjemne uczucie sie nasilalo z upływem czasu, a tak wogole to juz jej go zalozyli po co?
Marta biedna siedzi i produkuje pewnie te chlebki abysmy po spotkanku mogły sobie zrobic pyszna kanapeczke
A my tez wybralismy sie popoludniu jeszcze na rodzinny spacer i dotarlismy do domu po 19 czekalam na to cala zime:happy2:

do jutra:))|
głupio mi troche bo Wy sie znacie a ja nikogo nie znam:(( ale mam nadzieje ze WAs poznam:))

zaraz zaraz ;)
ja też nikogo nie znam i jestem tu totalnie nowa ;)

najwyższy czas się poznać, nie martwiać mi się tutaj:-p

misia trzymajcie się. Czekamy na was.
sundey fotki super. Sundey PW!!!!!!!!
fogia o masz znowu chorujecie. zdrówka dla was.

nic nie zdradzilam, tylko antuanet ma zdolności jak Edward Cullen (jesli wiecie o co chodzi) :-D:-D
sunday śliczny Maksio, super macie plac zabaw. Przez chwile myslalam, ze to u nas na Botaniku :)
Skoro wszytkie tam lubią chodzic to moze umowimy sie jakos po świetach tak, zeby kazdej pasowalo??

:-D:-D:-D dobra dobra:-p

BTW jestem za spotkaniem:tak:

a my byliśmy dzisiaj też na zakupach tym razem z wózkiem, mały był grzeczny:tak: kupiłam w końcu buty, i P parę pierdół. zaszłam do cocodrilo wczoraj na szybko zerknęłam były fajne bluzy dla małego z koszulką zerknęłam na cenę 30 zł, ja dzisiaj patrzę a tu 30 zł to sama koszulka z krótkim rękawem, a dluza 60 zł:szok: nie pamiętam która pytała o stoisko w ccc z butami dziecięcymi, :sorry2: sorki nie zaszłam tam stwierdziłam, że nie kupię tam butów a zapomniałam tak to bym specjalnie zajrzała sorki:sorry2::sorry2::sorry2: no i na koniec P mnie zaskoczył zaszliśmy na ciacho i kawę do empik cafe, ale mają pycha kawkę:tak:

a i zaszliśmy do tego z zabawkami, kupujemy małemu rowerek, tylko jeszcze popatrzę na allegro ceny

edit:
antuanet dokładnie taki widzieliśmy dzisiaj w sklepie.

Ostatnia edycja:
Fogia to gdzie Ty sie tak załatwiłaś, co do L4 to chyba lepiej ze siedzisz w domku zamiast się męczyć w pracy a do świąt to tobie przejdzie gorzej z Filipkiem bo sądzę ze ospa mu tak szybko nie przejdzie.
Co do misi to moze chccą wywołać poród bo się okazało ze ma mało wód płodowych może nie chcą tego przeciągać, ale najważniejsze ze jest w szpitalu i nie martwi się czy ja przyjmą czy nie a i opieka lekarska jest na miejscu. Sadze ze stres może trochę przyśpieszyć wszystko. Jak narazie spokój i cisza wiec na razie pewnie nic się nie dzieje, nie bede jej zawracać głowy ale jutro przed spotkaniem postaram się coś dowiedzieć. Ok ja uciekam jestem tak spanatana po dzisiejszym dniu ze szok a najbardziej ucierpiały moje nogi bo mnie buty otarły, a teraz idę się wykąpać i do łózka. Do zobaczenia jutro.
Sunday świetne fotki nie ma to jak rodzinny wypad na spacerek.

Witam:-). Nie było mnie bo pół miasta zjeździłam i obchodziłam i nie mogłam kupić ani kurtki ani płaszczyka - nic nie ma:no::wściekła/y:. M właśnie na prom wsiada w Świnoujściu.
laski mam pytanie

mieliście takie rowerki dla maluchów

Rowerek Trójkołowy FOCZKA+ BALDACHIM !!BABY MIX! (957197564) - Aukcje internetowe Allegro

zastanawiam się czy nie kupić małemu coś takiego, no bo na taki bardziej przypominający rower jest za mały:confused: tylko to pewnie na jedne wakacje za rok podejrzewam, że nie będzie chciał tym jeździź, bo za duży będzie, i mam dylemat czy wart, czy nie lepiej może jeździk:confused::confused::confused:
help
Ja osobiście wolałam samochodzik-jeździk bo z takim rowerkiem to nie miałabym cierpliwości:sorry2::no:.
Marz ja Jule puszczam tam w rajstopkach...na calej sali jest wykladzina wiec ciapki niepotrzebne....my tez bez bucikow, wiec skarpetki bez dziurek:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Właśnie z myślą o jutrzejszych harcach chłopaków kupiłam im nowiutkie:-p:tak::-D:-D.
do jutra:))|
W wersji life to Fogię,Anihirę i Anacondę znam i Aluśkę i jeszcze kilka dziewczyn co o nas zapomniały:sorry2::sorry2:.
Coś marty1981 nie ma, chyba produkcja chlebusia na jutro wre:tak:.
A co Wy tego chleba się czepiły:-p:confused:? Dobrze,że brat jest to pomaga bo nie wiem czy bym wyrobiła - oprócz Waszych zamówień to jeszcze 13 :szok: do jednej firmy( 7 już zdanych).
m

marty1981 biedna nadzwiga się z tym chlebkiem ;)

Gabi zaczęła raczkować do przodu :) lata jak meserszmit po pokoju ;)
dopiero sobie zdałam sprawę ze jutro kończy 9 miesięcy- uczcimy to w Bugi hehehe jestem ciekawa jak zareaguje na dzieci :)
Gratki dla Gabrysi:tak::cool::-).
A z tego co wiem to w Gali winda jest :dry:bo Julu jak był z M w Yeti to nią do WC jeździł:tak::-).
A ja mam szpital w domu.
Choróbsko tak mnie rozłożyło, że nie miałam wyjścia - poszłam dzisiaj do lekarza, diagnoza - ropna angina i zatoki. No comments. Doktorka nawet nie chciała słuchać moich protestów - L4 do Świąt. Tymczasem wieczorkiem tknięta przeczuciem obejrzałam dokładnie swoje dziecko i na pleckach zobaczyłam piękne wykwity ospy wietrznej. Ręce opadają. Wielkanoc szykuje się po prostu "fantastyczna" :-(
Kochana tulę mocno - całe przedszkole ospę przechodzi - moje odbyli ją w 2008 roku, więc mam z głowy - na krosty najlepszy puder w płynie Pudroderm.:tak:
Nadulec dużo zdróweczka dla Ayki.:tak:
Zmykam do roboty.:-p;-):tak:

reklama
Do góry