reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marz ja Jule puszczam tam w rajstopkach...na calej sali jest wykladzina wiec ciapki niepotrzebne....my tez bez bucikow, wiec skarpetki bez dziurek:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D dobre
My tez po wizycie na placu z Antuanet i Kubusiem, Fajnie tak wyjsc z kims znajomym:-):-) byłysmy ok 2,5h a i tak zawsze wydaje mi sie, ze sie jeszcze nie nagadalysmy:-p
marz rzczywiscie czas leci szybko, ja pamietam jak w lecie 2 lata chodzilam z wózeczkiem, a teraz nawet bardzo nie musze J pilnowac, bo swietnie juz sama sobie radzi:-)
Ciekawe jak tam nasza Misia?:blink: Moze sie juz meczy biedactwo:confused:

reklama
hej
my dzisiaj caly dzien na dworze
:)

nie poczytam bo dziabąg nie powzwala:))

hania tez miala taka pieluche ze 3 m-e nosila ale tylko noca zakadalam..chodzilismy na hipoteczną:))

do jutra:))|
głupio mi troche bo Wy sie znacie a ja nikogo nie znam:(( ale mam nadzieje ze WAs poznam:))

cześć
zaraz doczytam, co tam naskrobałyście ale spieszę donieść ze misia jest już na oddziale, zostawili ja już do rozwiązania ze względu na to ze ani rusz ze skurczami dzisiaj założyli jej cewnik a jutro dostanie oxy. na wywołanie. Prosiła o pozdrowienie wszystkich Kobitek z forum wiec w jej imieniu składam pozdrowienia:-)

hej
głupio mi troche bo Wy sie znacie a ja nikogo nie znam:(( ale mam nadzieje ze WAs poznam:))
nie martw sie mi też troche glupio i czuje sie jakbym szla do nowej klasy w szkole:-p ale mysle, ze bedze ok

cześć
zaraz doczytam, co tam naskrobałyście ale spieszę donieść ze misia jest już na oddziale, zostawili ja już do rozwiązania ze względu na to ze ani rusz ze skurczami dzisiaj założyli jej cewnik a jutro dostanie oxy. na wywołanie. Prosiła o pozdrowienie wszystkich Kobitek z forum wiec w jej imieniu składam pozdrowienia:-)
Misia trzymaj sie:-):-) Czekamy na Natalkę:tak::tak:

maltanka Kuba też nie wie co ma zrobić ze sobą na placu zabaw. Chciałby robić to samo co Julka sienio, tylko że on jest mniej zręczny jeszcze-dzisiaj stwierdziłyśmy że niby 8 miesięcy różnicy między nimi ale widać...dlatego też grzebał się w piesku, trochę huśtał i zleciało nie wiem kiedy.
maltanka my mamy taki rowerek Kuba chętnie na nim siedzi ale też sprawdza rączkami czy koła czyste:blink: ROWEREK UFO +Sterow+Daszek+Bujaczek+EFEKTY (W-wa) (968693499) - Aukcje internetowe Allegro ( tylko bez daszka)
anaconda27 zdolna z Ciebie osóbka! Ja jak bym rozłożyła drukarkę, to z pewnością by już nie działała nigdy.
A ja szczerze mówiąc to współczuję misi tego cewnika:tak: Kobieta czuje jakby coś miała między nogami. Może szybciej jej wypadnie ten cewnik to może niedługo urodzi. ;-) Bo ona chyba już po terminie. Trzymam kciuki oby szybko jej poszło...
A Kubuś zmęczony poszedł spać, ledwo zdążyłam go wykąpać ale po tym piachu się wytarzał...

No jak to:szok::szok::szok::szok:.....senio zdradzila????:-D:-D:-D:-D
To ciiii bo mi się oberwie!!!!
Nie no spoko, nikomu nie powiem tylko tak jakoś poruszyłyśmy temat spotkania że pewnie będzie fajnie i zapytałam jak się rozpoznacie wszystkie...
Coś marty1981 nie ma, chyba produkcja chlebusia na jutro wre:tak:.
Kuba zapuścił komara po spacerze,mam nadzieję że będzie spał do rana.Ja muszę coś wymyślić na obiad na jutro ale weny twórczej brak.

reklama
Witam wszystkich wieczornie! Super dzien byl dzisiaj!!!:-) Pranie wywiesilam na balkonie i okna w jednym pokoju umylam, normalnie WIOSNA!!!! Byliśmy na spacerku rodzinnym wklejam kilka fotek:

Do góry