reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja też witam :-):-):-)
Jak zwykle za późno wstałyśmy i teraz muszę taxi zamawiać na nasze spotkanie bo inaczej nie zdążę - tak to jest przy dzieciach, a Maja jeszcze śniadanie wcina :baffled::baffled:

reklama
Witam kochane dziewuszki,nie mam ostatnio czasu na BB:-(
nie wiem kiedy was nadrobie,pewnie po Swietach dopiero...buuu....ale z Karolina wcale nie jest latwo sprzatac,kozystam z kazdej wolnej chwilki(tzn.wtedy gdy spi)na sprzatanie,mycie okien itp...bo inaczej nie daje mi sie ruszyc wcale:baffled:,nawet ostatnio do lazienki musze ja zabierac ze soba,bo sie drze jakby ja ze skory obdzierali,jak mamus zniknie z pola widzenia....:szok::szok::szok:...no szok normalnie,z nikim nie chce zostac,wiec ja juz padnieta jestem na maxa:sorry2:,a jeszcze na dokladke wstaje o 5 rano:szok:
A tak poza tym to wszystko ok u mnie,dzieciaki (odpukac)zdrowe,wiec jakos to leci,mam nadzieje ze po Swietach wszystko do normy wroci i bede miala wiecej czasu dla siebie i na BB:happy2:
Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia i wekendu:-):-):-)

fajnie było:) hania sie wyspala i teraz szaleje..:))

no i czekamy na zdjęcia:))

mąż stwierdził żę długo nas nie było:)) hii

my po obiadku wątróbka była i z chlebkiem od Marty..........pyszny chlebuś, mój M zachwycony:):)

pozdrawiamy

Witam wszystkich!
Fajnie ze spotkanko sie udalo! A jak wykład? Coś ciekawego? Czekam na fotki!:-) Mój synek pospal 2.5 godziny! Zaraz zjemy kluski z truskawkami-tylko musze kluski ugotowac i moze na spacerek sie wybierzemy,jutro ma podobno padać. :-( Pomyłam okna wczoraj w jednym pokoju a dzisiaj w kuchni,jeszcze został mi pokój małego,ale to muszę załatwić jak M bedzie w domu bo Maks pcha się do mnie na parapet jak myje okno.
anet kochana cierpliwości i wytrwałaości życze!!!

fajnie było:) hania sie wyspala i teraz szaleje..:))

mąż stwierdził żę długo nas nie było:)) hii

a mój przespał się 10 minut w samochodzie i koniec, chyba go wemę zaraz do wózka i na dwór.

BTW ja zadzwoniłam do mojego, a te to już jesteście w domu:shocked2: co tak szybko się zkończyło:-p

Fajnie ze spotkanko sie udalo! A jak wykład? Coś ciekawego?

sundey takie tematyczne spotkania są potrzebne tylko ja z wykładu w sumie mało wyniosłam bo za małym trochę latałam, ale fajnie było pogadać z dziewczynami:-):tak:

Marta chlebek pycha, sama już pół zjadłam:tak:

ciekawe jak misia?

sundey napisz mi później PW

my zmykamy na dwór

Ostatnia edycja:
Super że spotkanie udane. Tak mi szkoda że nie poszłam....ale może będą następne.
a wiecie coś od misi? Czy już jej podłączyli oxy?
Ja zrobiłam naleśniki z serem,posprzątałam i teraz jeszcze odkurzacz się do mnie uśmiecha...
Jutro cały dzień zajęcia...:baffled:

My też już w domu :)
trzeba nam więcej takich spotkać :)
super było Was poznać :)

teraz muszę szybciutko coś na obiad zrobić bo padnę :) później zgram fotki to Wam podrzucę ;)

nie wiem czy mam linka do zdjęć podać każdej z Was na pw czy tak w wątku ;)

kainkas ale mi smaka narobiłaś wątróbką :)

czesc laseczki
ja tez się już doturlałam do domku. Ciesze się ze to spotkanie nam wyszło, było na prawdę świetnie i czekam już na następne tylko mam nadzieje ze będzie zanim się rozpakuje.
na razie nie mam żadnych wieści od Misis ale jak tylko coś będę wiedzieć to zaraz dam znać.
a co do obiadu to po drodze naszło mnie na rybę wiec teraz jestem na etapie rozmrażania ale muszę się sprężyc bo na 18 przedostatnie zajęcia w szkole rodzenia.

czesc laseczki
ja tez się już doturlałam do domku. Ciesze się ze to spotkanie nam wyszło, było na prawdę świetnie i czekam już na następne tylko mam nadzieje ze będzie zanim się rozpakuje.
na razie nie mam żadnych wieści od Misis ale jak tylko coś będę wiedzieć to zaraz dam znać.
No Kochana Ty tez już jestes prawie na "wybiegu" do rozdwojenia się! :-)

reklama
Po pierwsze Marta chlebek przepyszny!!!!!!!!!:-D
A taeraz tak jak myslalam Mateusz zasnal w samochodzie przelozylam go do wozka i pospal na dworze a M robil cos przy samochodzie. Spał by dłuzej ale M na moja prosbe zaczal spacerowac i sie zbudzil i jest niedospany. Zjadł troche zupy i teraz pojechali myc kola:sorry2:ja w kazdym razie musze posprzatac mieszkanie bo wyglada nie po prostu nie wyglada:-D
A ja mam dzisiaj najazd siostry z rodzinka na weekend
Spotkanie ocenia bardzo pozytywnie bylo super i nie wiem kiedy zlecialo 3,5h
Sunday wyklad bardzo fajny o tym jak reagowac na histerie, jak isc na zakupy i nie wyjsc z koszykiem zabawek badz z placzacym dzickiem o nagrodach i karachitp. Tez nie bylam na calym bo troche chodzilam do Mateusza
Ja tez wrzuce zdjecia w wolnej chwili ale nie przestawilam funkcji i wyszly troche rozmazane co niektore:-)

Naprawde fajnie bylo sie z Wami spotkac:tak:

Do góry