reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday super fotki aż miło patrzeć na bawiące się dzieciaczki:tak::tak:

fogia znowu was choróbska dopadły, odpozywajcie i szybciutko wracajcie do zdrowia

Misia trzymam kciuki, jutro już będziesz mamą:tak::tak::tak:

nadulec zdróweczka dla Ayki niech szybko dochodzi do siebie super e operacja sie udała

mój mały dopiero teraz zasną, masakra normalnie miał awersję do spania po południu, pewnie wyspał się na sacerku, byliśmy prawie 2 godzinki, on spał a ja porządek w ogródku robiłam:tak::tak::tak:

ależ wam zazdroszczę że się spotkacie i bedziecie mogły normalnie pogadać:tak::tak:, mam nadzieje że takich spotkań bedzie więcej, może na nastęne się wybiorę:tak::tak::tak:, bawcie się dobrze kochane i czekam na zdjęcia i relacje:tak::tak::tak:

a my jutro d moich rodziców jedziemy, zobaczymy jak mały droge zniesie (150km) i jak sie bedzie zachowywał u dzidków, mam nadzieje że będzie grzeczny bo nas na święta ni wpuszczą:-D:-D:-D

lece sie umyć i spac, dobrej cki życzę;-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
zamiast iść spać to ja właśnie maluje pazurki na jutro i czytam zaległości z dnia dzisiejszego.
Nadulec to bardzo fajnie ze już jestescie w domku i najważniejsze ze operacja sie udała teraz bardzo dużo zdrówka dla Ayki , oby szybko do siebie doszła.
A ja siedze sama mój M jeszcze z pracy nie wraca i nawet telefonu nie odbiera hmmmmmmmmmmmmmm chyba będzie obsuwa jak wróci. A mnie teraz na wieczór taki ból głowy złapał ze szok. Ok teraz to na pewno uciekam PaPa do jutra

sunday_ super fotki i widzę że spacerek udany:-)
fogia dużo zdrówka dla Was, oby szybko te choróbska sobie poszły.
marz21 na Jaczewskiego zakładają cewnik Foleya na wywołanie skurczy, i zakładają go do pochwyn a potem wypełniają płynem.A część tego drenu wystaje na zewnątrz:baffled:
maltanka Kuba dostał ten rowerek na chrzciny, jak miał niecałe 4 m-ce;-) Jak zaczął sam siedzieć to go wkładałam i się bawił tymi przyciskami, i muzyczka mu grała a później jak dziąsła go swędziały to obgryzał tą gąbkę.
Ja się wykąpałam i zaraz też chyba idę spać. Miłej nocki.

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.

W sumie cieszę się, że i tak długo wytrzymaliśmy. Filip chodził do przedszkola przez PRAWIE cały marzec! Szok normalnie. :szok:

Młody dostał temp. A krostek coraz więcej.
Mnie męczy taki kaszel, że nie ma mowy o spaniu. Najgorsze, że z lekami muszę poczekać do jutra bo podobno dostałam taką dawkę, że nie są ogólnodostępne w aptekach i trzeba zamawiać. :dry:

Chyba godzinę was czytałam :cool::cool:
Maja od godziny śpi bo na jutrzejsze harce chce się wyspać :-p:-p
Ja zresztą też zaraz zmykam tylko chciałam właśnie doczytać i poodpisywać trochę :tak::tak::tak:

głupio mi troche bo Wy sie znacie a ja nikogo nie znam:(( ale mam nadzieje ze WAs poznam:))

Właśnie po to się spotykamy jutro żeby się poznać :tak::tak::tak:

cześć
zaraz doczytam, co tam naskrobałyście ale spieszę donieść ze misia jest już na oddziale, zostawili ja już do rozwiązania ze względu na to ze ani rusz ze skurczami dzisiaj założyli jej cewnik a jutro dostanie oxy. na wywołanie. Prosiła o pozdrowienie wszystkich Kobitek z forum wiec w jej imieniu składam pozdrowienia:-)

Oj to trzymam kciuki za szybki poród, no i oczywiście pozdrów ją od nas :tak::tak::tak:

Witam wszystkich wieczornie! Super dzien byl dzisiaj!!!:-) Pranie wywiesilam na balkonie i okna w jednym pokoju umylam, normalnie WIOSNA!!!! Byliśmy na spacerku rodzinnym wklejam kilka fotek:

Super foteczki :tak::tak::tak:

A ja mam szpital w domu.
Choróbsko tak mnie rozłożyło, że nie miałam wyjścia - poszłam dzisiaj do lekarza, diagnoza - ropna angina i zatoki. No comments. Doktorka nawet nie chciała słuchać moich protestów - L4 do Świąt. Tymczasem wieczorkiem tknięta przeczuciem obejrzałam dokładnie swoje dziecko i na pleckach zobaczyłam piękne wykwity ospy wietrznej. Ręce opadają. Wielkanoc szykuje się po prostu "fantastyczna" :-(

Ojej ale was dopadło, dużo zdrówka życzę :-):-)

a my byliśmy dzisiaj też na zakupach tym razem z wózkiem, mały był grzeczny:tak: kupiłam w końcu buty, i P parę pierdół. zaszłam do cocodrilo wczoraj na szybko zerknęłam były fajne bluzy dla małego z koszulką zerknęłam na cenę 30 zł, ja dzisiaj patrzę a tu 30 zł to sama koszulka z krótkim rękawem, a dluza 60 zł:szok: nie pamiętam która pytała o stoisko w ccc z butami dziecięcymi, :sorry2: sorki nie zaszłam tam stwierdziłam, że nie kupię tam butów a zapomniałam tak to bym specjalnie zajrzała sorki:sorry2::sorry2::sorry2: no i na koniec P mnie zaskoczył zaszliśmy na ciacho i kawę do empik cafe, ale mają pycha kawkę:tak:

a i zaszliśmy do tego z zabawkami, kupujemy małemu rowerek, tylko jeszcze popatrzę na allegro ceny

Czyli jednym słowem zakupy udane :tak::tak::tak:
Tak więc dziewczynki proszę się dobrze wyspać i do zobaczenia jutro :-):-):-)

Nie wszytskie cytaty zaznaczyłam więc uwaga pisze z pamieci...jesli kogoś pominęłam to sorki!!!!!

MISIA trzymam kciuki za szybki i małobolesny poród!!!!!!!

Sunday foteczki super, a jki macie fajny plac!!!!

Fogia zdróweczka dla Was!!!!

Bugi jest na 3 piętrze,myślę,że spotkamy się przed wejściem głównym pod budynkiem.

Co do miejsca spotkania proponuje 3 pietro bo my z parkingu bedziemy szły....jak wysiądziecie z windy to w lewo prosto prosto i znowu w lewo!!!!!

no wiesz..:-D:-D

nic nie zdradzilam, tylko antuanet ma zdolności jak Edward Cullen (jesli wiecie o co chodzi) :-D:-D

Dobra dobra!!!!!

a my byliśmy dzisiaj też na zakupach tym razem z wózkiem, mały był grzeczny:tak: kupiłam w końcu buty, i P parę pierdół. zaszłam do cocodrilo wczoraj na szybko zerknęłam były fajne bluzy dla małego z koszulką zerknęłam na cenę 30 zł, ja dzisiaj patrzę a tu 30 zł to sama koszulka z krótkim rękawem, a dluza 60 zł:szok: nie pamiętam która pytała o stoisko w ccc z butami dziecięcymi, :sorry2: sorki nie zaszłam tam stwierdziłam, że nie kupię tam butów a zapomniałam tak to bym specjalnie zajrzała sorki:sorry2::sorry2::sorry2: no i na koniec P mnie zaskoczył zaszliśmy na ciacho i kawę do empik cafe, ale mają pycha kawkę:tak:

a i zaszliśmy do tego z zabawkami, kupujemy małemu rowerek, tylko jeszcze popatrzę na allegro ceny

edit:
antuanet dokładnie taki widzieliśmy dzisiaj w sklepie.

Maltanka super że zakupki udane....a z tym cocodrilo czy jak tam ten sklep nazywa sie:-p to maja tak z cenami, jak ogladalam kombinezony na zime to oddzielnie spodnie oddzielnie gora czyli razem ponad 300zl:szok::szok::szok::szok:
A jak cenowo takie rowerki w tym sklepie w olimpie????

Ja pewnie juz jutro rano nie zajrzę bo my troszkę dłużej śpimy niz Hubbercik Maltanki:-D:-D:-Dwiec do zobaczenia na miejscu....

Witajcie
Ja wstalam o 7 i jemy wlasnie sniadanko :) Mam nadzieję, ze sie nie zgubie w tej Gali, bo nigdy tam nie bylam :p
zmykam sie zbierac

maltanka Kuba dostał ten rowerek na chrzciny, jak miał niecałe 4 m-ce;-) Jak zaczął sam siedzieć to go wkładałam i się bawił tymi przyciskami, i muzyczka mu grała a później jak dziąsła go swędziały to obgryzał tą gąbkę.

pooglądaliśmy trochę jeszcze wczoraj i chyba taki Ufo kupimy:-)

Co do miejsca spotkania proponuje 3 pietro bo my z parkingu bedziemy szły....jak wysiądziecie z windy to w lewo prosto prosto i znowu w lewo!!!!!

A jak cenowo takie rowerki w tym sklepie w olimpie????

co do miejsca spotkania jestem za albo przy windzie, bo my też z parkungu a te tylne drzwi są wcześniej otwierane:tak:

Madzienka te ufo co Antuanet podesłałą linka po 155 zł, na allegro trochę taniej jednak, ale był też inny po 130 zł w ogóle to tylko 3 rodzaje były tych rowerków.

WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!!

my pospaliśmy dzisiaj do 6.30, zaraz śniadanko i niedługo cza się zbierać:tak:

reklama
Do góry