Witam słonecznie:-):-):-)
jakaż piękna pogoda za oknem....chyba nie wytrzymam w domu i się przejdę chociaż kawałeczek
Witajcie
Misia daj nam znac jakby co
moze do czwartku cos sie ruszy.
Pewnie, że dam znać
misia2010 nic się nie martw, wywołanie porodu też dla ludzi;-) Ja miałam wywoływany cewnikiem Foleya, ale nie zadziałało więc podłączyli mi oxy. Po 1,5 h uroziłam naturalnie- więc nie martw się, wszystko będzie dobrze.
maltanka kiedyś byłam w Olimpie na takiej wyprzedaży, oni chyba najpierw podnoszą te ceny żeby później mieli z czego obniżać np. przecena butów z 450 chyba na 400
więc ja sobie daruję....
Później dokładnie doczytam,Kuba śpi więc teraz lecę na rekolekcje do kościoła. Miłego wieczorka.
Dzięki za pocieszenie
jakoś pójdzie, przecież w końcu musi;-)...to w sumie miałaś ekspresowy poród;-)
Co do wyprzedaży ja jak miałam czas wracając z pracy, zaglądałam np. do Carry i przeglądałam co jest...jeśli coś mi się spodobało, to czekałam aż będzie obniżka 70%, zaglądając tam co kilka dni....czasem już nie było rozmiaru, ale rzadko......ale patrząc, ile w sklepach są w stanie obniżyć ceny na wyprzedażach to faktycznie zastanawiam się, ile te rzeczy są warte i ile zawyżone ceny w sezonie
szczerze to w Olimpie jak już idę na zakupy to zachodze tylko do atlantica, Top secret, arkony i teraz next jest na górze
jakoś bardziej lubię robić zakupy w Plazie
bo tam jak są promocje to chociaż widać
a mówie w carry ostatnio przeceny z 250 na 50 zł
i to jest promocja
misia2010 trzymamy kciuki
oby było szybko i bezproblemowo
Dzięki
Ja ostatnio w Olimpie tylko do Leroy Merlin i to na szybko, bo z mężem
ale jak już wrócę do sensownego rozmiaru po ciąży, to poszaleję na kolejnych wyprzedażach
muszę sobie jakoś odbić chodzenie pół roku w 2 parach spodni;-);-)
czesc dziewczynki... ja chyba bede na spotkaniu -co prawda bez mojej malej no ale,,,,,,, co do tej laktacji... ja musze dokarmiac -nie zawsze ale 1-2 dziennie bo moja sie wscieka strasznie.... zwlaszcza po kapieli z cycka jest jej za malo,,,, no ale.... postaram sie pociagnac ile sie da........
co do zakupow... ja pracowalam w olimpie=na papierze dalej pracuje ale macierzynski-wiec wiadomo
i jakos ta galeria srednio mi sie podoba
no ide szukac jakiegos laktatora.... w przystepnej cenie.... moze sie uda......
i jak z laktatorem?
Mi w Olimpie przeszkadzała straszna duchota....ale może coś z tym już zrobili
Madzienka fajne buciki
Misia coś ta Natalka Twoja uparta
a my jak Hubert wstał poszliśmy na dwór, połaziliśmy trochę koło bloków i byliśmy w realu, jak wyszliśmy o 14.00 tak do domu wróciliśmy na 17.00. Mały tak zgłodniał, że zjadł mi rosół i drugie na raz
No charakterna dziewczyna będzie
No widzisz, jak się wybiega i dotleni to od razu lepszy apetyt
w lecie będzie jadł jeszcze więcej, no chyba że będą straszne upały...wtedy jakoś się nie chce jeść....chyba że dobre lody;-)
aaa i jutro ide do pediatry bo mi dziecie cos kicha i pokasluje...niech zwazy to moje dziecie -bede wiedziala jak na wadze przybiera to moze mnie to na duchu podniesie... bo w pierwszych 6 tyg miala 1500g na plus nastepne 5 tyg to juz tylko 400g!!!!!!! wiec nie wiem czy nie za malo........ ech//// tak sie tym przejmuje ze dzis w nocy snilo mi sie ze po wazeniu u lekarza mala mi tylko kilogram wazyla!!!!!! no w paranoje popadam!!!
Daj znać co powiedział pediatra
Misia szcerze mówiac jesli sa takie tłumy to dobrze jakby cie polozyli bo bedziesz spokojna o miejsce w szpitalu a tak moga cie odesłac.
A my dzisiaj wybralismy sie do Orkana do CCC. W Bartku prawie pustki w Bacie oj pusto a w CCC tłumy
Dobrze ze bylam z M bo z tym moim małym to nic bym nie kupila M za nim biegal a ja wybieralam i tylko do mierzenia szybkiego mierzenia mi go przynosil. Ja nie wiem co on ma ze jak wchodzi do kosciola czy galerii to jakby mial smigielko zamatowane:-)
Swoja drogą przez to jak on chodzi(czyt.biega) w kosciele to pol osiedla poznam. Dzisiaj pani na kasie w stokrotce zapytala sie czy wzielam synka do kosciola i byla w szoku ile on ma sily na to bieganie i wogole ludzi sie nie boi bo podchodzi do lawek a mnie zamurowało
juz dwie tak mnie zaczepily
No nic ide cos zjesc a to efekt wizyty w CCC
Też tak myślę, że przynajmniej łóżko będzie
no i jeszcze jeden plus...na spokojnie dopakuje ostatnie rzeczy do torby, a nie pomiędzy skurczami
Z tym bieganiem to mi dotąd wypominają, że byłam dzieckiem które nie chodziło, tylko biegało (w przeciwieństwie do mego młodszego brata)....byle do przodu...nawet z kanapy głową w dół
....ale z czasem i z tego wyrosłam....choć różnicę w charakterach między nami widać....np. szybciej robię zakupy;-) tak więc takie żywe dziecko, nawet jeśli trzeba na nie uważać (hihi....ja parę razy zniknęłam rodzicom na zakupach....i znajdywali mnie na policji
), to ma też swoje zalety
hej girls
przede wszystkim chcę się przypomnieć. :-) Żyję .....jako tako ale na zakrętach wyrabiam się ledwo. Zresztą Marta dzisiaj sama widziała to może zaświadczyć. ;-)
oby do wakacji!
Witam nowe Mamusie, jeszcze nie miałam okazji Was tutaj powitać. :-)
Biedna:-(Mam nadzieję, że taki kołowrót się niebawem skończy i nieco odpoczniesz
Witajcie, my dzisiaj bylysmy na kontroli u pediatry bo jula dalej kaszle...ale podobno po anginie czesto tak jest...poza tym jestesmy zdrowe!!!!!!!!!!
Mataka szkoda że nie należysz do przychodni na kameralnej, tuttaj wlasnie położna jest jedna z dziewczyn co prowadzi poradnie latacyjną
VIVA MAMMA - ta blondynka i szczerze to dużo mi pomogła jak Jula nie potrafiła ssac...a propos ta druga pracuje na jaczewskiego...
Misia przyjrzyj sie jej nazywa sie Justyna, w razie problemow męcz ja-zawsze za darmo
Sunday oprocz bucikow kupilam sukienke na swięta, kapelusik, apaszkę, czapeczke i spodenki...w H&Mie sa sliczne ubranka ale takie drogie....no coz dostalismy juz zwrot podatku Jula sie troszkę dołozyła
to niech ma dziewczynina ciuszki!!!!!
Super, że zdrowe
Możecie korzystać teraz do woli z wiosennych spacerów
Dzięki. Wykorzystam ją, ile tylko będę mogła;-);-);-)
No w końcu Julka zarobiła na siebie, to coś jej się należy;-);-);-)
To tak samo było z Julem :-(- wściekali się z Olkiem w sypialni na łóżku i Olek kopnął małego w oko i Julu mówił,że śliwę mu Olek nabił a teść przerobił Jula i kazał mu mówić,że to mama łokciem go uderzyła
.Aż mu białko krwią podeszło - u okulisty będziemy w poniedziałek 4 raz na kontroli
.
Misia proszę mi na PW namiar na siebie podesłać;-)
.
Miałam dziś nie lada dylemat bo tu spotkanie Wam obiecałam
a Olek mała skleroza
zapomniał mi dać zaproszenie na warsztaty z rodzicami - robienie palmy w piątek na 13-ą
. Na dodatek pani poprosiła mnie o upieczenie ciasta
.Spytałam czy chce,żebym przyszła do przedszkola na zajęcia z rodzicami czy na spotkanie z BB-ciociami i dzieciaczkami i wybrał Was;-)
. Ciasto oczywiście zaniosę - zrobię wafle przekładane i ciasteczka maszynkowe,bo skwarek teraz pod dostatkiem
;-):-).
No, niezłe ziółko wyszło z Julka u lekarza
choć nie dziwię się, że się
Ale Olek bardzo dobrze wybrał, że wysłał mamę na spotkanie BB
Już wysyłam
fornetka nie martw się na zapas...może nie będzie tak źle z tymi wynikami...czasem coś co wygląda groźnie, wcale takie nie jest. Daj znać po wizycie!!!
A ja ostatnio chodzę w swoich przed ciążowych kurtkach, tylko że ich nie zapinam, bo tak ciepło...najwyżej coś cieplejszego pod kurtkę zakładam, albo chustę.