maltanka
Fanka BB :)
mataka nie przejmuj się, na początku takie małe dziecie zawsze więcej przybiera na wadze później już trochę mniej a do jakiej przychodni chodzicie? skończyliście już szczepienia te obowiązkowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa i jutro ide do pediatry bo mi dziecie cos kicha i pokasluje...niech zwazy to moje dziecie -bede wiedziala jak na wadze przybiera to moze mnie to na duchu podniesie... bo w pierwszych 6 tyg miala 1500g na plus nastepne 5 tyg to juz tylko 400g!!!!!!! wiec nie wiem czy nie za malo........ ech//// tak sie tym przejmuje ze dzis w nocy snilo mi sie ze po wazeniu u lekarza mala mi tylko kilogram wazyla!!!!!! no w paranoje popadam!!!
chodzimy na kaprysowa... a o ile mi wiadomo ostatnie to obowiazkowe bedziemy mieli ok 8 kwietnia-wtedy kazala mi przyjsc/....
Jesli chodzi o zakupy to moze dziwne ale lubie cos sobie kupic ale nie lubie lazic po tych galeriach. Jak dla mnieCarry fajne ciuchy ale ja jakos nie moge sie tam odnalezc za to moj M kupuje sobie tam duzo rzeczy i ostatnio kupil sporo fajnych ciuszkow za grosze koszule za 20zł spodnie ze 160 na 25zł.
A my dzisiaj wybralismy sie do Orkana do CCC. W Bartku prawie pustki w Bacie oj pusto a w CCC tłumyDobrze ze bylam z M bo z tym moim małym to nic bym nie kupila M za nim biegal a ja wybieralam i tylko do mierzenia szybkiego mierzenia mi go przynosil. Ja nie wiem co on ma ze jak wchodzi do kosciola czy galerii to jakby mial smigielko zamatowane:-)
Swoja drogą przez to jak on chodzi(czyt.biega) w kosciele to pol osiedla poznam. Dzisiaj pani na kasie w stokrotce zapytala sie czy wzielam synka do kosciola i byla w szoku ile on ma sily na to bieganie i wogole ludzi sie nie boi bo podchodzi do lawek a mnie zamurowałojuz dwie tak mnie zaczepily
No nic ide cos zjesc a to efekt wizyty w CCC
To tak samo było z Julem :-(- wściekali się z Olkiem w sypialni na łóżku i Olek kopnął małego w oko i Julu mówił,że śliwę mu Olek nabił a teść przerobił Jula i kazał mu mówić,że to mama łokciem go uderzyła.Aż mu białko krwią podeszło - u okulisty będziemy w poniedziałek 4 raz na kontroli.a ostatnio mi M mówił jak jego kolegi córka wygłupiała się (huśtała się na fotelu jakoś) i wyrżnęła, podobno całe oko fioletowe, ale nigdzie z tym nie chodzili tylko za parę dni przeziębiła się i poszli do pediatry, lekarka tak podchodziła tą mała, aż w końcu zapytała "sama sobie to zrobiłaś" dziewczynka już na tyle duża, że odpowiedziała tak tata mi mówił, żebym się nie wygłupiała, ale nie posłuchałam. A jakby jakieś dziecko zrobiło sobie jaja to problem gotowy
Specjalnie dla Ciebie nie posypię;-):-).Martus moge miec prosbę jesli chodzi o chlebek???Ja prosiłabym bez tego maku
chodzimy na kaprysowa... a o ile mi wiadomo ostatnie to obowiazkowe bedziemy mieli ok 8 kwietnia-wtedy kazala mi przyjsc/....
Kurcze dobrze, ze Julu tego nie powtarzal. To należą sie wielkie podziekowania Olkowi za ten wybórTo tak samo było z Julem :-(- wściekali się z Olkiem w sypialni na łóżku i Olek kopnął małego w oko i Julu mówił,że śliwę mu Olek nabił a teść przerobił Jula i kazał mu mówić,że to mama łokciem go uderzyła.Aż mu białko krwią podeszło - u okulisty będziemy w poniedziałek 4 raz na kontroli.
Miałam dziś nie lada dylemat bo tu spotkanie Wam obiecałam a Olek mała skleroza zapomniał mi dać zaproszenie na warsztaty z rodzicami - robienie palmy w piątek na 13-ą. Na dodatek pani poprosiła mnie o upieczenie ciasta.Spytałam czy chce,żebym przyszła do przedszkola na zajęcia z rodzicami czy na spotkanie z BB-ciociami i dzieciaczkami i wybrał Was;-). Ciasto oczywiście zaniosę - zrobię wafle przekładane i ciasteczka maszynkowe,bo skwarek teraz pod dostatkiem;-):-).
Moja Julka też tak biegala po plaziei tez kazdego bucika musiala dotknac i przestawic do tego sprawdzala matki na ubraniach Naszczescie teraz juz jej przeszlo i calkiem przyjemnie sie z nia zakupy robi. No skoro to zwrot na Juleczke to koniecznie sie cos nalezalo;-) Też potrzebuje apaszki, kiedys widzialam w H&M ale takie strasznie malutkie gdzie kupiłas Madzienko?Butki super.....nasze dzisiejsze zakupy wygladały podobnie Jula biegała po CCC przestawiając buty a ja za nią, w drugiej części sklepu wózek z pozostałymi zakupami....
Do zobaczenia w piatek...napisz do Martusi!!!!
Sunday oprocz bucikow kupilam sukienke na swięta, kapelusik, apaszkę, czapeczke i spodenki...w H&Mie sa sliczne ubranka ale takie drogie....no coz dostalismy juz zwrot podatku Jula sie troszkę dołozyłato niech ma dziewczynina ciuszki!!!!!