Wróciłam od lekarza ze zwolnieniem do piątku:-)a teraz nadrabiam zaległości;-)choć po dniu biegania padam na pyszczek
przy okazji w przychodni złapała mnie położna (z pytaniem, na kiedy mam termin
) i dała swój numer telefonu, żebym po wyjściu ze szpitala dzwoniła...tak więc przy okazji już wiem, co i jak z położną:-)
No taka cena to ja rozumiem, a nie ponad 100 zł....więcej można zapłacić za porządne buty dla dorosłego, bo on ponosić je może dłużej niż pół sezonu...ale dziecko wyrośnie z nich jeszcze w trakcie wiosny lub lata
Misia oby cos sie ruszylo do czwartku to przynajmniej krócej w szpitalu bedziesz i wogole juz pewnie jest ci ciezko a takie czekanie nie jest napewno przyjemne. Takze duzo sie ruszaj sprzataj i meża "popros" o pomoc w przyspieszeniu porodu
nie sprawdzalam tej metody bo nie musialam jedynie slyszalam ze na niektorych dziala
j
na marginesie polecam Wam teraz wyprzedaż w Plazie w carry obkupiłam się w kurtki i bezrękawniki
za płaszcz taki zimowy dałam 50 zł a bardzo ładny
u nas dwa pierwsze dolne ząbki wyszły bez marudzenia, bez płaczu
ale z górnymi Gabi strasznie się męczy
ładne łopaty idą
sex sex sex
ehhh u nas nic nie pomogło
a piłam nawet napar z liści malin
Też słyszałam, że na niektórych działa;-)a jak nie działa to chociaż przyjemna metoda;-),ale u nas odpada niestety
z uwagi na wcześniejsze infekcje dróg moczowych i ryzyko powrotu
ooo...carry...jak dawno nie robiłam tam zakupów...:-(i chyba nieprędko tam dotrę
Biedna Gabi....chociaż tyle ma szczęścia, że dolne były bezproblemowe
misia czekaj spokojnie,nie denerwuj sie i zobaczymy co bedzie w czwartek-zawsze to jak juz Cie poloza na oddzial to bedziesz pod kontrola non stop i sie okaze co i jak!A moze to w ogole nagle Cie zaraz zlapie i juz bedzie po wszystkim!
Witam sie z wszystkimi w ten piękny dzien!!!!WIOSNA na calego! Tylko ku..... znowu samochod mi szwankuje!NORMALNIE na zlom z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bede jezdzic teraz do konca umowy samochodem mojego M oby tylko snieg nie padal bo mamy letnie opony!!!!!!!!!Szook! A tak poza tym to moje dziecko przeczylo dzisiaj moja mame dwie godziny na dworze!!!! Taki spacerek sobie zafundowali,ze gdyby nie to ze mu sie pic chcialo to by jeszcze lazil!!!! hehe.....
Macie rację....dziś pogoda rewelacja...rano wyszłam to wiał jeszcze chłodny wiaterek, że wróciłam po chustę...bo oczywiście kurtki się nie zapnie;-)....ale potem to myślałam, że się w tym ugotuję
a brakowało mi....okularów przeciwsłonecznych
Kurczę, z samochodami zawsze tak jest....psują się w najmniej odpowiednim momencie
dobrze, jak się ma drugi;-)
Hehehe....no do czwartku jest jeszcze trochę czasu
kto wie, co ten uparciuch wykombinuje;-);-)...a jak nie to jej pomogą, bo mam być na czczo...więc pewnie zaczną od kroplówki
mandziula masz rację....bardzo denerwujące jest takie czekanie i stresujące, ale cóż poradzić
zostaje tylko .... spać póki jeszcze można
a swoją drogą nadal tłok na porodówce...dziś powiedziała mi lekarz, że nawet kozetki nie ma, żeby można było na niej poczekać na łóżko