reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

my też byliśmy na spacerku, Mikołaj niby spał, ale ciągle oczka otwierał:-D:-D:-D droga troche przeschła to wybraliśmy się trchę dalej niz ostatnio, ale pogda jest super:tak::tak::tak::tak:

misia do czwartku wiele możes ie wydarzyć a nawet ja doczekasz to na oddziale coś poradzą na twoje uparte dzieciatko:tak::-D:-D:-D i wszystko będzie dobrze:tak::tak::tak: wiem że to straszne denerwujące jak się nic nie dzieje a czekasz na każdy choć najmniejszy skurcz:tak::tak::tak:

reklama
Wróciłam od lekarza ze zwolnieniem do piątku:-)a teraz nadrabiam zaległości;-)choć po dniu biegania padam na pyszczek:sorry2: przy okazji w przychodni złapała mnie położna (z pytaniem, na kiedy mam termin:-D) i dała swój numer telefonu, żebym po wyjściu ze szpitala dzwoniła...tak więc przy okazji już wiem, co i jak z położną:-)

No taka cena to ja rozumiem, a nie ponad 100 zł....więcej można zapłacić za porządne buty dla dorosłego, bo on ponosić je może dłużej niż pół sezonu...ale dziecko wyrośnie z nich jeszcze w trakcie wiosny lub lata:sorry2:

Misia oby cos sie ruszylo do czwartku to przynajmniej krócej w szpitalu bedziesz i wogole juz pewnie jest ci ciezko a takie czekanie nie jest napewno przyjemne. Takze duzo sie ruszaj sprzataj i meża "popros" o pomoc w przyspieszeniu porodu:-Dnie sprawdzalam tej metody bo nie musialam jedynie slyszalam ze na niektorych dziala:happy2:
j
na marginesie polecam Wam teraz wyprzedaż w Plazie w carry obkupiłam się w kurtki i bezrękawniki ;) za płaszcz taki zimowy dałam 50 zł a bardzo ładny :)

u nas dwa pierwsze dolne ząbki wyszły bez marudzenia, bez płaczu ;) ale z górnymi Gabi strasznie się męczy :( ładne łopaty idą ;)
sex sex sex :tak:
ehhh u nas nic nie pomogło ;) a piłam nawet napar z liści malin ;)

Też słyszałam, że na niektórych działa;-)a jak nie działa to chociaż przyjemna metoda;-),ale u nas odpada niestety:sorry2:z uwagi na wcześniejsze infekcje dróg moczowych i ryzyko powrotu:dry:
ooo...carry...jak dawno nie robiłam tam zakupów...:-(i chyba nieprędko tam dotrę:zawstydzona/y:
Biedna Gabi....chociaż tyle ma szczęścia, że dolne były bezproblemowe:tak:

misia czekaj spokojnie,nie denerwuj sie i zobaczymy co bedzie w czwartek-zawsze to jak juz Cie poloza na oddzial to bedziesz pod kontrola non stop i sie okaze co i jak!A moze to w ogole nagle Cie zaraz zlapie i juz bedzie po wszystkim!
Witam sie z wszystkimi w ten piękny dzien!!!!WIOSNA na calego! Tylko ku..... znowu samochod mi szwankuje!NORMALNIE na zlom z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bede jezdzic teraz do konca umowy samochodem mojego M oby tylko snieg nie padal bo mamy letnie opony!!!!!!!!!Szook! A tak poza tym to moje dziecko przeczylo dzisiaj moja mame dwie godziny na dworze!!!! Taki spacerek sobie zafundowali,ze gdyby nie to ze mu sie pic chcialo to by jeszcze lazil!!!! hehe.....

my też byliśmy na spacerku, Mikołaj niby spał, ale ciągle oczka otwierał:-D:-D:-D droga troche przeschła to wybraliśmy się trchę dalej niz ostatnio, ale pogda jest super:tak::tak::tak::tak:

misia do czwartku wiele możes ie wydarzyć a nawet ja doczekasz to na oddziale coś poradzą na twoje uparte dzieciatko:tak::-D:-D:-D i wszystko będzie dobrze:tak::tak::tak: wiem że to straszne denerwujące jak się nic nie dzieje a czekasz na każdy choć najmniejszy skurcz:tak::tak::tak:

Macie rację....dziś pogoda rewelacja...rano wyszłam to wiał jeszcze chłodny wiaterek, że wróciłam po chustę...bo oczywiście kurtki się nie zapnie;-)....ale potem to myślałam, że się w tym ugotuję:szok:a brakowało mi....okularów przeciwsłonecznych:cool2:
Kurczę, z samochodami zawsze tak jest....psują się w najmniej odpowiednim momencie:wściekła/y:dobrze, jak się ma drugi;-)
Hehehe....no do czwartku jest jeszcze trochę czasu:-D:-D:-Dkto wie, co ten uparciuch wykombinuje;-);-)...a jak nie to jej pomogą, bo mam być na czczo...więc pewnie zaczną od kroplówki:-p
mandziula masz rację....bardzo denerwujące jest takie czekanie i stresujące, ale cóż poradzić:sorry2:zostaje tylko .... spać póki jeszcze można:-p:-p:-pa swoją drogą nadal tłok na porodówce...dziś powiedziała mi lekarz, że nawet kozetki nie ma, żeby można było na niej poczekać na łóżko:szok:

Witajcie
Madzienka sliczne buciki.
Misia daj nam znac jakby co:tak:moze do czwartku cos sie ruszy.

Dzis mi kolezanka powiedziala, ze ona czesto w Bata kupuje, podobno ceny tez rozsadne a buciki cale ze skory. Ja poczekam na P, bo obiecal, ze Juli butki kupi. Mowil, ze tam takie nike albo pumy ze skórki za 50 zl mozna kupic, a jak nie to tutaj czegos poszukamy:happy2:
Bylysmy na dworze prawie caly dzien:szok::szok: z przerwa na jedzenie. Ostatecznie wrocilysmy o 16.30, ale sie Julka wybawila:happy2: zaraz szykuja kapanie i mam nadzieje, ze usnie ok 20, bo nic dzis nie spala, a chce ja pzestawic do piatku,bo inaczej zaspimy:sorry2: Cudowna wiosna dzisiaj:-D

misia2010 nic się nie martw, wywołanie porodu też dla ludzi;-) Ja miałam wywoływany cewnikiem Foleya, ale nie zadziałało więc podłączyli mi oxy. Po 1,5 h uroziłam naturalnie- więc nie martw się, wszystko będzie dobrze.
madzienka śliczne te buciki dla Juleczki:-)
anaconda27 ale z Ciebie obrotna babka:-)
maltanka kiedyś byłam w Olimpie na takiej wyprzedaży, oni chyba najpierw podnoszą te ceny żeby później mieli z czego obniżać np. przecena butów z 450 chyba na 400:szok: więc ja sobie daruję....
Później dokładnie doczytam,Kuba śpi więc teraz lecę na rekolekcje do kościoła. Miłego wieczorka.

szczerze to w Olimpie jak już idę na zakupy to zachodze tylko do atlantica, Top secret, arkony i teraz next jest na górze ;)

jakoś bardziej lubię robić zakupy w Plazie ;) bo tam jak są promocje to chociaż widać ;) a mówie w carry ostatnio przeceny z 250 na 50 zł ;) i to jest promocja ;)

misia2010 trzymamy kciuki :) oby było szybko i bezproblemowo :)

czesc dziewczynki... ja chyba bede na spotkaniu -co prawda bez mojej malej no ale,,,,,,, co do tej laktacji... ja musze dokarmiac -nie zawsze ale 1-2 dziennie bo moja sie wscieka strasznie.... zwlaszcza po kapieli z cycka jest jej za malo,,,, no ale.... postaram sie pociagnac ile sie da........

co do zakupow... ja pracowalam w olimpie=na papierze dalej pracuje ale macierzynski-wiec wiadomo:) i jakos ta galeria srednio mi sie podoba

no ide szukac jakiegos laktatora.... w przystepnej cenie.... moze sie uda......

poczytałam i zapomniałam co miałam napisać:baffled:

Madzienka fajne buciki:tak:
Misia coś ta Natalka Twoja uparta
Sundey no z tymi samochodami tak jest zawsze się psują kiedy nie trzeba.
Mataka no to super, że będziesz na spotkaniu:-) 1 czy 2 razy to jeszcze nie jest dużo dokarmiania, ale walcz o mleczko jak się da:tak:

kurczę sorki nie pamiętam więcej:baffled:

a my jak Hubert wstał poszliśmy na dwór, połaziliśmy trochę koło bloków i byliśmy w realu, jak wyszliśmy o 14.00 tak do domu wróciliśmy na 17.00. Mały tak zgłodniał, że zjadł mi rosół i drugie na raz:szok:

reklama
aaa i jutro ide do pediatry bo mi dziecie cos kicha i pokasluje...niech zwazy to moje dziecie -bede wiedziala jak na wadze przybiera to moze mnie to na duchu podniesie... bo w pierwszych 6 tyg miala 1500g na plus nastepne 5 tyg to juz tylko 400g!!!!!!! wiec nie wiem czy nie za malo........ ech//// tak sie tym przejmuje ze dzis w nocy snilo mi sie ze po wazeniu u lekarza mala mi tylko kilogram wazyla!!!!!! no w paranoje popadam!!!

Do góry