reklama
anaconda27
styczniówka2006
Js wysprzątałam chałupkę i w końcu na miasto nie pojechałam bo się porządkami zajęłam, zupka też już gotowa, właśnie czekam aż troszkę przestygnie
Ta Wawrzecka przyjmuje też w któreś dni na Lubartowskiej tam za szpitalem jest taka stara przychodnia, tylko nie pamiętam w które dni
Ja też kiedyś byłam na takiej akcji tylko w Radomiu i nikomu nie polecam, mało mnie nie przewrócili, normalnie paranoja
z tego co wiem przyjmuje na ulicy Fabrycznej na przeciwko Gali nie pamiętam numeru
super babka ale ma specyficzne poczucie humoru które nie każdemu pasuje jest bardzo konkretna odpowiada na wszystkie pytania ale nie rozwodzi się jak nie ma problemu
jak leżałam w szpitalu przed porodem rozmawiałam z 3 dziewczynami które były jej pacjentkami i były zachwycone moja bratowa też do niej chodziła i rodziła z nią na trakcie. Pani dr sama przyjęła poród.
ale jeśli chodzi o USG to i tak będę chodzić do Chołubka
Ta Wawrzecka przyjmuje też w któreś dni na Lubartowskiej tam za szpitalem jest taka stara przychodnia, tylko nie pamiętam w które dni
moje dziecie jeszcze śpi, a ja wyczytałam, że dzisiaj jest noc zakupów w Olimpie
http://www.kurierlubelski.pl/aktualnosci/235906,dzis-noc-zakupow-w-olimpie,id,t.html
kurczę mam ochotę się wybrać, ale obawiam się czy mnie tam nie zadepczą, kiedyś szwagier był w Plazie na takiej akcji, podobno masakra
Ja też kiedyś byłam na takiej akcji tylko w Radomiu i nikomu nie polecam, mało mnie nie przewrócili, normalnie paranoja
hej
zauważyłyście ze MISIA się nie odzywa od wczorajszego popołudnia może ma któraś z nią kontakt. Ciekawa jestem czy jest może na oddziale czy w domu ale jak by był w domu to pewnie by coś naskrobała. Trzymam kciuki ze jest dobrze i za chwile będziemy miały info ze urodziła.
Madzieńka buciki fajowskie takie słodkie
zauważyłyście ze MISIA się nie odzywa od wczorajszego popołudnia może ma któraś z nią kontakt. Ciekawa jestem czy jest może na oddziale czy w domu ale jak by był w domu to pewnie by coś naskrobała. Trzymam kciuki ze jest dobrze i za chwile będziemy miały info ze urodziła.
Madzieńka buciki fajowskie takie słodkie
Kainkas spóźnione STO LAT i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA HANI
Witajcie:-)
misia2010 życzę szybkiego "rozpakowania" się, oby szybko Ci poszło i jak najszybciej tuliła swoje dzieciątko.
Przepraszam że ostatnio mało piszę ale miałam kryzys z mężem a poza tym co napisałam posta to nie chciał się zatwierdzić Tak jak sienio pisała miałam w sobotę i w niedzielę imieniny męża a co za tym idzie sprzątania przed i po + gotowanie+ Kubuś, któremu wychodzą trójki A więc kumulacja, ale jest już dużo lepiej. Co do spotkania to niestety ja odpadam, muszę w piątek rano być w Warszawie.Żałuję że nie mogę przyjść, ale niestety siły wyższe...
Dzisiaj cały dzień zabiegany, a to spacer, a to na targu byliśmy spodnie wymienić, później w kościele na rekolekcjach, a wieczorem jeszcze w Plazie z M. Mam nadzieję ze mi się zatwierdzi bo chyba wyrzucę kompa przez okno! Miłych snów Wam życzę.
Dziękuję, ale póki co się nie zapowiada, by było szybko mam nadzieję, że kryzys już zażegnany no i życzę spokojniejszego kolejnego tygodnia;-)
Hej witajcie i ja dzisiaj z rana...Jula spi a ja nadrabiam...chyba wybiorę się dzsiaj dla Plazy moze jakas czapeczke i kurteczke kupilabym Julci
My popoludniu jedziemy na kontrole do pediatry bo Jula dalej kaszle...podobno po anginie tak może kasłac 6 tygodni ale wolę żeby ją obejrzała
Daj znać po wizycie, co powiedział lekarz
A gdzie nasza misia może już się zaczęła rozpakowywać. :-):-):-):-)
A gdzie tam Byłam na kontrolnym ktg w szpitalu....masakra tyle ludziod 8 do 12 tam siedziałam no i z rozpakowywania póki co nici...skurcze prawie żadne, a nawet mniejsze niż tydzień temu....kolejna wizyta w czwartek z tym, że gin zapowiedziała, że wtedy już będzie chciała mnie zostawić na oddzialewięc chyba wtedy czeka mnie wywołanie jeśli oczywiście do czwartku nic się nie wydarzy.........tak czy inaczej na pewno odpadam z piątkowego spotkania a zaraz lecę do rodzinnego...może uda mi się załatwić zwolnienie na te parę dni
Nasz dzisiejszy zakup
Super no to chyba dzisiaj skocze widzialam Maltanko i Twoje rzeczywiscie ciekawe maja wzory a ile ty zapłacilas tak samo jak Maltanka?
Misia oby cos sie ruszylo do czwartku to przynajmniej krócej w szpitalu bedziesz i wogole juz pewnie jest ci ciezko a takie czekanie nie jest napewno przyjemne. Takze duzo sie ruszaj sprzataj i meża "popros" o pomoc w przyspieszeniu porodunie sprawdzalam tej metody bo nie musialam jedynie slyszalam ze na niektorych dziala
Ostatnia edycja:
Super no to chyba dzisiaj skocze widzialam Maltanko i Twoje rzeczywiscie ciekawe maja wzory a ile ty zapłacilas tak samo jak Maltanka?
39zl
ja byłam na takiej akcji w Plazie .... i też nie polecam !!
Tłum ludzi a wcale aż takich promocji nie było a dziewczyny to się z pazurami rzucały na wszystko do tego schodu nie działały i było trzeba wspinać się na górę
na marginesie polecam Wam teraz wyprzedaż w Plazie w carry obkupiłam się w kurtki i bezrękawniki za płaszcz taki zimowy dałam 50 zł a bardzo ładny
u nas dwa pierwsze dolne ząbki wyszły bez marudzenia, bez płaczu ale z górnymi Gabi strasznie się męczy ładne łopaty idą
Madzieńka to ciut daleko
jest ktoś z centrum ??
ehhh u nas nic nie pomogło a piłam nawet napar z liści malin
Tłum ludzi a wcale aż takich promocji nie było a dziewczyny to się z pazurami rzucały na wszystko do tego schodu nie działały i było trzeba wspinać się na górę
na marginesie polecam Wam teraz wyprzedaż w Plazie w carry obkupiłam się w kurtki i bezrękawniki za płaszcz taki zimowy dałam 50 zł a bardzo ładny
u nas dwa pierwsze dolne ząbki wyszły bez marudzenia, bez płaczu ale z górnymi Gabi strasznie się męczy ładne łopaty idą
Madzieńka to ciut daleko
jest ktoś z centrum ??
sex sex sexwięc chyba wtedy czeka mnie wywołanie jeśli oczywiście do czwartku nic się nie wydarzy.........
ehhh u nas nic nie pomogło a piłam nawet napar z liści malin
Ostatnia edycja:
anaconda27
styczniówka2006
Madzienka ładne te buciczki kupiłaś, szkoda ze Maja ma już taką dużą nóżkę
sunday_
Fanka BB :)
My juz po zakupach w plazie i spacerku...ale zimny wiatr wieje...
Jula obkupiona praiwe 2 stowki wydalamale taka przyjemnośc sprawia mi kupowanie jej rzeczy...sobie nic
A co jej jeszcze kupilas?Bo buciki rewelacyjne!!! Dziewczynke to mozna ubierac i ubierac!!!
misia czekaj spokojnie,nie denerwuj sie i zobaczymy co bedzie w czwartek-zawsze to jak juz Cie poloza na oddzial to bedziesz pod kontrola non stop i sie okaze co i jak!A moze to w ogole nagle Cie zaraz zlapie i juz bedzie po wszystkim!
Witam sie z wszystkimi w ten piękny dzien!!!!WIOSNA na calego! Tylko ku..... znowu samochod mi szwankuje!NORMALNIE na zlom z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bede jezdzic teraz do konca umowy samochodem mojego M oby tylko snieg nie padal bo mamy letnie opony!!!!!!!!!Szook! A tak poza tym to moje dziecko przeczylo dzisiaj moja mame dwie godziny na dworze!!!! Taki spacerek sobie zafundowali,ze gdyby nie to ze mu sie pic chcialo to by jeszcze lazil!!!! hehe.....
reklama
hej
przypomnialal sobie ze jesli chodzi o laktacje i problemy z karmieniem to warto jest skorzystac z usług poradni laktacyjnej, babki podobno naprawde pomagaja , o tu jakies adresy i tel są
VIVA MAMMA
Lublin 20- 090
Punkt Informacyjno Laktacyjny
ul. Jaczewskiego 8
(81) 742 52 23 (całą dobę)
Lublin 20-123
Poradnia Zaburzeń Laktacji
ul. Lubartowska 81
(81) 740 90 17 (godz. 7-15)
i 740 42 40,
740 87 87 (godz. 15- 8)
Lublin 20-576
Prywatna Poradnia Laktacyjna
ul. Bursztynowa 14/70
(81) 526 67 53
i 537 43 37 (g.7-15)
Lublin 20-601
Całodobowe Pogotowie Laktacyjne
ul. T. Zana 12/71
(81) 525 20 05 (całą dobę)
Lublin 20-718
Poradnia Laktacyjna
ul. Kraśnicka 100
(81) 537 43 42 (całą dobę)
my po długim spacerku -3godzinki się włóczyłyśmy, teraz musze pomyć gary po obiadku i kawkę zrobic bo padam
milego popołudnia
przypomnialal sobie ze jesli chodzi o laktacje i problemy z karmieniem to warto jest skorzystac z usług poradni laktacyjnej, babki podobno naprawde pomagaja , o tu jakies adresy i tel są
VIVA MAMMA
Lublin 20- 090
Punkt Informacyjno Laktacyjny
ul. Jaczewskiego 8
(81) 742 52 23 (całą dobę)
Lublin 20-123
Poradnia Zaburzeń Laktacji
ul. Lubartowska 81
(81) 740 90 17 (godz. 7-15)
i 740 42 40,
740 87 87 (godz. 15- 8)
Lublin 20-576
Prywatna Poradnia Laktacyjna
ul. Bursztynowa 14/70
(81) 526 67 53
i 537 43 37 (g.7-15)
Lublin 20-601
Całodobowe Pogotowie Laktacyjne
ul. T. Zana 12/71
(81) 525 20 05 (całą dobę)
Lublin 20-718
Poradnia Laktacyjna
ul. Kraśnicka 100
(81) 537 43 42 (całą dobę)
my po długim spacerku -3godzinki się włóczyłyśmy, teraz musze pomyć gary po obiadku i kawkę zrobic bo padam
milego popołudnia