reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam sie z rana słonko swieci odrazu inaczej sie dzien zaczyna
Podreptamy niedlugo na jakis spacer i do apteki bo musze kupic cebion no i cos przeciwbolowego mialam syrop no i zostawilam po nocy na parapecie i ja dosypialam a ten mały urwis wylał i sie w tym bawił rekoma. A jak to sie klei ale teraz kupie jakies czopki bo syropu w nocy nie chce brac i sie denerwuje, a Wy dziewczyny na bol uzywacie bardziej czopka niz syropu??

Ja tez musze umyc okna chcialam aby M wzial wolne on owszem ale bardziej w piatek bo ma juz luzniejszy dzien ale ja dla okien ze spotkanka nie zrezygnuje:-)wiec zrobie to chyba jutro i najwyzej rozloze na 2 dni.
Miłego dzionka:-)

A tak sobie myślę żeby pojechać połazić trochę bo szkoda takiego pięknego dnia w domu przed kompem spędzić :tak::tak::tak:

hmmm może ja się wybiorę dzisiaj do Olimpu:confused:

Marz ja mam czopki z racji tego, że ostatnio H wszystko wypluwał, ale raczej staram się nie nadużywać, na ząbkowanie chyba dwa razy tylko dawaliśmy.

oj kiedyś mi H wapno wylał, masakrycznie to się klei, a najgorzej jak wypluje i cały się tym pozalewa:cool2:

Antuanet zapomniałam, u nas też na ścianach takie piankowe Kubusie, ostatnio H prosiaka stuningował, urwał mu kawałek nogi:sorry2: teraz poluje na firanki jeszcze.

Widziałam fotki ze spotkania we Wrocławiu:-) .... kiedy będzie ten piątek:-)

hej

dziękujemy za życzenia:))

my po sniadanku, hania na razie sie bawi sama, ale chyba na spacerek sie wybiore bo nawet ładna pogoda , no i obiadek trzeba zrobic jakiś... tylko jeszcze musze kawusię wypic, bo jakaś zmeczona jestem od samego rana, przesilenie wiosenne czy co??:):)

ja karmiłam tylko 3 m-ce tylko piersia, potem tylko w nocy do 6 m-ca bo moja hanka ryczala jak cycka widziala, w nocy jadla na spiaco wiec było jej wszystko jedno..no przyszedł taki dzien i nie chciala cycka i już...a ja mleka to miałam tyle ze wkładki laktacyjne nie pomagały i wiecznie mokra chodziłam...a rozmiar to mam wcale nie imponujący bo tylko jakies B:)) ale butli tez nie bardzo hania chciala, ona ekonomiczna jest, malutko je, ale wyniki ma dobre:))

na razie ide na kawkę:))

Podreptamy niedlugo na jakis spacer i do apteki bo musze kupic cebion no i cos przeciwbolowego mialam syrop no i zostawilam po nocy na parapecie i ja dosypialam a ten mały urwis wylał i sie w tym bawił rekoma. A jak to sie klei ale teraz kupie jakies czopki bo syropu w nocy nie chce brac i sie denerwuje, a Wy dziewczyny na bol uzywacie bardziej czopka niz syropu??

No ja nigdy nie używałam czopków ale też nie musiałam bo Maja chorowała raz na rok albo i rzadziej :tak::tak::tak:
Za to teraz jak widzi czopka (a ma problemy z kupką więc nieraz trzeba włożyć) to jest pisk jakby ją ktoś ze skóry obdzierał, ostatnio to aż się bałam ze sąsiedzi przyjdą patrzeć co się dzieje bo darła się w niebo głosy mama proszę nie!!!!!!!!!

Hej witajcie i ja dzisiaj z rana...Jula spi a ja nadrabiam...chyba wybiorę się dzsiaj dla Plazy moze jakas czapeczke i kurteczke kupilabym Julci:-p:-p:-p
My popoludniu jedziemy na kontrole do pediatry bo Jula dalej kaszle...podobno po anginie tak może kasłac 6 tygodni ale wolę żeby ją obejrzała:tak::tak:

Witajcie:-)
sunday śliczny ten rysunek na ścianie, ja jestem maniaczką Puchatka, naszego Kubusia pokój też jest puchatkowy, tyle że dekoracje mamy piankowe, firanki, zasłonki,obrazki, zegar itp rzeczy.
.

My tez lubimy puchatka...pochwal sie swoim pokoikiem:tak::tak::tak:

Nie wiem czy jest poprawa bo ona nie narzekała że ją to uszko boli, ale np. przyuważyłam że łapie się za nie tak jakby jej coś tam zatykało :confused::confused::confused:

Biedna ta Majeczka z tymi swoimi uszkami....

Ja tez musze umyc okna chcialam aby M wzial wolne on owszem ale bardziej w piatek bo ma juz luzniejszy dzien ale ja dla okien ze spotkanka nie zrezygnuje:-)wiec zrobie to chyba jutro i najwyzej rozloze na 2 dni.
Miłego dzionka:-)

Ja jak jest potrzeba uzywam czopków Nurofenu działają natychmiastowo, polecam...mam je zawsze w lodówce
I najważniejsze

Haneczko rośnij zdrowo!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam po ciężkiej nocce - 12 chlebków naprodukować to trzeba mieć zdrowie a wczoraj wieczorem jeszcze na zakupy przed wyjazdem pojechaliśmy z młodymi:baffled:.
Nasza Martus to pewnie niewyspana na spotkanie przyjedzie bo chyba z 5 albo 6 chlebkow musi upiec:-D:-D:-D:-D
No ja myślę,że dla nasze kochane administratorki:-) to by wypadało chlebem i solą na Lubelskiej Ziemi powitać:dry::dry:;-):tak::-D:-D.
no wlasnie tez dopiero zauwazyłam :(

Wszystkiego nalepszego Haniu!!!
Aby cale Twoje życie było tak beztroskie jak ten pierwszy roczek:-)
Dołączam się do życzeń a tu coś od nas
urodziny17.gif
urodziny76.gif

Lecę na spotkaniowy.

cześć dziewczyny
ale ładna pogoda zaraz zmykam z domu.
Dołączam się do życzeń
Hania wszystkiego najlepszego i rośnij zdrowo !!!! :-D:-D:-D
Anaconda to może Majeczce już przeszło.
Antuanet24 nie zazdroszczę takiego weekendu aledobrze ze się skończył.
A gdzie nasza misia może już się zaczęła rozpakowywać. :-):-):-):-)
Ja tez mam takie brudne okna ale chyba sobie odpuszczę ich mycie poproszę M aby coś z tym zrobił.Ok ja uciekam bo muszę załatwić kilka spraw a czas mnie goni.

reklama
Witajcie
Pogoda super, aż chce się żyć!
Co do laktatorów to polecam Medelę elektryczny, jest bezkonkurencyjny i bezawaryjny już przez 17 m-cy:-)
Anaconda27 udanych zakupów! My tak z mężem przeżywaliśmy jak kubuś miał kolki, że sąsiedzi z policją przyjdą, nieraz taki koncert dawał.
marz21 my na gorączkę i ból dajemy IbufenD, dobrze reaguje na niego i nie wypluwa jak inne syropki.
maltanka u nas też zasłonki latają tylko je dopadnie. Te aplikacje piankowe niby wysoko poprzyklejane ale też na okrągło tuning mają ;-) niektórym to już nie wiem czego brakuje:confused:
madzienka udanej wizyty u pediatry.:tak:I oby to nic poważnego.
Kubuś śpi, rosołek nastawiłam, ciasto do pizzy "rośnie" więc chwila na BB:-) Później wybieram się do BF bo muszę kupić małemu body z krótkim rękawem i kaloszki. Nie wiem czy pisałam ale 21.04 wybieramy się na tydzień do Kołobrzegu. Mieliśmy na weekend majowy ale nie znaleźliśmy nic wolnego w pensjonatach i dlatego wcześniej chcę kupić potrzebne rzeczy. Miłego dnia.

Do góry