reklama
no tez mi sie tak wydaje : dla mnie to nawet lepiej, bo u mnie z tych 2 pierwszymi nie mam problemu za to psychologa chetnie posłucham ;-)Senio widzialam zdjecia ze spotkania, tematem chyba bylo chustowanie, w krakowie żywienie, a u nas ma byc z psychologiem dziecięcym???bo nie pamietam
Dzwoniłam do niej w piatek, szykowala sie do imprezy imieninowej męża nie zaglada, bo męza ma w domu i mniej czasu na komp. Wspominalam jej o spotkaniu, ale mówila ze prawdopodobnie do Wawy pojada na kilka dni, wiec sama jeszcze nie wiedziala. Ogólnie strasznie zabiegana, ale niedlugo napewno sie odezwiedawno coś Antuanet do nas nie zaglądała
ja zmykam już spać
dobrej nocki życzę, do jutra
kainkas fajny ten laktator, ten avent to chyba cos ok 200zl kosztuje. Fajnie, ze i Ty bedziesz, super!!! Zebym tylko nie zaspała
Miłej nocki dziewczynki
Ostatnia edycja:
Madzienka no wlasnie tam zajrzałam i chętnie się spotkam bo to w moich okolicach) to bede miała okazję Was w koncu poznać)
Super, już nie moge doczekac się zeby was wszystkie poznać
teraz zmykam poczytac książeczke i spac
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witajcie:-)
sunday śliczny ten rysunek na ścianie, ja jestem maniaczką Puchatka, naszego Kubusia pokój też jest puchatkowy, tyle że dekoracje mamy piankowe, firanki, zasłonki,obrazki, zegar itp rzeczy.
anet15 mój mąż też tak myślał dopóki go nie zostawiłam z mały na cały dzień, jak wróciłam burdel w każdym pokoju, oczywiście jedzenie sobie też trudno odgrzać, więc wolał nie jeść cały dzień. Kubusia na jedzenie do mojej mamy podrzucił, tak więc nie wyobrażam sobie żeby to on szedł na urlop wychowawczy.Dlatego życzę dużo, dużo cierpliwości do męża.
sienio ja Wam zazdroszczę tego snu do 9, ja nie pamiętam kiedy wstałam później niż o 7:30, chyba jak byłam w ciąży;-)
marz21 gratulacje dla syneczka z okazji spotkania z nocniczkiem.
misia2010 życzę szybkiego "rozpakowania" się, oby szybko Ci poszło i jak najszybciej tuliła swoje dzieciątko.
magtkaczyk ja również mogę polecić dr Bartosiewicza, prowadził mi ciąże, robił USG i był przy porodzie, tak więc mogę go polecić bo naprawdę byłam zadowolona.
anaconda27 a jak Majeczka po tym nowym antybiotyku?Jest poprawa?
maltanka a karmisz jeszcze piersią?
kainkas STO LAT DLA HANUSI!
Przepraszam że ostatnio mało piszę ale miałam kryzys z mężem a poza tym co napisałam posta to nie chciał się zatwierdzić Tak jak sienio pisała miałam w sobotę i w niedzielę imieniny męża a co za tym idzie sprzątania przed i po + gotowanie+ Kubuś, któremu wychodzą trójki A więc kumulacja, ale jest już dużo lepiej. Co do spotkania to niestety ja odpadam, muszę w piątek rano być w Warszawie.Żałuję że nie mogę przyjść, ale niestety siły wyższe...
Dzisiaj cały dzień zabiegany, a to spacer, a to na targu byliśmy spodnie wymienić, później w kościele na rekolekcjach, a wieczorem jeszcze w Plazie z M. Mam nadzieję ze mi się zatwierdzi bo chyba wyrzucę kompa przez okno! Miłych snów Wam życzę.
sunday śliczny ten rysunek na ścianie, ja jestem maniaczką Puchatka, naszego Kubusia pokój też jest puchatkowy, tyle że dekoracje mamy piankowe, firanki, zasłonki,obrazki, zegar itp rzeczy.
anet15 mój mąż też tak myślał dopóki go nie zostawiłam z mały na cały dzień, jak wróciłam burdel w każdym pokoju, oczywiście jedzenie sobie też trudno odgrzać, więc wolał nie jeść cały dzień. Kubusia na jedzenie do mojej mamy podrzucił, tak więc nie wyobrażam sobie żeby to on szedł na urlop wychowawczy.Dlatego życzę dużo, dużo cierpliwości do męża.
sienio ja Wam zazdroszczę tego snu do 9, ja nie pamiętam kiedy wstałam później niż o 7:30, chyba jak byłam w ciąży;-)
marz21 gratulacje dla syneczka z okazji spotkania z nocniczkiem.
misia2010 życzę szybkiego "rozpakowania" się, oby szybko Ci poszło i jak najszybciej tuliła swoje dzieciątko.
magtkaczyk ja również mogę polecić dr Bartosiewicza, prowadził mi ciąże, robił USG i był przy porodzie, tak więc mogę go polecić bo naprawdę byłam zadowolona.
kainkas STO LAT DLA HANUSI!
Przepraszam że ostatnio mało piszę ale miałam kryzys z mężem a poza tym co napisałam posta to nie chciał się zatwierdzić Tak jak sienio pisała miałam w sobotę i w niedzielę imieniny męża a co za tym idzie sprzątania przed i po + gotowanie+ Kubuś, któremu wychodzą trójki A więc kumulacja, ale jest już dużo lepiej. Co do spotkania to niestety ja odpadam, muszę w piątek rano być w Warszawie.Żałuję że nie mogę przyjść, ale niestety siły wyższe...
Dzisiaj cały dzień zabiegany, a to spacer, a to na targu byliśmy spodnie wymienić, później w kościele na rekolekcjach, a wieczorem jeszcze w Plazie z M. Mam nadzieję ze mi się zatwierdzi bo chyba wyrzucę kompa przez okno! Miłych snów Wam życzę.
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam z rana chyba pierwsza dzis jestem:-)
móje maleństwo po wczorajszym dniu spało w nocy jak zabite, zasną po 20 to sie o 3 obudził potem o 5 i o 6 a eraz jeszcze dosypia, wymęczył sie bidulek.
Antuanet dobry pomysł z zostawieniem dziecka z mężem mój do wczoraj te nie wiedza=iał ile to pracy, ale mały dał nam tak popalić że małz padł ze zmęczenia wcześniej niż ja
ale miałas zabiegany weekend
Kainkas spóżnione życzenia dla dla , dużo uśmiechów i słoneczka każdego dnia
laktator mam taki sam tylko lovi, ale nie używam wiec nie wiem czy dobry
pogoda się poprawiła, zowu jest ładne słoeczko oby tak przez cały dzień
móje maleństwo po wczorajszym dniu spało w nocy jak zabite, zasną po 20 to sie o 3 obudził potem o 5 i o 6 a eraz jeszcze dosypia, wymęczył sie bidulek.
Antuanet dobry pomysł z zostawieniem dziecka z mężem mój do wczoraj te nie wiedza=iał ile to pracy, ale mały dał nam tak popalić że małz padł ze zmęczenia wcześniej niż ja
ale miałas zabiegany weekend
Kainkas spóżnione życzenia dla dla , dużo uśmiechów i słoneczka każdego dnia
laktator mam taki sam tylko lovi, ale nie używam wiec nie wiem czy dobry
pogoda się poprawiła, zowu jest ładne słoeczko oby tak przez cały dzień
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana :-):-):-)
I dobrze że te okna wczoraj pomyłam bo dzisiaj piękne słonko i nic by z tego nie wyszło bo w szyby od rana świeci, ale piękny dzień się zapowiada, może do centrum się przejadę z tego wszystkiego
Pisałyście o laktatorach więc ja bardzo polecam taki na akumulatorek, pięknie i dużo odciąga w szybkim czasie no i zwiększa laktację, ja swój na allegro już opyliłam ale jak będę jeszcze w ciąży to znowu taki sobie kupię
Do Wawrzeckiej ja też chodziłam tylko już po porodzie jak się do lubelskiego przeprowadziłam
Faktycznie musiało być bardzo fajnie
To bardzo fajnie, może mi pomoże na wstrzymywanie Majowych kupek
Nie wiem czy jest poprawa bo ona nie narzekała że ją to uszko boli, ale np. przyuważyłam że łapie się za nie tak jakby jej coś tam zatykało
I dobrze że te okna wczoraj pomyłam bo dzisiaj piękne słonko i nic by z tego nie wyszło bo w szyby od rana świeci, ale piękny dzień się zapowiada, może do centrum się przejadę z tego wszystkiego
Pisałyście o laktatorach więc ja bardzo polecam taki na akumulatorek, pięknie i dużo odciąga w szybkim czasie no i zwiększa laktację, ja swój na allegro już opyliłam ale jak będę jeszcze w ciąży to znowu taki sobie kupię
Z druga ciążą będę chodziła do dr Wawrzyckiej zrobiła na mnie dobre wrażenie jak byłam w szpitalu. Z resztą moja bratowa polecała mi ją jak tylko zaszłam w ciążę i żałuję że do niej nie przeszłam ale było minęło cieszę się że w szpitalu trafiłam na prawdziwych profesjonalistów
Do Wawrzeckiej ja też chodziłam tylko już po porodzie jak się do lubelskiego przeprowadziłam
Obejrzalam sobie zdjecia ze spotkania dziewczyn z Bialegostoku i już nie moge sie doczekac Po spotkaniu w Białymstoku
Milego wieczorku
Faktycznie musiało być bardzo fajnie
no właśnie podobno ma być psycholog dziecięcy
To bardzo fajnie, może mi pomoże na wstrzymywanie Majowych kupek
Nie wiem czy jest poprawa bo ona nie narzekała że ją to uszko boli, ale np. przyuważyłam że łapie się za nie tak jakby jej coś tam zatykało
reklama
maltanka
Fanka BB :)
nie ja karmiłam 10,5 miesiąca.
Antuanet to sporo biegania miałaś.
kainkas STO LAT DLA HANECZKI!!!
Witajcie!
ale mamy dzisiaj ładne słoneczko, ja z kawką przed komputerem, a niedługo pewnie wyjdziemy gdzieś połazić:-)
kurczę ja też muszę okna umyć, może dzisiaj chociaż jedno zrobię
Ananconda za czym do centrum idziesz? kurczę ja muszę gdzieś za butami połazić.