reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka mój mały tez ciekawy swiata i chce na trawe a tam tak samo g.. na g... a mnie szlak trafia az sie niedobrze robi:no:
Mandziula no wiało ale witr byl dosyc przyjemny takze dziecko zabezpiecz w wozku i wychodz przynajmniej na chcwile. Ja w tamtym roku z malym chodzilam bardzo duzo w gorsza pogode bo praktycznie kazdy wozekma taka mozliwosc obudowania dziecka ze zastanawialam sie czy jakies powietrze wogole do niego dochodzi chwilami:-D

dzisiaj na spacerze widzialam chłopca troszke starszeo od mojego byl w samym swetrze spodenkach i bez czapki moim zdaniem lekka przesada wialo a on biegal w najlepsze rodzice tez byli rozebrani jak wiosna to wiosna:-)

my dzisiaj rano do kosciolka potem obiadek i tradycyjne wycieczka polaczona z drzemka Mateusza. I tak dojechalismy do kazimierza i troche pospacerowlismy i fotek narobilismy wkoncu bo dlugo zapomnielismy cos o aparacie. Takze dzien zaliczam do udanych.
Ide kapac Mateusza bo M wybyl do myjni a poza tym walczy z choroba wiec wieczorne rytuły przejełam ja.

reklama
Witam niedzielnie:happy2:
Wczoraj casu nie mialam zeby zajzec nawet,sprzatanie,pranie i Karola marudzaca na maxa-kurcze znow zeby mecza,czy jak:sorry2:
A jeszcze po poludniu zabawe mialam ze swinka,bo cwiartke maz przywiozl od mamy...no i trzeba to bylo poskladac w zamrazarke,zeszlo mi do pozna:tak:
A od dzis jeszcze rekolekcje sie zaczely u nas w parafii,i jakos trzeba bedzie na wymiane z tesciowa, z Karolina zostac,no bo na meza to nie licze:baffled:
znow jakies fochy ma-ja juz nie wiem co i jak mam robic zeby dobrze bylo:-(...moze to cos ze mna nie tak,bo on tach chyba mysli,ze do niczego sie nie nadaje-no to po co ze mna sie zenil:wściekła/y:
no i sobie popisalam-marudek sie drze....:sorry2:

Witajcie:-) - korzystając z Dnia Wagarowicza razem z opiekunką roku urwaliśmy się z zajęć i jestem - normalnie do 19-ej zajęcia bym miała:wściekła/y::baffled:. U nas mała zmiana planów bo M wyjeżdża w czwartek a nie jutro:tak:.

Marta to masz dodatkowe 3 dni z M.
A co Ty teraz studiujesz? jejku zgubiłam się już, kursy itp. kobito kiedy Ty masz na to czas? podziwiam:-)

BTW to masz teraz kolorową toaletę.

po chomikach chcaiłam fretkę ale małż nie pozwolił, śmieje się że teraz mam dziecko to nie potrzebuje zwierzątka:tak::tak::tak:

ja miałam w domu chomiki, papugi -tylko to cholerstwo wstaje o 4.00 rano i się drze, nie polecam:no: teraz mam małża:-)

Mialam ochote zdjecie zrobic i wyslac gdzieś np. do kuriera:-p

ja też miałam taką ochotę. dobrze, że rozliczenie w końcu zrobione:tak:

znow jakies fochy ma-ja juz nie wiem co i jak mam robic zeby dobrze bylo:-(...moze to cos ze mna nie tak,bo on tach chyba mysli,ze do niczego sie nie nadaje-no to po co ze mna sie zenil:wściekła/y:
no i sobie popisalam-marudek sie drze....:sorry2:

anet tulaski Ty to się masz z tym M. Weź go na rozmowę i łopatologicznie wytłumacz co Ci nie pasuje. Z facetami się nie da inaczej. Tylko Łopatologia stosowana.

marz pochwal się fotkami czekamy:-):tak:

kupiłam dzisiaj H buciki na wiosnę, tak się ciepło zrobił, że w zimowych pociła mu się nóżka już. Chciałam kupić z firmy "Bartuś" w Galerii Orkana mają sklep i na zimę H miał takie. Ale ceny mają kosmiczne po 150 zł:szok: kupiliśmy w końcu w CCC troszkę tańsze.

to macie teraz prywatny cmentarz:-phmm mam nadzieję, ze nie zostawil żony z dziećmi :-p;-)
Żony zostawił i to nawet 4:-p;-):tak::-D:-D.
Maltanka, robię teraz studium: technik bhp:nerd::tak:.Teść śmieje się,że będę miała więcej wyuczonych zawodów niż papież języków zna:-p:tak::-D:-D.
Tak żeście krówką nęciły,że kupiłam i upiekłam:tak::tak::-).
Dziwactwa Olka końca nie mają :eek:. W piątek rano Olek coś się nafochał i dostał burę ode mnie,poszedł do kuchni,siadł po turecku na taborecie, ręce na bok,kciuki w obu rękach złączone z palcami wskazującymi i mruczy pod nosem:baffled::tak: - jak jakiś jogin z zakonu Xia-olin:tak::-D:-D.

Hello :-):-):-)
Ja już w domku, Maja śpi bo jutro rano do przedszkola musi wstać i ja też zaraz się kładę bo i mnie poranna pobudka czeka :szok::szok:

Napisalam do Was i gdzieś mi to wcieło:szok::szok::szok:

Witajcie ja dzisiaj cały dzień zalatana, mam jednak nadzieje ze nastepny weekend bedziemy juz w trójkę:tak::tak::tak:

kupiłam dzisiaj H buciki na wiosnę, tak się ciepło zrobił, że w zimowych pociła mu się nóżka już. Chciałam kupić z firmy "Bartuś" w Galerii Orkana mają sklep i na zimę H miał takie. Ale ceny mają kosmiczne po 150 zł:szok: kupiliśmy w końcu w CCC troszkę tańsze.

Maltanka
pokaż buciki - czekam na fotkę albo linka do strony ccc, ja tez szukam jakiś dla Julci

Dziwactwa Olka końca nie mają :eek:. W piątek rano Olek coś się nafochał i dostał burę ode mnie,poszedł do kuchni,siadł po turecku na taborecie, ręce na bok,kciuki w obu rękach złączone z palcami wskazującymi i mruczy pod nosem:baffled::tak: - jak jakiś jogin z zakonu Xia-olin:tak::-D:-D.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hello :-):-):-)
Ja już w domku, Maja śpi bo jutro rano do przedszkola musi wstać i ja też zaraz się kładę bo i mnie poranna pobudka czeka :szok::szok:

Slodkich snow

Maltanka napisz ile kosztowaly i czy butki sa skorzane. Ja tez sie nosze z zamiarem kupna juz sobie jedne ubatrzylam ale ciekawa jestem co jeszcze w innych sklepach proponuja a nie mam kiedy pojechac.
Anet nie obwiniaj sie za problemy w malzenstwie dajesz z siebie wszystko i tak na prawde bardzo duzo jest na twojej glowie dom, kuchnia i opieka nad dziecmi, a malzenstwo to nie praca dla meza tylko jakas wspolpraca i pomoc wzajemna. Takze nie zadreczaj sie i pogadaj szcerze i oczekuj tego od meza aby ci powiedzial o co mu chodzi.
Marta ja tez sie czasem zastanawiam skad ty na to wszystko bierzesz siły i checi

Zapomnialam wspomniec ze rano znalazlam przyczyne ciezkiej nocy Mateusza czyli prawa dolna dwójka. Biedny w sumie nie płakal ale tak sie meczyl i wiercil ze mialam juz mu dac Panadol i zaluje ze teo nie zrobilam ale i tak dzielnie znosi to zabkowanie:-)
Kilka najswiezszych fotek

reklama
Do góry