reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej e-kolezanki
Wpadłam tylko z jednym pytankiem
Czy któras z Was uzywa pampersow w rozm4.Kupilam za duzo paczek mam jedna do odsprzedania. Płaciłam za nia 39,90 oczywiscie JumboPack.
Miłej niedzielki życze

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie niedzielnie,
rano lało:-(ale teraz piękne słoneczko:-)życzę wszystkim udanej niedzieli i niedzielnych spacerków:tak::tak::tak:do usłyszenia wieczorem.

Maltanka szkoda ze was nie będzie na naszym spotkaniu :-:)-(

no ja też żałuję:-:)-:)-(

a nam też udało sie wyjśc na apacerek, całą godzinkę ailiśmy w tą i z powrotem po kawałku trawy bo bloto straszne narazie mamy i nie da się dalej wybrać:sorry2::sorry2:, mały potem troche pomarudił i teraz sobie śpi,

mandziula no to super, że udało się wyjść z małym trochę pooddychał świerzym powietrzem:tak:

Co do odpowiedzi dopiero w piatek to musisz pytac Bestyji....

A Wy taxi nie poruszacie się z H???:szok::szok::szok:my jak trzeba gdzieś podjechac a samochodu nie bierzemy z wiadomych względow:-p jeżdzimy taxi....

Madzienka:
1. zaraz napiszę PW
2.nie, taxi raczej nie mają fotelików, bałabym się ryzykować i wozić małego na kolanach:sorry2:jak gdzieś jedziemy to samochodem, jak coś to ja wracam, ale z m to jakoś pewniej się czuje.

No wiadomo, że własny wnuczuś jest idealny, a reszta dzieci to łobuzy i dranie:no::no::no:ale weź zwróć takiej babci uwagę, to jeszcze Ci powie do słuchu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ech, szkoda słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sytuacja z wczoraj:

stoję sobie z H na chodniku koło ławki, na ławce siedzi jakiś tatuś z dzidziem w wózku, dzidzia śpi. Słyszę dalej idzie jakieś małżeństwo z dziewczynką, ta dziewczynka drze się jak by ją ze skóry obdzierali, chyba nie chciała iść do domu:sorry2: doszli do tej ławki dziecko piłuje dalej, mamusia siada na ławce obok tego drugiego wózka i siedzi zadowolona, dziewczynka się drze, ten tatuś wstał i poszedł. Nosz co za bezmyślność, zamiast zabrać to dziecko na ręce i odejść dalej to siada bab na ławce gdzie dziecko śpi, a jej się drze przy tym wózku:angry::angry::angry: ja bym zwróciła uwagę na miejscu tego faceta:dry:

Czy któras z Was uzywa pampersow w rozm4.Kupilam za duzo paczek mam jedna do odsprzedania. Płaciłam za nia 39,90 oczywiscie JumboPack.

:no: my już 4+ używamy

Witam niedzielnie!

rano myślałam, że czeka nas siedzenie w domu, a tu proszę takie ładne słoneczko. Byliśmy na krótkim spacerku już, a teraz mały śpi. Powtórze się, ale tak mnie denerwują te klocki psie nastawiane wszędzie, że szok. Dziecko chce wszędzie wejść, poznaje świat, a tu gów** na gów**:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

misia a co Ty jeszcze tu robisz?:confused: że tak powiem WOOOOOON NA PORODÓWKĘ!!!!!!:-)

miłej niedzieli

Witajcie:-) - korzystając z Dnia Wagarowicza razem z opiekunką roku urwaliśmy się z zajęć i jestem - normalnie do 19-ej zajęcia bym miała:wściekła/y::baffled:. U nas mała zmiana planów bo M wyjeżdża w czwartek a nie jutro:tak:.
Hello :-):-):-)
Wpadam tylko na chwilkę poczytać was i pochwalić że Maja dostała od babci 100zł tak więc nowa zabawka będzie :-D:-D
Ale babcia miała gest:szok::tak::cool::cool:. Ja ostatnio teściowi przygadałam,bo Olek dostał od nich 50zł na urodziny z przeznaczeniem na zakup adidasków na wiosnę a od teściowej siorki M 100zł:tak::-p.
witajcie jestem lubelska mama 3 miesiecznej Nadii... czy moge dolaczyc???
Witam i zapraszam do pisania.
Wczoraj miałam przymusowy pogrzeb - nasz Gwizduś bojownik odpłynął:-:)-(. Najbardziej zaskoczyła mnie postawa Olka bo nie widział:no: jak spuszczałam w toalecie bo był u teściów - na klapie od sedesu długopisem napisał po swojemu nekrolog - "Gwizduś żył lat 44" :nerd: i serduszko narysował:tak::-(, postawił doniczkę z fiołkami i obrazek z MB Fatimską ze ściany zdjął i też postawił:tak:.
Miłej niedzieli babeczki.

Marta, ja ne wiem no żeby to tak na wagary chodzić:dry::dry: i zajęcia opuszczać oj nie ładnie nie ładnie....

a deskę to teraz macie fajną, Olkowi pewnie smutno z powodu rybki:tak::tak: ja miałam bojownika Nobla, niestety tez odszedł, jego miejsce zajęła zgraja chomików (strasznie szybko sie rozmnażały) po chomikach chcaiłam fretkę ale małż nie pozwolił, śmieje się że teraz mam dziecko to nie potrzebuje zwierzątka:tak::tak::tak:

i małżem sie naciesz:tak::tak:

maltakna to się ta baba na spacerku popisała bystrościa umysłu, ciekawe jak by się czuła jak by to ona była na miejscu tego faceta;-)
u nas dziś ze spacerku nici bo strasznie wiatr wieje ( tak juz jest jak się na wygwidowie mieszka:-):-D:-D:-D) może juteo sie uda,

miłej niedzieli życzę

reklama
stoję sobie z H na chodniku koło ławki, na ławce siedzi jakiś tatuś z dzidziem w wózku, dzidzia śpi. Słyszę dalej idzie jakieś małżeństwo z dziewczynką, ta dziewczynka drze się jak by ją ze skóry obdzierali, chyba nie chciała iść do domu:sorry2: doszli do tej ławki dziecko piłuje dalej, mamusia siada na ławce obok tego drugiego wózka i siedzi zadowolona, dziewczynka się drze, ten tatuś wstał i poszedł. Nosz co za bezmyślność, zamiast zabrać to dziecko na ręce i odejść dalej to siada bab na ławce gdzie dziecko śpi, a jej się drze przy tym wózku:angry::angry::angry: ja bym zwróciła uwagę na miejscu tego faceta:dry:
Powtórze się, ale tak mnie denerwują te klocki psie nastawiane wszędzie, że szok. Dziecko chce wszędzie wejść, poznaje świat, a tu gów** na gów**:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
musisz sie uzbroić w cierpliwość, takie sytuacje to norma:wściekła/y: dzieci jeszcze rozumiem, bo musza sie jeszcze nauczyc, ale takie niereformowalne matki i babki...:wściekła/y::wściekła/y: a co do psich odpadków, to powiem Wam, ze jak zaraz po tych roztopach poszlam do sklepu to normalnie nie dalo sie isc chodnikiem, co chwila psie g...o:wściekła/y::wściekła/y:Mialam ochote zdjecie zrobic i wyslac gdzieś np. do kuriera:-p

Wczoraj miałam przymusowy pogrzeb - nasz Gwizduś bojownik odpłynął:-:)-(. Najbardziej zaskoczyła mnie postawa Olka bo nie widział:no: jak spuszczałam w toalecie bo był u teściów - na klapie od sedesu długopisem napisał po swojemu nekrolog - "Gwizduś żył lat 44" :nerd: i serduszko narysował:tak::-(, postawił doniczkę z fiołkami i obrazek z MB Fatimską ze ściany zdjął i też postawił:tak:.
Miłej niedzieli babeczki.
to macie teraz prywatny cmentarz:-phmm mam nadzieję, ze nie zostawil żony z dziećmi :-p;-)
Witajcie
Ja caly dzien spedzilam nad tym nieszczesnym rozliczeniem, ale na szczescie jakos poszlo i skończylam:-)

Ostatnia edycja:
Do góry