reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie ja juz oczywiście po odwiedzinach w szpitalu, Pawłowi nic nie powiedziałam tylko zabrałam Julę i zrobiłysmy tacie a-kuku w drzwiach:-D:-D:-DPaweł wyglądał tak:szok::szok::szok: a Jula jakby go troszkę nie poznała:shocked2::shocked2::shocked2:ale chwilke i juz siedziała na nim wtulona
Pozwiedzala troszkę oddzial, a my chwilke pogadalismy...jego nozka juz coraz lepiej, wiec mam nadzieje ze na nastepny weekend bede miala go w domu:tak::tak::tak:

Anaconda
bądź dzielna, na pewno przetrzymasz odwiedzimy u teściowej....;-)

Dziewczyny które zadeklarowały swoja obecność w piątek w Bugi proszę o potwierdzenie na wątku spotkaniowym......a może któraś zmieniła zdanie i dołączy do nas, także czekamy będzie nam bardzo miło:tak:

Maltanka
co z Wami???Spotkamy sie???

reklama
Witajcie ja juz oczywiście po odwiedzinach w szpitalu, Pawłowi nic nie powiedziałam tylko zabrałam Julę i zrobiłysmy tacie a-kuku w drzwiach:-D:-D:-DPaweł wyglądał tak:szok::szok::szok: a Jula jakby go troszkę nie poznała:shocked2::shocked2::shocked2:ale chwilke i juz siedziała na nim wtulona

Wyobrazam sobie jak musialo byc mu milo super grunt to robic sobie na kazdym kroku przyjemnosci i myslec o druiej osobie to bardzo dobrze robi dla zwiazku:-)

A my dzisiaj nocke spedzilismy sami i byla cisza rano wiec maly pospal a ja przy nim do 8.40:szok:dawno tak nie bylo. Bylo oczywiscie o 6 mleczko i dalej lu lu a ze wczoraj ogladalam film do 1 to balam sie o moja ranno pobudke
Teraz maly znowu spi ja zrobilam pulpeciki w sosie na spacerku bylismy 2,5godz razem z zakupami i jest suer na dworze no tylko ten wiatr. Jak go zabieralam do domu to bylo mu malo i zrobiol mi mala awanture ale szybko mu przeszlo.
Milej sobotki Wam zycze

My też bylysmy 2,5 godz na dworze, juz nie pamietam kiedy na tak dlugo wyszlysmy. Na placu zabaw "otwarcie sezonu":-D:-D Julka tak sie wybiegala, ze ledwo do domku dotarla:-p Jak zwykle nie obylo sie, zeby ktos mnie nie poirytował:-D:-D Jedno dziecko nosilo piasek i sypalo wszedzie tam gdzie mozna usiasc, na laweczki, na ślizgawke, na siedzenia huśtawek, po jakims czasie dolaczyly inne dzieci... a babcia która z nim byla uwage zwracała wszystkim tym dziecion a wnuczuś ok może sypac...normalnie... Nic trzeba sie przyzwyczaic i przygotowac do sezonu:-D:-D

madzienka super niespodzianka:-) P moze być dumny, ze ma taka świetna żonkę.
marz też oglądałam ten film :)

Hello :-):-):-)
Wpadam tylko na chwilkę poczytać was i pochwalić że Maja dostała od babci 100zł tak więc nowa zabawka będzie :-D:-D

Witajcie!

My dzisiaj też prawie cały dzień na dworku, tylko ten wiatr trochę przeszkadzał. Jeźdzliśµy też do BF za czapeczką cieńszą dla H i na myjnię. Jakiś kr*** ociapał nam cały bok samochodu błotem:wściekła/y: u nas na parkingu są 4 miejsca które są w błocie i tam się zakopują, co za idiotyzm, przecież widzi gdzie są takie paski betonowe żeby nie umieć trafić na nie tylko w błoto wjeżdżać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na myjni kolejka że hej. w końcu zrezygnowaliśmy.

Anaconda no to super prezent będzie.

Maltanka co z Wami???Spotkamy sie???

Madzienka a do kiedy musisz mieć potwierdzenie? Ja raczej odpadam, :no:nie mam czym dojechać, chyba że M mi zostawi samochód co raczej jest niemożliwe, po za tym źle mi jeździć takim kolosem.

ja tak na szybko, później zajrzę jak mały pójdzie spać.

Madzienka a do kiedy musisz mieć potwierdzenie? Ja raczej odpadam, :no:nie mam czym dojechać, chyba że M mi zostawi samochód co raczej jest niemożliwe, po za tym źle mi jeździć takim kolosem.

Nie mam jakiejs konkretnej daty.....

Anaconda a jak Ty z Maja bedziesz jechala-pamietam że ostatnio taxi przyjechałyscie, moze razem z Maltanka taxi wybierzecie się zawsze taniej.....
Fajnie byloby sie spotkac.....

Miejsc parkingowych jest tam duzo wiec o parkowanie swoim duzym autkiem nie musisz sie martwic....

ja niedawno wrocilam z reala...nieiwle kupilam a ponad 150zl zapłaciłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anaconda przynajmniej mai oplacało sie pojechac:-D:-D:-D

Madzienka taxi raczej odpada, bo chyba nie mają fotelików dla takich dzieci:no:

ja o parkowanie się nie boję tylko w ogóle ostatnio mało jeżdżę, pewnie będę wiedziała dopiero w czwartek, a na 100% w piątek rano jak będę miała samochód pod blokiem, a M w pracy, ale raczej nie nastawiam się:-(

a co tu tak pusto dzisiaj?

reklama
Do góry