reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Oj Kochana raczej nie bo ja tam pracuje do 1kwietnia tylko wiec odpada,ale moze jeszcze w marcu bo przecie dzisiaj juz cieplej jest to moze akurat!!!:-)
Przykro mi, myslalam, ze moze jednak zmienia zdanie :(
anaconda to ja nie wiem jak to jest dokladnie, ale chodzilo tam kilkoro dzieci moich znajomych własnie w wieku Julki :) jakkolwiek bedzie przezyjemy :)

sienio skladaj dokumenty, liczy sie tak zeby mialo w momencie przyjecia 2,7mc. Tam jest jedna grupa 3 latkow ale druga 3,5-4-5 (ale oni mowia na nia 4-5).Masz duze szanse na przyjecie!!!!Mowie Ci skladaj!

Witajcie ja dopiero mam chwilke wrocilam od P ze szpitala...my nadal same
P nie wypuścili ze szpitala moze pod koniec następnego tygodnia.....:blink::blink::blink:

Na razie chyba nie dam rady Was przeczytac bo widze że produkcja nizła dzisiaj byla, może wieczorkiem....

Wczoraj bylam na pazurkach wiec sie pochwale...
To moje nowe pazurki

sienio skladaj dokumenty, liczy sie tak zeby mialo w momencie przyjecia 2,7mc. Tam jest jedna grupa 3 latkow ale druga 3,5-4-5 (ale oni mowia na nia 4-5).Masz duze szanse na przyjecie!!!!Mowie Ci skladaj!
Dzieki wielkie za pocieszenie i rade :) Humor mi poprawilas, bo juz myslalam ze to bez sensu. Jeszcze raz wielkie dzieki

madzienka śliczne pazurki :):) ważne, zeby na swieta wyszedl do domku :) rzymamy kciuki :)

Ostatnia edycja:
Witam sie wieczorowo
Mateusz spi M pojechal do włodawy na noc bo jutro z samego rana chce zmieniac kola w samochodzie a poza tym jakies chorobsko mu sie przypaletalo moze przez noc wydobrzeje. A ja posprzatalam chalupke pomylam podlogi i teraz tylko fajnie pachnie swiazoscia uwielbiam to:-D
Bylismy tez ok 19 po chlebek i mowie wam mialam wrazenie ze wieczor byl przyjemniejszy niz dzien zero wiatru tak swiezo ze zaczne chyba tez chodzic na dwor jak juz nawe bedzie ciemnawo.
Madzienka super paznokcie, duzo zdrowka dla M a jak psychicznie sie czuje nie wysiada troche bo wiadomo klimat szpitalny nie nastraja optymizmem.
Anaconda jak krówka??

reklama

Anet bo mąż za długo w domu siedzi i dlatego się sprzeczacie, wygoń go do pracy to od razu będzie lepiej :tak::tak:;-);-)

anet anaconda ma racje za długo siedzi w domu i nie ma zajęcia, niech tylko wróci do pracy to będzie lepiej

Anet moj M pracuje i tez sie troche poroznilam to sobie wyobrazam co by bylo gdyby byl tyle na zwolnieniu:-)
Wlasnie dziewczyny,ja wiem o tym, ze to przez to siedzenie w domu te klotnie:baffled:,a przewaznie o jedzenie chodzi....zwariuje jeszcze troche....on wcale kanapek jesc nie chce:dry:
Wyjeli mu tego druta z palca,nawet dostal go na pamiatke:-D
Znow mu rozkroili palca i ma calego zabandarzowanego,smieje sie ze kukielke ma teraz i Karolinie teatrzyk moze robic....hi,hi....
anet bo to tak jest jak chłop siedzi w domu za długo, nudzi się. Ja lubię jak mój siedzi w domu to trochę się małym zajmie byle nie za długo oczywiści- mam wtedy mniej czasu na BB:-p:-p:-p
To masz dobrze,ze malym sie zajmie...moj nie bardzo sie rwie do tego:sorry2:...nawet jeszcze pieluchy nigdy nie zmienil,no bo mama jest od tego:baffled:
A w domu to nie siedzi caly czas,cos tam dlubie w garazu(bo my na wsi mieszkamy),on wlasnie nie lubi siedziec w domu bezczynnie,niby dobrze,tylko ja nigdy nie wiem kiedy on przyjdzie na jedzenie i tak czekaj na hrabiego:confused:
Moja krówka już się chłodzi w lodówce a mi zaraz język do tyłka przyrośnie z łakomstwa :szok::szok::szok:
Gina jakoś przeżyłam, ale niestety znowu mam zakażenie bakteryjne, kurcze mi to co chwila to zakażenie się wdaje :baffled::baffled: także cytologia nie zrobiona tylko trzeba się wyleczyć najpierw :baffled::baffled:
ja tez jakoś czasu na komputer nie mam jak mój w domu :cool::cool::cool:
zaraz po Majkę mykam a potem to już w domku posiedzimy sobie :tak::tak:
A jeszcze jedno - piękną wiosnę czuć w powietrzu :tak::tak::tak:
Oj,zjadla bym tez ciacha...:-D
A zakazenie bakteryjne tez czesto mnie dopada,niestety,a po antybiotyku,to juz na mur beton:dry:
P nie wypuścili ze szpitala moze pod koniec następnego tygodnia.....:blink::blink::blink:

Na razie chyba nie dam rady Was przeczytac bo widze że produkcja nizła dzisiaj byla, może wieczorkiem....

Wczoraj bylam na pazurkach wiec sie pochwale...
To moje nowe pazurki
Pazurki sliczne...a produkcje to rzeczywiscie dzis zrobily kobietki niezla...hi,hi....ledwo nadrobilam:szok:
Szkoda ze meza nie poscili do domu.....ale juz blizej jak dalej:happy2:

Moje panny juz w lozkach,tzn.Karolina spi juz dawno,a Gosia oglada znow jakis film-bajke na Polsacie:happy2:
No a ja na necie siedze,zamiast cos porobic...eh.....ale jak to tak wciaga:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry