Anet bo mąż za długo w domu siedzi i dlatego się sprzeczacie, wygoń go do pracy to od razu będzie lepiej ;-);-)
anet anaconda ma racje za długo siedzi w domu i nie ma zajęcia, niech tylko wróci do pracy to będzie lepiej
Anet moj M pracuje i tez sie troche poroznilam to sobie wyobrazam co by bylo gdyby byl tyle na zwolnieniu:-)
Wlasnie dziewczyny,ja wiem o tym, ze to przez to siedzenie w domu te klotnie
,a przewaznie o jedzenie chodzi....zwariuje jeszcze troche....on wcale kanapek jesc nie chce
Wyjeli mu tego druta z palca,nawet dostal go na pamiatke
Znow mu rozkroili palca i ma calego zabandarzowanego,smieje sie ze kukielke ma teraz i Karolinie teatrzyk moze robic....hi,hi....
To masz dobrze,ze malym sie zajmie...moj nie bardzo sie rwie do tego
...nawet jeszcze pieluchy nigdy nie zmienil,no bo mama jest od tego
A w domu to nie siedzi caly czas,cos tam dlubie w garazu(bo my na wsi mieszkamy),on wlasnie nie lubi siedziec w domu bezczynnie,niby dobrze,tylko ja nigdy nie wiem kiedy on przyjdzie na jedzenie i tak czekaj na hrabiego
Moja krówka już się chłodzi w lodówce a mi zaraz język do tyłka przyrośnie z łakomstwa
Gina jakoś przeżyłam, ale niestety znowu mam zakażenie bakteryjne, kurcze mi to co chwila to zakażenie się wdaje także cytologia nie zrobiona tylko trzeba się wyleczyć najpierw
ja tez jakoś czasu na komputer nie mam jak mój w domu
zaraz po Majkę mykam a potem to już w domku posiedzimy sobie
A jeszcze jedno - piękną wiosnę czuć w powietrzu
Oj,zjadla bym tez ciacha...
A zakazenie bakteryjne tez czesto mnie dopada,niestety,a po antybiotyku,to juz na mur beton
P nie wypuścili ze szpitala moze pod koniec następnego tygodnia.....
Na razie chyba nie dam rady Was przeczytac bo widze że produkcja nizła dzisiaj byla, może wieczorkiem....
Wczoraj bylam na pazurkach wiec sie pochwale...
To moje nowe pazurki
Pazurki sliczne...a produkcje to rzeczywiscie dzis zrobily kobietki niezla...hi,hi....ledwo nadrobilam
Szkoda ze meza nie poscili do domu.....ale juz blizej jak dalej
Moje panny juz w lozkach,tzn.Karolina spi juz dawno,a Gosia oglada znow jakis film-bajke na Polsacie
No a ja na necie siedze,zamiast cos porobic...eh.....ale jak to tak wciaga