reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja tez tak mam, czesto cos lapie, i tez mam przelozona cytologie. Ja to jakos mam wrazenie ze tylko zaleczam problem a nie tak do konca i zwonu za jakis czas cos podobnego przylazi.

Wiesz mi to się wydaje że u mnie to wina nadżerki, którą mam a której nie chce mi usunąć ginekolog bo mówi że poczeka aż drugie dziecko urodzę :cool::cool::cool:

:
Byłysmy z J w przedszkolu, u nas zapisy do 1 kwietnia dopiero, po dzisiejszej wizycie wydaje mi sie, ze J jeszzcze za mala i male ma szanse na przyjecie. W sumie to jeszcze 5 miesiecy, wiec wiele moze sie zmienic:-p

A to przedszkole jest państwowe? Bo z tego co wiem to nie chcą przyjmować dwulatków :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
A to przedszkole jest państwowe? Bo z tego co wiem to nie chcą przyjmować dwulatków :sorry2::sorry2::sorry2:[/B]
tak panstwowe, czasem przyjmuja tam 2,5 latki, ale to dopiero wtedy jak zostaja miejsca w 3latkach, wiec szanse mam naprawde male, ale spróbowac można :) no i chyba to sie liczy od wrzesniato wtedy bedzie miala 2lata i 7 miesiecy. Kurcze, ze tez sie nie spytalam...

tak panstwowe, czasem przyjmuja tam 2,5 latki, ale to dopiero wtedy jak zostaja miejsca w 3latkach, wiec szanse mam naprawde male, ale spróbowac można :) no i chyba to sie liczy od wrzesniato wtedy bedzie miala 2lata i 7 miesiecy. Kurcze, ze tez sie nie spytalam...

Z tego co ja się orientuję to patrzą rocznikowo a nie na to ile miesięcy i lat :tak::tak::tak:

sunday ojejku naprawde:-):-) bylam jakos ok 13, a Ty pracujesz w Beniaminie czy tam obok kosciola? bylam pewna, ze pracujesz w podstawówce:tak::tak:

To może nóż trzeba w zimnej wodzie zanurzyć przed krojeniem? :confused::confused:

ja próbowałam i nic to nie dało, ta polewa taka klejąca:baffled:
a co do nadżerki, a próbowała ci to leczyć chociaż?

Maltanka ja tez mam fisia na punkcie ksiazeczek:happy: teraz kupuje z serii "obrazki dla maluchów" te wieksze, mamy "uwaga to niebezpieczne', "Dzien malucha" i "kolory" sa super i kosztuja 13zl ale trzeba wybierac, bo na niektore jest jeszcze za mala.

chyba wiem o jakie Ci chodzi, my mamy taką jedną pt "Wieś" fatk niektóre mają takie obrazki jak komiks.

Ja napisalam do was wczesniej posta i poszlam spac i wstalam teraz:szok:Mateusz jeszcze spi to juz 3godz a ja nie lubie tak spac w dzien bo czuje sie niewyraznie:-)

:-D:-D:-D ja też potem się jeszcze gorzej czuje.

my też byliśmy jeszcze na spacerku i mieliśmy okazję oglądać bezmyślnośc polskich kierowców, jak to koleś bezmyślnie zakopał się w błocie na parkingu.:-D:-D:-D

zaglądne wieczorkiem

reklama
Do góry