anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Tak mi sie zdaje ze na zeby,bo mamy juz 2 jedynke na dole...a dzis juz spokojniej w nocy nawet spala i az do 6.30 ...wiec i ja sie wyspalamAnet ojej tulaski dla was. Może to zęby ją męczą.
Oj,to wspolczuje Majeczce,tak sie bidulka meczy...niech doktorka zrobi to badanie sluchu,moze sie cos wyjasniTo znowu ja i niezbyt radosna. :--( Doktorce nadal nie podoba się to ucho Mai, mówi że nadal zaróżowione i teraz czekamy na badanie słuchu i po nim ma podjąć dalsze kroki co do leczenia :---(
Byłyśmy też w przedszkolu, mam złożyć wniosek jak w tamtym roku, no i niby dyrektorka mówiła że w pierwszej kolejności przyjmowane są te dzieci co już chodzą ale ja i tak mam stresa
a co do przedszkola,to sie nie stresuj,mowilam ze i u nas bylo tak samo,tzn.jak juz dziecko chodzilo to maja pierszenstwo ja przyjac,a potem nowe dzieciaki;-)
Wlasnie,tez zawsze 3 dni mnie trzyma,ale na szczescie wczoraj na wieczor juz bylo o niebo lepiej,a dzis wstalam jak nowo narodzonaanet migreny nie zazdroszczę, u mnie 3 dzień to zawsze końcówka była, wiec może i tobie już niedługo minie
Sliczna cora-jaka juz duza:-)Zobacz załącznik 225350Zobacz załącznik 225353
Chcialam sie tylko pochwalić:-) A już prawie wiosnę miałyśmy...
A teraz witajcie
Maltanka,ladny nowy avatarek masz
Mala lezala chwile na macie,ale juz jej sie znudzilo i sie drze
A myslalam ze sobie poklikam z wami dluzej....
Z rana nie zagladalam,bo trzeba bylo kuchnie do ladu doprowadzic,no i za koleja juz obiad robilam-dzis kopytka z sosem pieczarkowym;-):-)
Zajze jak Karola zasnie,bo teraz sie nawet skupic nie da