anaconda27
styczniówka2006
Witaj Karolina w naszych skromnych progach :-):-):-) i zapraszamy do częstego pisania, w jakiej części Lublina mieszkasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z chęcią się do Was dołączę![]()
mam na imię Karolina i jestem mamą 9 miesięcznej Gabi![]()
jesteśmy z Lublina![]()
Witam wszystkich!!!Kurde noralnie mamy marzec z przysłowia "W marcu jak w garncu"-dzisiaj wlasnie mialam taki temat z dzieciakami w pracy. I sprawdza sie to w 100%!!!!!!!!!!!! Co chwile jakaś zmiana!
misia no to Kochana juz niedlugo zostaniesz mamusia!Trzymam kciuki!A gdzie byłaś na ktg?
marz wiem jakie to uczucie, ja tez pamietam date kiedy robilam test (7 grudnia),przeczekalam az M pojdzie do pracy i w samotności robilam tescik, plakalam ze strachu i z radosci i od razu wyslalam smsa do meza, a on mi odpisal "ze trzeba bedzie fotelik do "barbary"(samochd-tak go nazywa) kupic! Potem zadzwonil jak ja plakalam i pyta czemu czemu ryczysz glupia!!!!!
:-):-) wiosna idzie
misia spokojnie jeszcze 6 dni Ci zostało do terminu także nie zamartwiaj się;-)
BTW ja nawet testu nie robiłam od razu poszłam do gina, jak nie dostałam @ i jakoś dziwnie brzuch mnie pobolewał, wiedziałam o co chodzi od razu.:-)
mały już po obiadku, dzisiaj cielęcinka z ważywami pieczona:-)
marz ja zazwyczaj daję jedno danie, a kanpek to prawie wcale jeszcze nie je, jakoś najbardziej owoce czy jogurty idą.
doszła dzisiaj do mnie waga taka łazienkowa, chyba zacznę dietęAnaconda, a jak tobie idzie?
Maltanka dietę jakoś trzymam no i wreszcie waga w dół idzie co mnie bardzo cieszy, ale czasem trudno nie ulec pokusie i nie zjeść czegoś "niedozwolonego"
Misia dobrze będzie i niedługo urodzisz, nie zamartwiaj się niepotrzebnie, ale czekać półtorej godziny na ktg to już przesada
Ja wreszcie wniosek do przedszkola wydrukowałam i jutro mus zanieść, ale wciąż się zastanawiam czy tylko do tego mojego przedszkola zanieść czy może jeszcze do innych zapisać, jak wy byście zrobiły?
jesteśmy z Lublina![]()
Maltanka dietę jakoś trzymam no i wreszcie waga w dół idzie co mnie bardzo cieszy, ale czasem trudno nie ulec pokusie i nie zjeść czegoś "niedozwolonego"
jesteśmy z Lublina![]()
Hmm...to ja też muszę poszukać jakiegoś wiosennego awatarka;-)...Twój bardzo fajny.
misia a nie bierze Cię przypadkiem na sprzątanie? pamiętacie jak mandziula nam szalała ze sprzątaniem parę dni przed terminem?![]()
witam się wieczorową porą
mój kochany potworek śpi to mam trochę czasu, małż mnie dziś na cały dzień zostawił samą z małym, bałam się strasznie bo sie nam marudny zrobł ostatnio ale dałam radę, nawet ładnie mi spał i zadużo nie płakał
;-);-) mama nadzieje że małz wróci
a mnie z tego gardłam ucho zaczyna bolećnigdy więcej nie wpuszcze do domu chorej osoby
, mam za swoje
misia na ktg na Jaczewskiego to najlepiej jechac po połodniu bo wtedy nie ma ludzi, ja pojechałam raz tak koło 14 i od razu mi zrobilirano są straszne tłumy.
misia męczy cię już chyba z okazji porodu, pomyśl że to juz niedługo, westia zapewne kilku dni i bedesz miała malenstwo ze sobą, będę trzymać kciuki żebyś szybciutko urodziła, o bólu narawde szybko sie zapomina
![]()
Witamy w klubiez chęcią się do Was dołączę![]()
jesteśmy z Lublina![]()