reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja robie w zakladzie na staszica jak chcesz moge blizsze info wyslac Ci na priv

Madzienka poproszę info na priva i napisz mi jak mniej więcej wychodzi to cenowo.

Ja chodze do domu dziewczyny na Czubach.Jestem zadowolona, szybko robi i dobrze.

hmmm trochę za daleko.

Anaconda zdrówka dla Majeczki

misia zdrówka dla małża

a ja byłam w Realu na zakupach, anaconda kupiłam tą krówkę za 5 zł z hakiem, w wolnej chwili zrobię:-) oglądam seriala i idę spać.

reklama
Poczytałam Was i nie wiem co mialam Wam napisac.....wiec tyle co pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anaconda mam nadzieje ze Maja szybko wróci do zdróweczka!!!!Pisz koniecznie co z tym przedszkolem....

Zdróweczka dla małzonka Misi, Mandziulkii i wszystkich innych chorowitków

Co do chusteczek to my uzywamy Dada z Biedronki, dla mnie rewelacja....:tak::tak::tak:

Jula dzis na spacerku...prawie jak wiosną:-D:-D:-D:-DZobacz załącznik 225374

Ostatnia edycja:
Ostatnia i pierwsza:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Witajcie ale miałyśmy super nockę...Jula przebudziła się na mleczko po 8 i teraz jeszcze śpi.....

Gdzie Wy jesteście???

Wstawać śpioszki!!!!!:tak::tak::tak:

Maltanka
w Leclercu i Tesco promocja na te wielkie paki pampersów...gdybys była zainteresowana...:-p

Witam :-):-):-)
Maja wreszcie do przedszkola poszła, była taka zadowolona ze po drodze męża poganiała żeby szybciej szli :-D:-D:-D
A ja z racji tego że mam wolne to wymyśliłam sobie wypad do leclerca i rossmanna, trzeba uzupełnić kosmetyki bo wszystko się kończy :tak::tak:
Misia zdrówka dla męża :tak::tak:
Senio Madzienka super foteczki waszych dziewczynek :tak::tak:
Maltanka to jak przed sobotą zrobisz tą krówkę to daj znać jak ci wyszła :tak::tak::tak:
Madzienka a jak twój mąż? Kiedy go ze szpitala wypiszą?
Ja też używam chusteczek dada z biedronki od dłuższego czasu, jak dla mnie super i niedrogie :tak::tak::tak:

Witam :-):-):-)
Maja wreszcie do przedszkola poszła, była taka zadowolona ze po drodze męża poganiała żeby szybciej szli :-D:-D:-D
A ja z racji tego że mam wolne to wymyśliłam sobie wypad do leclerca i rossmanna, trzeba uzupełnić kosmetyki bo wszystko się kończy :tak::tak:

Senio Madzienka super foteczki waszych dziewczynek :tak::tak:

Madzienka a jak twój mąż? Kiedy go ze szpitala wypiszą?

Super że Maja juz poszła do przedszkola...a z tym poganianiem:-D:-D:-D:-D:-D

Udanych zakupów!!!!Zazdroszcze też przydałby mi sie wypad kosmetyczny:tak::tak:

Dziekujemy !!!!

Paweł jakos daje rade, powoli wstaje z łóżka i juz wiemy że z kulami troche pochodzi:sorry2::sorry2::sorry2:O wyjściu ze szpitala nie wspominam nie wiem kiedy to nastapi...mam tylko nadzieje że na swieta wypuszcza go!!!!:blink::blink::blink:

Senio super ta Twoja Juleczka...musimy poznać nasze Julki:-p:-p:-p:-p

Witajcie
Dziekuje za mile komentarze:blink:
anaconda Fajnie, ze Maja nareszcie w przedszkolu, napewno brakowalo jej rówiesników, zeby tylko troszke do niego pochodzila tym razem:tak:Też zazdroszczę samotnego wypadu :tak:
madzienka Twoja Juleczka tez swietna, super ma szaliczek, strasznie mi sie podoba:tak:. Życze sybkiego powrotu męża do domu, pewnie tata strasznie teskni za Julią:-(

Mam dobrą wiadomość wyczytalam, ze w piatek ma byc juz cieplo do 10 stopni:-), zeby tylko sie sprawdzilo, bo Julka tak juz chce do dzieci, ze wczoraj jak zobaczyla w TV Zosie i Anie z MjM zaczeła piszczec z radosci...

cześć dziewczyny
kryzys u nas "prawie" zażegnany, M wrócił wczoraj późno ale jeszcze nie spałam wiec w bardzo dyplomatyczny sposób abym przypadkiem nie wybuchła przeprosił ale jednocześnie poprosił o wyjaśnienie. Czy chłopu to wszystko trzeba tłumaczyć łopatologicznie.
Sienio, Madzieńka dziewczynki macie słodziutkie
Anakonda wierze ze Maja nie mogła się doczekać pójścia do przedszkola w domu fajnie ale tam są dzieci i zabawa wiec fajnie ze już mogła pójść oby na dłużej a ucho sobie odpuściło.
Madzienka fajnie ze M już do siebie dochodzi do świat jeszcze ponad 2 tygodnie wiec sadze ze nie będzie problemów aby wypisali go chociaż na same święta, a co do tych pampersów to sa tez takie mały czy tylko od 3 rozmiaru.
ja sie zaraz zbieram umówiłam sie z koleżanka ze ja dzisiaj odwiedzę bo chyba oszaleje siedzieć w domu.

reklama

Maltanka
w Leclercu i Tesco promocja na te wielkie paki pampersów...gdybys była zainteresowana...:-p

wiem :tak: już byłam:-)

Maltanka to jak przed sobotą zrobisz tą krówkę to daj znać jak ci wyszła :tak::tak::tak:

:tak::tak::tak:

Anaconda to dobrze, że Maja już poszła do przedszkola, ale zazdroszczę wypadu na zakupy:-p

Sienio, Madzienka fajne fotki i śliczne dziewczyny

Fornetka to dobrze, że kryzys zażegnany, co do papmpersów to te w promocji te duże paczki to ja widziałam tylko od 3, tych małych tak dużo się nie używa.

a teraz witajcie!

pogoda za oknek jakoś nie nastraja optymistycznie, mały mi tu się bawi, raczej próbuje znaleźć sobie zajęcie. muszę wymyśleć jeszcze coś na obiad, mam ochotę na szpinak, ale nie chce mi się dwóch obiadów robić, bo mój P nie lubi tego:baffled:

Do góry