reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka nic mi nie mów o tym śniegu bo się chyba zaraz rozpłaczę :-:)-:)-( a do tego Maja szału dostaje i już się nie mogę doczekać kiedy wreszcie do przedszkola pójdzie :sorry2::sorry2::cool::cool:

reklama
Cześć laski

ale dzisiaj pustki. My byliśmy u rodziców, teściów i odwiedziliśmy mojego brata. No mały niestety daje im popalić w nocy, bratowa to ledwo na oczy patrzy:dry: ale śliczne, słodziutkie takie maleństwo:-)

i zima do nas powróciła, jak jechaliśmy słyszałam w radiu, że w nocy i jutro w dzień ma cały czas padać:baffled:

mandziula no to to już jest przesada. Powiem szczerze, że ja bym zwróciła uwagę.:oo::ninja2:

Witam, ostatni goście poszli 2 godziny temu:huh::huh::huh::-p:tak:.
witam i ja
nie zaglądałam bo miałam cięzki dzień, a miało byc tak ładnie:-:)-:)tak::tak:
wczoraj byli moi rodzice bo małż na cały dzień wyjechał, ale przyjechali tez kuzyni w odwiedziny z tak chorym dieckiem że ja nie mogę jak można tak robić, żeby do malego dziecka przyjeżdzać chorym w dodatku pokolei chorują im wsystkie dzieci, tak mi nerwa ruszyli, ale naszczescie z małym narazie wszystko dobrze, mnie za to coś łapie, bo boli mie głowa i gardło:-:)-(
No jacyś niereformowalni kuzyni:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:.
Zdrówka i nie rozkładaj się za bardzo;-).

Witajcie wieczorowo:happy2:
mandziula kurcze, zeby dorosli ludzie byli tak nieodpowiedzialni...szkoda słów:realmad: mam nadzieje, ze nie dotrą Mikołajka te wstretne wirusy!
marta masz moze jakies fotki z urodzinek ,zebyśmy mogly pochwalic?:blink:
Jeszcze tydzien takiej pogody i chyba zwarjuje, normalnie mozna doła złapać...

reklama
cześć dziewczyny
marta tort świetny a chłopaki jak superowe.
madziula a wydawało by się ze ludzie dorośli to maja swój rozum, miejmy nadzieje ze nie załapaliście obydwoje z Mikołajkiem jakiegoś paskudztwa
Nie pisałam wczoraj nic tylko Was podglądałam bo miałam taki fatalny dzień ze tylko siedziałam i ryczałam, wychodzę z założenia ze faceci są do bani mogą byc świetni przez długi czas ale jak im coś odbije to już na całego. Szkoda gadać miejmy nadzieje ze dzisiaj pójdzie po rozum do głowy i przeprosi bo ja nie mam zamiaru nawet się odezwać.

Do góry