anaconda27
styczniówka2006
Madzienka nic mi nie mów o tym śniegu bo się chyba zaraz rozpłaczę :---( a do tego Maja szału dostaje i już się nie mogę doczekać kiedy wreszcie do przedszkola pójdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jacyś niereformowalni kuzyni.witam i ja
nie zaglądałam bo miałam cięzki dzień, a miało byc tak ładnie:--tak:
wczoraj byli moi rodzice bo małż na cały dzień wyjechał, ale przyjechali tez kuzyni w odwiedziny z tak chorym dieckiem że ja nie mogę jak można tak robić, żeby do malego dziecka przyjeżdzać chorym w dodatku pokolei chorują im wsystkie dzieci, tak mi nerwa ruszyli, ale naszczescie z małym narazie wszystko dobrze, mnie za to coś łapie, bo boli mie głowa i gardło:--(
Specjalnie dla Ciebie Sienio;-)
Zobacz załącznik 224902
Moje w pudełku upchane do jutra czeka.biore się za prasowanie bo patrzy na mnie....
A wiec dobrej nocki