reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

nie wiem czy znacie sposób z octem, ja dodaje łyżke octu do żółtek i wtedy zawsze sie udaje... i wcale nie smierdzi :)
O to chodzi że mam sprawdzony od lat przepis i pierwszy placek też po przekrojeniu okazał się zakalcem:wściekła/y::wściekła/y: i poszłam gotowe spody w sklepie kupić:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Właśnie w Faktach mówili o dziecku tygodniowym uduszonym w nosidle:szok::-:)-(.

reklama
Witam :-):-):-)
A ja dzisiaj sobie zrobiłam samotny wypad do reala a swoich samych w domu zostawiłam :-p:-p:-p
Do takiej sali zabaw to i ja bym się chętnie z wami wybrała, Maja uwielbia je :tak::tak:
Madzienka to faktycznie najeździsz się skoro twój mąż w Łęcznej leży, ale tam piękny ten nowy szpital, ja tam z Majka do okulisty i dermatologa jeździłam jak jeszcze była malutka a my u teściowej mieszkaliśmy :tak::tak:
Marta bo tak zwykle bywa że jak bardzo chcemy żeby nam wyszło to nic nie wychodzi :tak::tak: A ja za tydzień krówkę chcę upiec pierwszy raz i jak dobra wyjdzie to na Wielkanoc ją też upiekę :tak::tak::tak:

Kasia
nie martw sie tak tym niejedzeniem....zgłodnieje to zje, przecież sama kiedyś pisałas jak zjadł chyba całego gołąbka....

Co do bugi to my właśnie tam się wybieramy 12zl bez limitu na tygodniu, podobno jest wtedy mało dzieci wiec nie trzeba tak sie martwić o malucha

Madzienka dzięki za pocieszenie:-)
wiesz tam na cenniku mieli napisane, że 12 zł pierwsza godzina, a każda następna 7 zł

maltanka humorek sobie poprawiliscie tym wypadem:blink:, uwielbiam takie rodzinne wycieczki:tak::tak:Musze, sie przyznac, ze w Baby Fancie bylam tylko raz przed urodzeniem Julki na masowych zakupach, sama nie wiem dlaczego tak rzadko tam zagladam...:sorry2:

sienio oj tak żebyś wiedziała, że poprawił się humorek:-)

BTW bo tam jest dość drogo, ja tam tylko śpiochy i teraz body kupowałam, a i na urodziny samochód ale to babcia dała kasę więc można było poszaleć. Dzisiaj chciałam kupić dla brata małego taki pajacyk ocieplany, coś takie z aksamitu- chyba tak ten materiał się nazywa to najbiedniej 50 zł.

Daj znac kiedy bedziesz szla moze my tez wybierzemy sie....placi sie tylko za dziecko
BUGI. SALA ZABAW DLA DZIECI. LUBLIN Galeria GALA

potwiedzam tylko za dziecko się płaci. Mają dodatkowo stoliki gdzie można usiąść i kawki się napić.
Dajcie znać jak będziecie się wybierać:tak:

a my niedawno wróciliśmy od znajomych. Hubert śpi i nawet ładne dzisiaj mi zjadł obiad, nie wiem czy to te kropelki czy może z wrażeń zgłodniał. Jakaś zmęczona już jestem. zmykam zaraz spać.

Marta
zazwyczaj tak jest, że jak chcesz to nie wychodzi
Anaconda jak sprawdzisz przepis to podziel się.

Witam :-):-):-)
A ja dzisiaj sobie zrobiłam samotny wypad do reala a swoich samych w domu zostawiłam :-p:-p:-p

A ja za tydzień krówkę chcę upiec pierwszy raz i jak dobra wyjdzie to na Wielkanoc ją też upiekę :tak::tak::tak:
Fajny taki samotny wypad - nikt nad uchem nie jęczy:-p;-):tak::cool::cool: - ja w czwartek z Olkiem przez ponad godzinę po Tesco łaziliśmy:tak::-D:-D.
A do tortu masę krówkową zrobiłam :-p:tak::-D:-D i wyszedł mega piętrus:tak::szok::cool::cool2:.
A ciasto Krówka to chyba z Delecty w pudełku jest.

Do takiej sali zabaw to i ja bym się chętnie z wami wybrała, Maja uwielbia je :tak::tak:
:[/B]
super :) bedzie weselej, myslę, ze antuanet też byłaby chetna, ale sama musi sie wypowiedzieć :D
Madzienka dzięki za pocieszenie:-)
wiesz tam na cenniku mieli napisane, że 12 zł pierwsza godzina, a każda następna 7 zł
sienio oj tak żebyś wiedziała, że poprawił się humorek:-)
BTW bo tam jest dość drogo, ja tam tylko śpiochy i teraz body kupowałam, a i na urodziny samochód ale to babcia dała kasę więc można było poszaleć. Dzisiaj chciałam kupić dla brata małego taki pajacyk ocieplany, coś takie z aksamitu- chyba tak ten materiał się nazywa to najbiedniej 50 zł.
potwiedzam tylko za dziecko się płaci. Mają dodatkowo stoliki gdzie można usiąść i kawki się napić.
Dajcie znać jak będziecie się wybierać:tak:
a my niedawno wróciliśmy od znajomych. Hubert śpi i nawet ładne dzisiaj mi zjadł obiad, nie wiem czy to te kropelki czy może z wrażeń zgłodniał. Jakaś zmęczona już jestem. zmykam zaraz spać.
Anaconda jak sprawdzisz przepis to podziel się.
Fajnie, to byloby nas już 5 :) Co do ceny to na stronie maja napisane, ze od dzis promocja: 12 zl za caly dzień :) a jak mówisz, ze sa stoliczki z kawa to juz rewelacja :-) byloby gdzie poplotkowac :) co do Hubercika to widzisz , wczoraj plakaalas, ze nie je a dzis Cie zaskoczył :-D
Właśnie wydawalo mi sie , ze w Baby fancie ceny nie są rewelacyjne... ja zazwyczaj kupuje jak sa wyprzedaże, no chyba naprawde cos mi potrzebne :)
Fajnie, ze humorek juz lepszy :tak:

Miłej nocy zyczę wszystkim :-)

A ciasto Krówka to chyba z Delecty w pudełku jest.

Marta jest też taki domowy z przepisu:tak: gdzieś miałam, ale jeszcze tego nie próbowałam.

nie pisałam wam chyba jaki to zakup dzisiaj zrobiłam:-D
kupiłam Hubertowi rajstopki takie z Diseya, mieliśmy już i nie mechacą się, ale do rzeczy. Wzięłam mu z Myszką Miki, tak były zwiniete w opakowaniu, że było widać tylko jedną nogawkę-mycha miki czarna w czerwonych spodenkach, no to ok mogą być, a że nie było bardzo wyboru w rozmiarze 80 to wzięłam. Ja w domu biorę się do rozpakowywania tego, a tam druga myszka na drugiej nogawce w różowej sukience w grochy i różowych bucikach do tego parę różowo białych motyli:baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok: o matko, dobrze, że spod spodni nie będzie widać i tylko po domu będzie w tym teraz chodził.

reklama
Do góry