reklama
anaconda27
styczniówka2006
U mnie właśnie zaczyna się że to dla chłopaków i Maja tego nie założy Już 3 bluzki leżą bo nie chce w nich chodzić a są z ben 10 (jeśli wiecie o czym mówię) i z action men
maltanka
Fanka BB :)
Anaconda bo to już takie wiek, teraz Maja będzie wybierała:-)
sienio:-)
zmykam już
dobrej nocki życzę:-)
sienio:-)
zmykam już
dobrej nocki życzę:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Jakby co to jestem chętna na wymianę - bo moje szaleją za Benem.U mnie właśnie zaczyna się że to dla chłopaków i Maja tego nie założy Już 3 bluzki leżą bo nie chce w nich chodzić a są z ben 10 (jeśli wiecie o czym mówię) i z action men
anaconda27
styczniówka2006
Jakby co to jestem chętna na wymianę - bo moje szaleją za Benem.
Tylko że moje rozmiarowo mniejsze
Marta1981
Rodzyneczka
Ale na Jula jeszcze trochę i w sam raz będą;-):-).Tylko że moje rozmiarowo mniejsze
Witajcie
Jestem pierwsza
Wczoraj ogladałam TV do 2 a dziś Julka obudziła mnie o 8, tak chcialam jeszcze pospac
misia bardzo dziekuję za pliki, musiałaś sie nameczyć, tyle ich tam jest Przepraszam, ze dopiero teraz, ale nie sprawdzalam wcześniej poczty
Zycze wszystkim miłej niedzieli.
Jestem pierwsza
Wczoraj ogladałam TV do 2 a dziś Julka obudziła mnie o 8, tak chcialam jeszcze pospac
misia bardzo dziekuję za pliki, musiałaś sie nameczyć, tyle ich tam jest Przepraszam, ze dopiero teraz, ale nie sprawdzalam wcześniej poczty
Zycze wszystkim miłej niedzieli.
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam i ja
nie zaglądałam bo miałam cięzki dzień, a miało byc tak ładnie:--tak:
wczoraj byli moi rodzice bo małż na cały dzień wyjechał, ale przyjechali tez kuzyni w odwiedziny z tak chorym dieckiem że ja nie mogę jak można tak robić, żeby do malego dziecka przyjeżdzać chorym w dodatku pokolei chorują im wsystkie dzieci, tak mi nerwa ruszyli, ale naszczescie z małym narazie wszystko dobrze, mnie za to coś łapie, bo boli mie głowa i gardło:--(
napisałyście tyle może potem was poczytam, narazie to chyba wracam do łózka
miłej niedzieli życzę
nie zaglądałam bo miałam cięzki dzień, a miało byc tak ładnie:--tak:
wczoraj byli moi rodzice bo małż na cały dzień wyjechał, ale przyjechali tez kuzyni w odwiedziny z tak chorym dieckiem że ja nie mogę jak można tak robić, żeby do malego dziecka przyjeżdzać chorym w dodatku pokolei chorują im wsystkie dzieci, tak mi nerwa ruszyli, ale naszczescie z małym narazie wszystko dobrze, mnie za to coś łapie, bo boli mie głowa i gardło:--(
napisałyście tyle może potem was poczytam, narazie to chyba wracam do łózka
miłej niedzieli życzę
anaconda27
styczniówka2006
Witam i ja :-):-):-)
Ja też dzisiaj jakaś niedospana, chyba pójdę potem razem z Mają na popołudniową drzemkę bo inaczej nie wytrzymania :--(
Mandziula tym twoim kuzynom to przydałoby się zamknąć drzwi przed nosem, no cóż za nieodpowiedzialni ludzie, nie dziwię się że miałaś nerwa
Senio ja też czasem mam ochotę dłużej posiedzieć ale jak pomyślę że potem Majka mnie rano obudzi to od razu mi się odechciewa
Ja też dzisiaj jakaś niedospana, chyba pójdę potem razem z Mają na popołudniową drzemkę bo inaczej nie wytrzymania :--(
Mandziula tym twoim kuzynom to przydałoby się zamknąć drzwi przed nosem, no cóż za nieodpowiedzialni ludzie, nie dziwię się że miałaś nerwa
Senio ja też czasem mam ochotę dłużej posiedzieć ale jak pomyślę że potem Majka mnie rano obudzi to od razu mi się odechciewa
reklama