reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
U mnie właśnie zaczyna się że to dla chłopaków i Maja tego nie założy :no::no::no: Już 3 bluzki leżą bo nie chce w nich chodzić a są z ben 10 (jeśli wiecie o czym mówię) i z action men :baffled::baffled::baffled:

Witajcie
Jestem pierwsza:szok::szok:
Wczoraj ogladałam TV do 2 a dziś Julka obudziła mnie o 8:baffled:, tak chcialam jeszcze pospac:dry::dry:
misia bardzo dziekuję za pliki, musiałaś sie nameczyć, tyle ich tam jest:happy2: Przepraszam, ze dopiero teraz, ale nie sprawdzalam wcześniej poczty:sorry2:
Zycze wszystkim miłej niedzieli.

witam i ja
nie zaglądałam bo miałam cięzki dzień, a miało byc tak ładnie:-:)-:)tak::tak:
wczoraj byli moi rodzice bo małż na cały dzień wyjechał, ale przyjechali tez kuzyni w odwiedziny z tak chorym dieckiem że ja nie mogę jak można tak robić, żeby do malego dziecka przyjeżdzać chorym w dodatku pokolei chorują im wsystkie dzieci, tak mi nerwa ruszyli, ale naszczescie z małym narazie wszystko dobrze, mnie za to coś łapie, bo boli mie głowa i gardło:-:)-(

napisałyście tyle może potem was poczytam, narazie to chyba wracam do łózka:tak::tak:

miłej niedzieli życzę:tak:

Witam i ja :-):-):-)
Ja też dzisiaj jakaś niedospana, chyba pójdę potem razem z Mają na popołudniową drzemkę bo inaczej nie wytrzymania :-:)-(
Mandziula tym twoim kuzynom to przydałoby się zamknąć drzwi przed nosem, no cóż za nieodpowiedzialni ludzie, nie dziwię się że miałaś nerwa
Senio ja też czasem mam ochotę dłużej posiedzieć ale jak pomyślę że potem Majka mnie rano obudzi to od razu mi się odechciewa :baffled::baffled:

reklama
Do góry