Madzienka można;-), mogę busem podawać.
To ja zamawiam, a możesz mi przywiezc na spotkanie...jesli jakies dojdzie do skutku....
Blizej daty spotkania zloze zamowienie-ile dni wczesniej musisz wiedziec???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzienka można;-), mogę busem podawać.
Maltanka, ja też czasem niewidzialności doświadczam;-).
A może dlatego, ze Hubercik wiecej teraz chodzi niż miesiac temu?
Karola moja ostatnio ranne pobudki sobie robi....co mnie nie cieszy,bo sie wyspac nie moge...no bo do pozna siedze(zamiast isc spac),bo pisanki robie,wczoraj udalo mi sie 2 zrobic(jedna podczas filmu"Krowy na wypasie")
Fcuk jeden biszkopt mi zakalcuch wyszedł.
Fcuk jeden biszkopt mi zakalcuch wyszedł.
Sienio sałatka fiu bździu to taka co masz pod ręką to do niej dodajesz.Sernik o dziwo wyszedł a teraz chlebuś się dopieka - oczywiście tylko M robił bo stwierdził,że mi już 3 raz coś nie wyszło i lepiej żeby sam robił.
Misia, na chlebek to szybko bo jak urodzisz to tylko bułeczki;-).
Wzięłam i zlitowałam się nad rybkami i filtr im kupiłam.
Tak do godz 14-ej to na rano cieplutki będzie albo wieczorem to na po 15-ej będzie.
Co do spotkania to wpisywać się na odpowiednim wątku komu pasuje sobota za 2 tygodnie bo admini muszą jakiś lokal zaklepać lub same jakieś spokojne miejsce wymyślimy i poinformujemy "górę";-).
Madzienka mówiła, mówiła, ale do tego nałożyło się to niejedzenie.
a my pojechaliśmy na zakupy do Baby Fanta dzisiaj i coś mi się wydawał, że od 9.00 czynny, a ty od 10.00. No to na pół godziny nie opłacało się nam nigdzie jechać, podjechaliśmy do Gali, też wszystko od 10.00, ale zaczekaliśmy i poszliśmy do Bugi tej sali zabaw dla dzieci. Ale Hubert miał radochę w tym basenie z kulkami:-) Nawet ja z nim tam weszłam:-) Jeszcze jest jednak za mały na takie chodzenie i skakanie jak inne dzieciaki, ale omęczył się z tymi zabawkami, że szok. Byliśmy 2,5 godziny, bo zaczął już oczka trzeć. Fajnie tam jest w soboty (nie wiem jak niedziela) 15 zł za cały dzień. Można wejść z dzieckiem- z takim małym to nawet trzeba, bo inne dzieciaki jak ganiają to nie patrzą co robią. Później skoczyliśmy jeszcze do BF na szybkie zakupy. Kupiłam 5 rzeczy i stówy nie ma Hubert usnął w samochodzie, rozebrałam go w domu, a ten nic i dalej śpi.
Zaraz wybieramy się jeszcze do rodzinki w odwiedziny, tylko najpierw obiad.
Ocho młody mi wstał, idziemy walczyć z obiadem.
Tam placi sie tylko za dziecko czy za doroslych też? Tez czytałam o tym Bugi, kyrcze musze sie wybraz z J jak tylko pogoda sie poprawi
madzienka nie wiedzialam, ze mąż w Łęcznej leży, kurcze trosze musisz sie najeżdzić dziennie, a jak tam gorączka juz spadla?
maltanka humorek sobie poprawiliscie tym wypadem, uwielbiam takie rodzinne wycieczkiMusze, sie przyznac, ze w Baby Fancie bylam tylko raz przed urodzeniem Julki na masowych zakupach, sama nie wiem dlaczego tak rzadko tam zagladam...
Misia, rybek mam aż 5 - 4 samiczki i 1 samiec bojownik a im filtra nie trzeba,bo to labiryntowe mają coś w skrzelach,że tlen z powierza sobie pobierają - filtr dla mojej wygody żeby rzadziej wodę zmieniać.
Goraczka juz spadł ale konieczny był antybiotyk...a no w łęcznej....
Daj znac kiedy bedziesz szla moze my tez wybierzemy sie....placi sie tylko za dziecko
BUGI. SALA ZABAW DLA DZIECI. LUBLIN Galeria GALA
nie wiem czy znacie sposób z octem, ja dodaje łyżke octu do żółtek i wtedy zawsze sie udaje... i wcale nie smierdziFcuk jeden biszkopt mi zakalcuch wyszedł.
.
Dobrze, ze z meżem już ok dziekuje za link,jak sie bede wybierała napewno dam znac wczesniejGoraczka juz spadł ale konieczny był antybiotyk...a no w łęcznej....
Daj znac kiedy bedziesz szla moze my tez wybierzemy sie....placi sie tylko za dziecko
BUGI. SALA ZABAW DLA DZIECI. LUBLIN Galeria GALA