reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Anaconda fajnie, ze jesteś, jaki ruch sie zrobił jak wróciłas:tak: Zdrówka dla Majeczki
Antuanet super, ze impreza udana. Kubuś miał rozrywkę:happy2: Pisz tu i nie znikaj, bo jakoś mi smutno bez Cebie sasiadko:blink:
Maltanka nie trzeba daleko szukac u mojej kuzynki tez dziecko robi co chce a ma dopiero 3 lata, co najgorsze tez zero reakcji z ich strony:szok::szok:
Nas dzis odwiedzili teściowie, przyjemną niespodziankę nam zrobil:tak:Powiem Wam dziewczyny, ze co jak co ale teściowa to mi sie udała, w nic nigdy sie nie wtrącała i ogólnie ok, az mi głupio, ze wczoraj z okazji dnia teściowej nie zadzwoniłam do niej:zawstydzona/y:

Senio to tylko pozazdrościć ci takiej teściowej, ja jakoś do mojej przekonać się nie mogę ale co się dziwić skoro nie lubię osób mądrzących się na każdym kroku a moja niestety taka jest :baffled::baffled:

Senio to tylko pozazdrościć ci takiej teściowej, ja jakoś do mojej przekonać się nie mogę ale co się dziwić skoro nie lubię osób mądrzących się na każdym kroku a moja niestety taka jest :baffled::baffled:
to nic dziwnego, ze nie możesz sie z nią dogadać, ja też nie przepadam za takimi ludzmi:sorry2: Najważniejsze, ze z jej synem sie dogadujesz;-):-D

I obyś nie miała :no::no::no:

oby, oby, bo te przygody mnie słono kosztują później.

u mnie bardziej to teść taki jest przemądrzały. Też nie mogę się do niego przekonać, ba ja prawie w ogóle z nim nie rozmawiam, tylko okazjonalnie po 3 słowa. Ale tak to jest jak ktoś "wyżej s** niż d*** pa".

Do synka też mam kilka zastrzeżeń ale mi to trudno dogodzić :-p:-p;-);-)
do synka to i ja mam czasem zastrzeżenia, ale sama sobie takiego znalazlam to i nie mogę miec pretensji :-D:-D

u mnie bardziej to teść taki jest przemądrzały. Też nie mogę się do niego przekonać, ba ja prawie w ogóle z nim nie rozmawiam, tylko okazjonalnie po 3 słowa. Ale tak to jest jak ktoś "wyżej s** niż d*** pa".
to tak jak u mnie:-D na szczęscie z teściami nie trzeba dużo rozmawiac;-) zwykle "dzień dobry" wystarczy a w tak krótkim dialogu nie ma o co sie pokłocić :-):-)

reklama
to tak jak u mnie:-D na szczęscie z teściami nie trzeba dużo rozmawiac;-) zwykle "dzień dobry" wystarczy a w tak krótkim dialogu nie ma o co sie pokłocić :-):-)

:-)i to jest plus tej całej sytuacji.:-D

edit:

dziewczyny jak długo po porodzie @ może być nieregularna? przed ciąża miałam idealnie jak w zegarku, 29 dni, a teraz to różnie bywa:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry