reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam poniedziałkowo:-):-):-)
u nas wczoraj nest zabrakło:wściekła/y::wściekła/y: zwsze tak jest ze jak ja mam czas to cos innego zawodzi:-(, mały narazie śpi więc śpiesznie nadrobłam kilka stron:-D:-D

dziewczyny trzymam kciuki za diety, przyznam że mocne postanowienie mi zawsze jakoś tak siły brakowało i chęci;-);-)

zdrówka zyczę wszystkich chorowitym:tak::tak:, przeganiać te choróbska wiosna idzie... tylko chyba po drodze zabłądziła i jeszcze do nas nie dotarła:-D:-D:-D

reklama
Ja również witam porannie :-):-):-)
U mojej mamy spałam z Mają i chyba się przyzwyczaiła bo wczoraj cały czas popłakiwała że nie chce spać sama w pokoju :sorry::sorry:
Dzisiaj na godz.14 do laryngologa idziemy i bardzo dobrze bo Maja strasznie kaszle, a ż w nocy się budziła i jej psikałam tantum verde tak ją męczyło, już sama nie wiedziałam co jej dać na ten kaszel :sorry::sorry:
U mnie też dzisiaj pranie bo brudne łaszki aż z kosza wychodzą tyle się tego nazbierało, no i mus dzisiaj do przedszkola podskoczyć zobaczyć ile za marzec trzeba zapłacić :tak::tak:
A od 15marca ruszają zapisy do przedszkoli, która zapisuje swoją pociechę? Ja się panicznie boję że mi Mai nie przyjmą w tym roku :-:)-(

Witajcie
anaconda ja mam zamiar zapisac Julke, ale ona bedzie miala niewiele ponad 2,5 roku we wrześniu, wiec male szanse mam:-( ale co tam mozna spróbowac.
Wszystkiego najlepszego z okazj Dnia Kobiet !!!

Ja tez mam ciagle zamiar zacząc diete, ale teraz czekam na "po świętach":-) Kurcze jedzenie to jedna z największych przyjemności w życiu:tak: Wczoraj ogladałysmy z siostrą folder z ciastkami na wesele, a dziś snił mi się tort truskawkowy:sorry2:

Witajcie po weekendzie!!!
Na początek trochę tradycji ;-) Dzień Kobiet - rajstopy i goździki dla Ciebie! - Onet.pl Kartki
Słoneczko świeci, ale jakoś nie chce mi się na razie ruszać z domu...noc była do d.... musiałam coś nie tak zjeść, bo pół nocy bolał mnie brzuch:wściekła/y::no:...a drugie pół Natalia się wierciła w brzuchu:-D i w sumie prawie nie spałam

Misia ciesz sie wspólnymi chwilami we dwoje, bo to już Wasze ostanie:-), no i odpoczywaj, kiedy tylko masz ochotę i zbieraj siły, bo dziewczynki są bardziej wymagające niz chłopcy:-p;-) Przynajmniej moja taka byla, raz bylam tak zmęczona, ze usnełam obok krzyczącej w niebogłosy Julki, az mąż sie obudził w drugim pokoju, przybiegł z przzestrszony, ze cos sie stalo. Potem jak zobaczył, ze ok, stałi sie zastanawiał jak ja moge spac w takim hałasie:szok::szok: Na szczęscie to byla jednorazowa wpadka:-D

Fajne kolorki, az mi sie humor poprawił jak zobaczylam

Zbieram, zbieram ...jak tylko się da:-D

a my byliśmy rzeczywiście dużo ludu i nic nie dało się zobaczyć:no: dopchnęliśmy się żeby zobaczyć chociaż jednego i zrezygnowaliśmy, M z Hubertem poszli jeszcze do sklepu, ja sama kawałek jeszcze przeszłam. Niektóre ładne:tak:

ach i stało za mną takie małżeństwo z dzieckiem chłopczykiem może 5-6 lat. Nosz jaki wredny. Rozpychał się nie patrząc na nic. Wlazł za klatkę od strony gdzie nie można było i pach ręce do środka, a matka z ojcem co, hihi haha bo mały chciał pogłaskać kotka. Popatrzyłam tak na tą kobitkę dziwnym wzrokiem, facet co stał przede mną to samo, bo mały znowu zaczął się rozpychać i poszli dalej, na ich szczęscie bo już miałam im zwrócić uwagę. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mówiłam później o tym M a ten do mnie no tak widać właśnie jak dużo jest "dzieci neostrady" - to tak w nawiązaniu do piątkowego odcinka "na dobre i na złe" -jak ktoś ogladał.:confused: QUOTE]

Hm...my jak byliśmy rok temu to nie było tłoku....tylko, że pojechaliśmy w sobotę w porze obiadowej, więc pewnie dlatego:-D:-D:-D rany, co za bachor....nie znoszę takich:wściekła/y::no::no: o rodzicach też można by wiele powiedzieć:dry::dry:

witam poniedziałkowo:-):-):-)
u nas wczoraj nest zabrakło:wściekła/y::wściekła/y: zwsze tak jest ze jak ja mam czas to cos innego zawodzi:-(, mały narazie śpi więc śpiesznie nadrobłam kilka stron:-D:-D

dziewczyny trzymam kciuki za diety, przyznam że mocne postanowienie mi zawsze jakoś tak siły brakowało i chęci;-);-)

zdrówka zyczę wszystkich chorowitym:tak::tak:, przeganiać te choróbska wiosna idzie... tylko chyba po drodze zabłądziła i jeszcze do nas nie dotarła:-D:-D:-D

hehe...u mnie przez wiele lat też tak było z dietami:tak::tak::tak:aż w końcu na 2 roku studiów się wzięłam...trwało to trochę...ale ponad 10 kg zrzuciłam....i w zasadzie udało mi się to utrzymać aż do ślubu...ale potem były Włochy i lody:sorry2::sorry2:...a zaraz potem ciąża:tak:...zobaczymy, co będzie po ciąży...póki co jest ok.10 kg do przodu:zawstydzona/y:

Witam kochane ....
Dawno nie zagladalam,ale jakos czasu nie bylo:sorry2:
U mnie wsio ok...Gosia w szkole,Karola spi,wiec na chwile zajzalam,cobyscie nie pomysleli ze nie tesknie za wami:-)
AAAA bym zapomniala,Karolina ma pierwszego zabka!!!:tak::-D dolna lewa jedynka i drugi juz na dniach sie przebije,bo juz przeswituje przez skore:tak:;-)
Z mezem trwa narazie sielanka,mam nadzieje ze tym razem juz na dluzej:tak::-p
a tak poza tym , to zima do nas znow wrocila....wczoraj o 20-stej bylo -15 stopni:szok:...kurcze a juz mialam nadzieje ze wiosna blisko:-(
Wczoraj bylismy caly dzien u rodzinki w odwiedzinach i przy okazji Pity zawiezlismy do rozliczenia(corka cioci nas zawsze rozlicza)...no i zarazila mnie robieniem pisanek z karteczek kolorowych,takie fajniusne wychodza,ale duzo roboty przy tym...:sorry2:...kurcze nie wiem op nocy chyba bede robic,jeszcze nie probowalam,bo karteczek w domu brak-a juz mnie skreca:-D
Ciotka dala mi jedna do domciu,zebym wiedziala jak sie je robi...ale jeszcze fotki nie cyknelam,bo bym wam pokazala....

Anaconda,jak Gosia chodzila do przedszkola w Swidniku,to te dzieci co juz chodzily to byly automatycznie przyjmowane na nastepny rok(trzeba bylo podania skladac,ale zawsze byly przyjmowane na pierwszym miejscu)...a u was nie ma tak?

Ostatnia edycja:
Anet nie wiem jak jest tutaj w przedszkolu bo jeszcze nie rozmawiałam z dyrektorką, jak tylko Maja dostanie pozwolenie na przedszkole to pójdę i się zapytam :tak::tak::tak:
Misia tak popatrzyłam teraz na twój suwaczek i ty praktycznie już na wylocie jesteś :szok::szok::szok:

Witam poniedziałkowo :-)
Z okazji Dnia Kobiet, Dużo szczęścia, pomyślności, mało smutku moc radości!

maltanka po tych przeglądach u gina w ciąży co miesiąc też mi się nie śpieszy;-)
anaconda27 ja też od dzisiaj dietuję, trzymam kciuki za wytrwałość:tak: a jaką planujesz zastosować?trzymam kciuki za wizytę u laryngologa,oby już wszystko dobrze było z Majeczką
sienio a z czego Ty chcesz się odchudzać?Z kości na ości?:szok: a jak tam Julka dziś? idziecie do lekarza?
misia2010 a może to nie wina jedzenia tylko skurcze przepowiadające?
Kubuś poszedł spać więc chwila spokoju. Mam zamiar umyć naczynia i prasowanie strzelić, ale nie chce mi się. Później może na chwilę na dwór bo u nas -1 na termometrze...
Miłego dnia.:-)

My wczoraj obcinaliśmy włoski Maksiowi-jejku normalnie zupełnie inne dziecko się zrobiło! :-)

no to chwalić nam się tu zdjęciami Maksia w nowej fryzurce i to szybko:tak:

chyba idzie, idze, w tamtym tygodniu jak byliśµy z Hubertem na spacerze widziałam przebiśniegi, koło bloku w ogródku rosły:-)

Dzisiaj na godz.14 do laryngologa idziemy i bardzo dobrze bo Maja strasznie kaszle

daj znać jak wizyta

Wczoraj ogladałysmy z siostrą folder z ciastkami na wesele, a dziś snił mi się tort truskawkowy:sorry2:

o matko nie kuś tym tortem mmmmmniam:-)

AAAA bym zapomniala,Karolina ma pierwszego zabka!!!:tak::-D

super gratulacje dla Karolinki za ząbka:-)

maltanka po tych przeglądach u gina w ciąży co miesiąc też mi się nie śpieszy;-)

a no i stówa w kieszeni.;-)

ja już zrobiłam dwa prania. włączyłam komputer i radio, wzięłam małego na kolana, minuta i patrzę a ten śpi:baffled::szok:

reklama
Anet nie wiem jak jest tutaj w przedszkolu bo jeszcze nie rozmawiałam z dyrektorką, jak tylko Maja dostanie pozwolenie na przedszkole to pójdę i się zapytam :tak::tak::tak:
Misia tak popatrzyłam teraz na twój suwaczek i ty praktycznie już na wylocie jesteś :szok::szok::szok:

Jak patrzyłam kiedyś na regulaminy niektórych lubelskich przedszkoli (te co miały strony www) to było w nich zapisane, że pierwszeństwo mają dzieci, które chodziły w zeszłym roku, więc może się uda...w każdym bądź razie trzymam kciuki:tak::tak::tak:
no ja jak najbardziej jestem za wylotem:tak::tak::tak:ale moje dziecię chyba jeszcze nie:-D...w każdym razie jutro ostatnia wizyta u gina i zobaczymy co powie po przeglądzie;-)

Witam poniedziałkowo :-)
Z okazji Dnia Kobiet, Dużo szczęścia, pomyślności, mało smutku moc radości!

anaconda27 ja też od dzisiaj dietuję, trzymam kciuki za wytrwałość:tak: a jaką planujesz zastosować?trzymam kciuki za wizytę u laryngologa,oby już wszystko dobrze było z Majeczką
sienio a z czego Ty chcesz się odchudzać?Z kości na ości?:szok: a jak tam Julka dziś? idziecie do lekarza?
misia2010 a może to nie wina jedzenia tylko skurcze przepowiadające?
Kubuś poszedł spać więc chwila spokoju. Mam zamiar umyć naczynia i prasowanie strzelić, ale nie chce mi się. Później może na chwilę na dwór bo u nas -1 na termometrze...
Miłego dnia.:-)

Byłam na dworze po wyniki przeciwciał Rh (na razie nie ma:tak:) i faktycznie jest chłodno, ale w sumie przyjemnie się przewietrzyć, mimo że na termometrze - 1:tak:
Przepowiadające??hmm...może...nie wiem, jak powinny wyglądać, wiec wszystko możliwe:-D
Czy wiecie, jak wykorzystać białą rzodkiew? Dostałam od teściowej, ale nigdy jej nie używałam, więc zupełnie nie wiem, jak to się je:zawstydzona/y::-(

Do góry