reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda27 najważniejsze że szczęśliwie wróciłaś do domu.
sienio a Wy na Weteranów chodzicie do przychodni?A z teściami fajnie, pewnie Julcia zadowolona była. Moja teściowa znów się wtrąca ale mąż mnie nauczył nie zwracać uwagi na to co ona gada....
A teścia nie mam-więc chyba dobrze. :tak:
maltanka mi po porodzie wróciły tak jak miałam przed. Jak w zegarku, co 37 dni :) Kubuś miał 7 miesięcy jak mnie zalało...
Mój mąż miał pojechać na STATOIL po lody a pojechał i kupił pizze. Zjadłam 2 kawałki i źle się czuję, chyba się odzwyczaiłam od takiego jedzenia bo mnie mdli:cool2: Nie ma to jak najeść się na noc ale taka pachnąca...
Idę się kąpać i lulu, do jutra.

reklama
maltanka mi po porodzie wróciły tak jak miałam przed. Jak w zegarku, co 37 dni :) Kubuś miał 7 miesięcy jak mnie zalało...

mi jeszcze się nie uregulowało tak, teraz miałam 33 dni i nie wiem czy mam czekać aż się samo ureguluje, do gina jakoś mi nie po drodze.

oj mam nadzieję, że szybko przejdzie, ja uwielbiam pizzę.

zmykam już

dobrej nocki życzę.

Ale wzięło Was na pisanie:szok::szok::szok::szok:

Anaconda witaj...i zdroweczka dla Majeczki!!!!!Zajrzyj na spotkaniowy:tak::tak::tak::tak:

Dla Juleczki tez zdróweczka.....

Teraz to juz nie wiem co mam Wam napisac

A ja od jutra chcę dietę zacząć ale już tyle razy sobie to obiecywałam że sama sobie zbytnio w to nie wierzę, mimo wszystko trzymajcie kciuki cobym zaczęła, bo jak już zacznę to jakoś poleci :-p:-p
Na spotkaniowym byłam ale zbytnio nie rozumiem to ma być spotkanie wszystkich forumowych mam czy tylko lublinianek? :confused::confused:

maltanka ja Ci nie pomogę, bo jak jakos nigdy specjalnie nie sledzilam dlugosci cyklu, nawet jak mnie gim pytal to strzelalam:sorry2: Widze ,ze mieszkasz teraz w pudelku czekoladek:-D
antuanet zazdroszcze pizzy:tak:moj P zawsze wieczorem kupował jakiegos smakolyka ,zjadalam a potem bylam na niego zla,ze utyje:rofl2: a Julka jak go zobaczyla w dzrzwiach to krzyczala" dziiii" (dziekuję) wiec chcąc nie chcąc nie miał serca wracać bez niczego:-D

zmykam spac
dobranoc

A ja od jutra chcę dietę zacząć ale już tyle razy sobie to obiecywałam że sama sobie zbytnio w to nie wierzę, mimo wszystko trzymajcie kciuki cobym zaczęła, bo jak już zacznę to jakoś poleci :-p:-p
Na spotkaniowym byłam ale zbytnio nie rozumiem to ma być spotkanie wszystkich forumowych mam czy tylko lublinianek? :confused::confused:

W każdym mieście oddzielnie....u nas lublinianek i mam z okolic

Ja odkąd biorę tabsy to też mam @ regularnie ale wcześniej to nigdy nie wiedziałam kiedy dostanę a cykl miałam zawsze ponad 31dni :tak::tak::tak: i chyba teraz też powinnam trochę przerwy zrobić sobie z tabsami bo to już 3 lata non stop ale boję się że wpadkę zaliczymy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Widze ,ze mieszkasz teraz w pudelku czekoladek:-D

:-D:-D:-D Anaconda ja chyba też dietę zaczynam. Na początek pasowało by odstawić czekoladki:-D:tak:

Witajcie poniedziałkowo.

Nocka nie najlepsza, mały obudził mi się o 22.00 i do północy ryk, w ogóle nie dał się do łóźeczka odłożyć, dałam mu Viburcol i usnął w końcu. NIe wiem czy go brzuszek nie bolał, M rano dał mu serka spróbować.

a ja na dzisiaj mam pranie zaplanowane.

milego dnia

reklama
Witam poniedziałkowo!Ja tylko na chwilke zajrzałam,że się przypomnieć! :-) Fajnie, że to spotkanie jest organizowane! Oby bylo jeszcze przed świętami,choć jak patrzę na pogodę i termometr to wole chybe je po świetach-może będzie cieplej!!! My wczoraj obcinaliśmy włoski Maksiowi-jejku normalnie zupełnie inne dziecko się zrobiło! :-)
maltanka widzę że coś się u Was dzieje.... zdrówka życzę.

Do góry